Започна ли строеж на зала в София?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Започна ли строеж на зала в София?
Започна ли строеж на някаква зала в София или някъде другаде?Аз знам , че в Русе се строи мол и до него зала за 8 000 човека.Уж постоянно се говори, че ще строят зала в София, пък аз досега не съм чувала да е започната.Някой знае ли?
- River Plate
- Контакти:
Re: Започна ли строеж на зала в София?
Въпроса ти за зала в София или Подуяне е? (защото има голяма разлика)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- a boy named goo
- Контакти:
Това,че се строи голяма зала в Русе приятно ме изненада, да си призная, до сега не го знаех. Нищо чудно скоро националите ни по баскетбол и волейбол именно там да приемат домакинствата си. Колкото до зала в София, имам някакви спомени, че уж взеха част базата на "Четвърти километър" на ЦСКА, именно заради строеж на нова зала, дали има започнато нещо нямам представа, само някой софиянец може да каже.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
тази зала е започната преди 20 - 25 години и доскоро строежа бе замразен ! Но обвързаха строежа на Мол Русе с доизграждането на тази зала , като и редуцираха капацитета от заявените първоначално 10000 места до 6 000 мисля ! Сега там има един огромен изкоп и нещо позакъсаха явно с финансирането , защото от близо месец не са извършвали някаква дейност ! Надявам се да се спази пусковия срок , който е 2010 год !
То молове като гъби никнат, ама зали стадиони...
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

toli771 написа:тази зала е започната преди 20 - 25 години и доскоро строежа бе замразен ! Но обвързаха строежа на Мол Русе с доизграждането на тази зала , като и редуцираха капацитета от заявените първоначално 10000 места до 6 000 мисля ! Сега там има един огромен изкоп и нещо позакъсаха явно с финансирането , защото от близо месец не са извършвали някаква дейност ! Надявам се да се спази пусковия срок , който е 2010 год !
С тая финансова криза едва ли ще се осъществи проекта в Русе до 10 години, Ливърпул замразиха строежа си на ултра модерния нов стадион, Валенсия и те щяха да строят суепр стадион, а сега нямат пари и те, така че май само във Варна се строи новия стадион ;] ТИМ не ги ебе и от 10 финансови кризи

ама пак нищо не се знае...тъкмо да започне да се строи нещо ново спортно в България ииииии айде финансова криза, еби му майката

-
- Контакти:
Нали в Пловдив строят някаква зала с 10 000 места и била доста в напреднал строеж
ISTINSKI_LEVSKAR написа:Нали в Пловдив строят някаква зала с 10 000 места и била доста в напреднал строеж
сигурно са изкопали дупката и са казали напредваме със строежа и

Az kato vi kazvam, 4e taq finansova kriza ni naeba v nai-vajniq moment, tykmo kogato ima6e 6ans da se postroi ne6to novo i moderno v Bulgaria osven molove i aide pari nqma