Здравейте,
Гледахте ли „Night of the Jumps”? Аз лично бях в залата и си прекарах страхотно. Като изключим съдийските "тесли" и леката дезориентация на водещите мисля, че се справихме добре с организацията на подобно състезание. Надявам се занапред да се вместим в календара и скоро да видим наши участници във финалите. Ако някой има снимки, нека пусне линкл.
„Night of the Jumps”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: „Night of the Jumps”
Пуснете снимки ще е интересно за всички ни .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Гледах го по телевизията и беше невероятно. Не знам колко е струвал билета, но определено си заслужаваше! Само накрая ме подразни, че при награждаването на трибуните не останаха много хора, но като цяло всичко беше супер.
п.с: "диктора" викаше като заклан
п.с: "диктора" викаше като заклан

- Cesc Fabregas
- Контакти:
беше нечовешко шоу, мене ми хареса много. Съгласен съм с другите две момчета, че съдиите нещо се насраха накрая, тоя дъртия Испанец-Ел Локо и чехът Петер Пилар заслужаваха да са 1 и 2ри, независимо в какъв ред...
Тоя коментатор обаче освен че се дереше като заклан, не спря да им дава акъл и да разправя неща от сорта на "Ооо, много зле, трябва повече", при все, че най-вероятно не се е качвал на мотор никога през живота си. Пълен тъпак. А и не знам как не му писна да вика непрекъснато "браво, братленце" на всеки от състезатели!
Тоя коментатор обаче освен че се дереше като заклан, не спря да им дава акъл и да разправя неща от сорта на "Ооо, много зле, трябва повече", при все, че най-вероятно не се е качвал на мотор никога през живота си. Пълен тъпак. А и не знам как не му писна да вика непрекъснато "браво, братленце" на всеки от състезатели!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !