Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 28 дек 2011 15:56

Звездите на борбата ни Елис Гури, Иво Ангелов и Христо Маринов получиха автомобили от Спортен клуб Ловеч, благодарение на спонсора на състава - "Great Wall". Световният шампион в класически стил в категория до 96 килограма Гури беше обявен за най-добър борец за годината и закономерно яхна джип от българската марка, какъвто кара и собственикът на фирмата Гриша Ганчев.

Леки автомобили получиха Иво Ангелов - сребърен медал от европейско първенство и бронзов от световно, както и Христо Маринов, който беше трети на европейския шампионат. На церемонията бяха отличени и треньорите в класическиа и свободния стил.

http://www.sportline.bg/news/84589/grea ... -za-2011-a

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев

Мнениеот Blagoy » 28 дек 2011 15:59

houlta написа:Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев

Звездите на борбата ни Елис Гури, Иво Ангелов и Христо Маринов получиха автомобили от Спортен клуб Ловеч, благодарение на спонсора на състава - "Great Wall". Световният шампион в класически стил в категория до 96 килограма Гури беше обявен за най-добър борец за годината и закономерно яхна джип от българската марка, какъвто кара и собственикът на фирмата Гриша Ганчев.

Леки автомобили получиха Иво Ангелов - сребърен медал от европейско първенство и бронзов от световно, както и Христо Маринов, който беше трети на европейския шампионат. На церемонията бяха отличени и треньорите в класическиа и свободния стил.

Каква марка?
[center]Изображение[/center]

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 28 дек 2011 16:02

Blagoy написа:
houlta написа:Елис Гури яхна джип като на Гриша Ганчев

Каква марка?

Марката я пише чети внимателно - "Great Wall"

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 28 дек 2011 16:09

Четох внимателно, но все си мисля, че Грейт Уол е китайска марка, а не българска... :mrgreen:

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 28 дек 2011 16:18

Blagoy написа:Четох внимателно, но все си мисля, че Грейт Уол е китайска марка, а не българска... :mrgreen:

Ти май си дошъл да си дразниш. Да китайска е марката, но от следващата година ще се произвеждат в БГ.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 28 дек 2011 16:21

Не съм дошъл изобщо да дразня някого. Даже родом съм от Ловеч, знам много добре подробностите около завода и се радвам, че се открива такъв точно в родния ми град. А най-хубавото са работните места, които ще се открият. Забележката ми по-скоро беше към журналиста написал статията!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 28 дек 2011 16:37

houlta написа:
Blagoy написа:Четох внимателно, но все си мисля, че Грейт Уол е китайска марка, а не българска... :mrgreen:

Ти май си дошъл да си дразниш. Да китайска е марката, но от следващата година ще се произвеждат в БГ.

Те вече се прозивеждат ;)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 дек 2011 17:00

Браво.. после кат иде и се изпика в кенефа досущ като Гриша Ганчев пак да пуснете такава "смислена" тема :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 дек 2011 17:02

Да му е честито и да си го кара безаварийно.
Изображение

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 28 дек 2011 17:08

terata написа:Браво.. после кат иде и се изпика в кенефа досущ като Гриша Ганчев пак да пуснете такава "смислена" тема :)

Ало като е за Лефски всичко може, но като е за друг не. Вие говедата сте много мършави и завистливи хорица.

Върни се в “Други спортове”