Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев
Звездите на борбата ни Елис Гури, Иво Ангелов и Христо Маринов получиха автомобили от Спортен клуб Ловеч, благодарение на спонсора на състава - "Great Wall". Световният шампион в класически стил в категория до 96 килограма Гури беше обявен за най-добър борец за годината и закономерно яхна джип от българската марка, какъвто кара и собственикът на фирмата Гриша Ганчев.
Леки автомобили получиха Иво Ангелов - сребърен медал от европейско първенство и бронзов от световно, както и Христо Маринов, който беше трети на европейския шампионат. На церемонията бяха отличени и треньорите в класическиа и свободния стил.
http://www.sportline.bg/news/84589/grea ... -za-2011-a
Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев
houlta написа:Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев
Звездите на борбата ни Елис Гури, Иво Ангелов и Христо Маринов получиха автомобили от Спортен клуб Ловеч, благодарение на спонсора на състава - "Great Wall". Световният шампион в класически стил в категория до 96 килограма Гури беше обявен за най-добър борец за годината и закономерно яхна джип от българската марка, какъвто кара и собственикът на фирмата Гриша Ганчев.
Леки автомобили получиха Иво Ангелов - сребърен медал от европейско първенство и бронзов от световно, както и Христо Маринов, който беше трети на европейския шампионат. На церемонията бяха отличени и треньорите в класическиа и свободния стил.
Каква марка?
[center]
[/center]

Blagoy написа:houlta написа:Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев
Каква марка?
Марката я пише чети внимателно - "Great Wall"
Четох внимателно, но все си мисля, че Грейт Уол е китайска марка, а не българска... 

[center]
[/center]

Blagoy написа:Четох внимателно, но все си мисля, че Грейт Уол е китайска марка, а не българска...
Ти май си дошъл да си дразниш. Да китайска е марката, но от следващата година ще се произвеждат в БГ.
Не съм дошъл изобщо да дразня някого. Даже родом съм от Ловеч, знам много добре подробностите около завода и се радвам, че се открива такъв точно в родния ми град. А най-хубавото са работните места, които ще се открият. Забележката ми по-скоро беше към журналиста написал статията!
[center]
[/center]

houlta написа:Blagoy написа:Четох внимателно, но все си мисля, че Грейт Уол е китайска марка, а не българска...
Ти май си дошъл да си дразниш. Да китайска е марката, но от следващата година ще се произвеждат в БГ.
Те вече се прозивеждат

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Браво.. после кат иде и се изпика в кенефа досущ като Гриша Ганчев пак да пуснете такава "смислена" тема 

terata написа:Браво.. после кат иде и се изпика в кенефа досущ като Гриша Ганчев пак да пуснете такава "смислена" тема
Ало като е за Лефски всичко може, но като е за друг не. Вие говедата сте много мършави и завистливи хорица.