ИСТИНАТА ЗА ФИАРАРИ ОТ БЪРНИ ЕКЪЛСТОУН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ИСТИНАТА ЗА ФИАРАРИ ОТ БЪРНИ ЕКЪЛСТОУН
Най-после Бърни Екълстоун каза в прав текст,че ФИА винаги е стояла зад Ферари през годините.Освен,че са получавали допълнителни пари са се ползвали от благословията на всички ФИА структури-съдии,определяне на удобни за тях инженерни разработки.Помним как Шумахер финишираше в бокса,как Хакинен и Култард бяха вечно наказвани за спирачки,нередовоно гориво и всякакви щуротии.Знаем и миналата година как накараха Макларън да подари спечелената титла при пилотите,а конструкторската им бе отнета.Знаем и тази година как наказваха Хамилтън с отнемане на точки за щяло и нещяло,а Маса например който предпоследното състезание умишлено удари Люис се превърна в най-смешният претендент след Ървайн може би.Явно наглостта на италианските цигани е минала всякаква граница,след като дядо Бърни си позволи да хвърли такава светлина върху една публична тайна.Всички ще помнят простотиите на Шумахер толерирани от ФИА и за това СЕНА бе обявен за номер 1 от всички пилоти състезавали се досега.Единствен Хамилтън със стила си на каране може да опита да се доближи до безсмъртния АИРТОН.
Re: ИСТИНАТА ЗА ФИАРАРИ ОТ БЪРНИ ЕКЪЛСТОУН
MCLAREN FOREVER !!!
А някой помни ли сезон 1988 ?
А някой помни ли сезон 1988 ?

- LordVOODOO
Време беше истината да се каже!!! Тия шмекери от Ферари не мога да ги гледам... тия са ебахти некадърниците!
Дайте ми най-счупеният Мерцедес и пак ще изпреваря всяко ферари!!! А онова котешко лайно Шумахаер винаги е бил мошеник! Титлата му от 1994-а нямаше да е спечели ако не беше инцидента със Сена! През 1995-а знаем как стана шампион - в последното състезание на пистата Аделаида (Австралия) блъсна Деймън Хил в момент, в който Хил го изпреварваше и двамата отпаднаха, а до този момент Шумахер имаше 2 точки преднина! Само че в ония времена вторият взимаше 6 точки,а не 8 и това означаваше че Хил щеше да е шампион с минимум 2 точкиповече от Шубастуна!!! После през 1999-та ФИА забрани на Макларън да използва горивото си, защото било обогатено с берилий, а това даваше 15 конски сили повече, а в онзи момент двигателите на Мерцедес и Фирари бяха еднакво мощни. Никъде в правилата не пишеше, че берилият е забранен, но понеже ферари изоставаха яко от Мерцедес наказаха сребърните стрели, а после същото обогатено гориво с берилий бе предоставено на ферари, но затова ФИА нищо не каза и така ферари и шукретена спечелиха следващите си 2 титли. После през 2002-а бяха нарежданията от бокса... така всички заблудени фенове на ферари и шулайното хубаво да си помислят какви мошеници подкрепят!!!
И върха на сладоледа бе изцепката от миналата година, когато дисквалифицираха отбора на Мерцедес от борбата при конструкторите (в момент, в който Макларън вече бяха шампиони!!!) заради шпионаж!!! А такъв нямаше! Просто ферари бяха предадени от техният главен инженер - Найджъл Степли! Това във армията се нарича дезертиране, защото не Мерцедес го бяха пратили при ферари да шпионира, а той беше назначен от тях и когато му писна от техните измами сам отиде при Мерцедес, но ФИА не обърна внимание на това, за тях беше важно за пореден път да направят жабарите незаслужени шампиони!!!! Е тая година пак пробваха мръсните си номера, но не успяха!!!
Да го духат ФИА и Ферари - тия са най-големи нещастници и отрепки на света след Реал Мадрид!
Дайте ми най-счупеният Мерцедес и пак ще изпреваря всяко ферари!!! А онова котешко лайно Шумахаер винаги е бил мошеник! Титлата му от 1994-а нямаше да е спечели ако не беше инцидента със Сена! През 1995-а знаем как стана шампион - в последното състезание на пистата Аделаида (Австралия) блъсна Деймън Хил в момент, в който Хил го изпреварваше и двамата отпаднаха, а до този момент Шумахер имаше 2 точки преднина! Само че в ония времена вторият взимаше 6 точки,а не 8 и това означаваше че Хил щеше да е шампион с минимум 2 точкиповече от Шубастуна!!! После през 1999-та ФИА забрани на Макларън да използва горивото си, защото било обогатено с берилий, а това даваше 15 конски сили повече, а в онзи момент двигателите на Мерцедес и Фирари бяха еднакво мощни. Никъде в правилата не пишеше, че берилият е забранен, но понеже ферари изоставаха яко от Мерцедес наказаха сребърните стрели, а после същото обогатено гориво с берилий бе предоставено на ферари, но затова ФИА нищо не каза и така ферари и шукретена спечелиха следващите си 2 титли. После през 2002-а бяха нарежданията от бокса... така всички заблудени фенове на ферари и шулайното хубаво да си помислят какви мошеници подкрепят!!!
И върха на сладоледа бе изцепката от миналата година, когато дисквалифицираха отбора на Мерцедес от борбата при конструкторите (в момент, в който Макларън вече бяха шампиони!!!) заради шпионаж!!! А такъв нямаше! Просто ферари бяха предадени от техният главен инженер - Найджъл Степли! Това във армията се нарича дезертиране, защото не Мерцедес го бяха пратили при ферари да шпионира, а той беше назначен от тях и когато му писна от техните измами сам отиде при Мерцедес, но ФИА не обърна внимание на това, за тях беше важно за пореден път да направят жабарите незаслужени шампиони!!!! Е тая година пак пробваха мръсните си номера, но не успяха!!!
Да го духат ФИА и Ферари - тия са най-големи нещастници и отрепки на света след Реал Мадрид!

Много хубава тема! Има много неща които трябва да се кажат.Не само за "скудерията",а най-вече за Шуми "Шушумигата" подпиран винаги от ФИА.Бях фен на един от най-големите - Деймън "Демона" Хил.Спомням си как Шуши го удари и стана световен шампион.Да не говорим за "отборните тактики" на Ферари...Как Барикело даваше "десен мигач" и спираше за да може "феноменалният" пилот /дейба и швабата/да стане шампион...Как Мика ги правеше смешни и само повредите бяха причина да не стане шампион....Да,ФИА винаги работеше за Ферари и Шумахер...Тази година обаче - "греда"
Само МАКЛАРЪН!!!

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
- Контакти:
vie ste bolni
kerrydixon написа:vie ste bolni
Кое те кара да мислиш,че сме "болни"? Всъщност,откога гледаш Ф1?
-
- Контакти:
Да някой помни сезон 1988 !Но също така някой знае,че единствения отбор състезавал се през всички сезони във Ф1 е "Ферари"!Дали ви харесва или не имена като Алберто Аскари,Фарина,Ники Лауда,Жил Вилньов са част от историята на този спорт-ако италианците са цигани, то Хамилтън какъв е ?!Може да злобеете колкото си искате , но "Ферари" е просто "Ферари"-няма база за сравнение с нито един от останалите отбори !Отидете в Италия и ще ви се изпари от главата всякаква идея за който и да било от селските тимове на Албиона-постоянно реват за пари,този им пречи онова правило било лошо и не знам си още какво!Модена не е толкова далече,направете си една разходка и разгледайте черните кончета-после пак обяснявайте кои са цигани и кои не!Когато англичаните направят кола подобна на "Ферари","Ламборгини","Бугати","Мазерати","Алфа Ромео" нека се сравняват с Италия-останалото е признак на безсилие или просто комплекси !
kerrydixon написа:vie ste bolni
Поредното силно и точно обосновано мнение

Бира, аз съм сигурен, че когато аз през 84-та гледах как Лауда става шампион с отбора на Макларън с точно ПОЛОВИН точка преднина този е бил все още еротичен поглед в очите на баща си!
radosta_na_naroda написа:Да някой помни сезон 1988 !Но също така някой знае,че единствения отбор състезавал се през всички сезони във Ф1 е "Ферари"!Дали ви харесва или не имена като Алберто Аскари,Фарина,Ники Лауда,Жил Вилньов са част от историята на този спорт-ако италианците са цигани, то Хамилтън какъв е ?!Може да злобеете колкото си искате , но "Ферари" е просто "Ферари"-няма база за сравнение с нито един от останалите отбори !Отидете в Италия и ще ви се изпари от главата всякаква идея за който и да било от селските тимове на Албиона-постоянно реват за пари,този им пречи онова правило било лошо и не знам си още какво!Модена не е толкова далече,направете си една разходка и разгледайте черните кончета-после пак обяснявайте кои са цигани и кои не!Когато англичаните направят кола подобна на "Ферари","Ламборгини","Бугати","Мазерати","Алфа Ромео" нека се сравняват с Италия-останалото е признак на безсилие или просто комплекси !
Колега,не ми говори за Италия,защото всеки месец пътувам до там...Работя предимно с италианци,така че...Ясно ми е всичко.Освен това преди "ерата Шумахер",много уважавах Алези,Бергер,Плъха/Лауда/ и т.н.Откакто швабата отиде там,не мога да ги дишам...Яко подпиране от ФИА...
phoenix написа:kerrydixon написа:vie ste bolni
Поредното силно и точно обосновано мнение![]()
![]()
![]()
Бира, аз съм сигурен, че когато аз през 84-та гледах как Лауда става шампион с отбора на Макларън с точно ПОЛОВИН точка преднина този е бил все още еротичен поглед в очите на баща си!
Ами кво да кажа ? Който не разбира от Ф1,обикновено е фен на Шумахер,респективно на Ферари...щото ,нали,друго си е "седемкратен" шампион...