Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема
Един фен на Зимните ОИ пуска тема за Летните, като припомня думите на Данчо Йовчев, че олимпиадите са се превърнали в Спартакиади.
Re: Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема
И бързо един въпрос - къде могат да се гледат различните състезания? Освен телевизиите има ли стриймове?
На Ванкувърската зимна олимпиада имаше по Евровизия (не онази със...) до 6 канала, по които можеше да си превключиш на компа и да гледаш състезание с половин минута закъснение на живо.
На Ванкувърската зимна олимпиада имаше по Евровизия (не онази със...) до 6 канала, по които можеше да си превключиш на компа и да гледаш състезание с половин минута закъснение на живо.
- olympic teteven
- Контакти:
Финал на футболния турнир:
Франция - Испания
Франция - Испания
-
- Контакти:
Поздравления за темата,помня като дете цялата рода се събираше пред телевизора и наще мачкаха !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
То се е видяло, че специален раздел няма да имаме, дано поне станат интересни игри и мине всичко без проблеми.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Чутурите на световните волейболни корифеи родили нов формат на турнира.
В последните олимпиади 12 отбора се разделяха на 2 групи по 6, като първите четири продължаваха в директна елиминация по познатата схема.
Сега 12 отбора са разделени в 3 групи по 4. Първите 2 продължават, а от третите само един отпада. Прави се генерално класиране, като от първо до трето място са победителите от групите, от четвърто до шесто - вторите в групите, а двата трети допълват осмицата и оформят мрежата за 1/4 финала и т.н. В едната група обаче са тежките фаворити Полша, Италия, Бразилия с тоталния аутсайдер Египет, който е административно вкаран в турнира заради континенталните измишльотини на Мок. Един от тези ще играе четвъртфинал с победител от група.
В последните олимпиади 12 отбора се разделяха на 2 групи по 6, като първите четири продължаваха в директна елиминация по познатата схема.
Сега 12 отбора са разделени в 3 групи по 4. Първите 2 продължават, а от третите само един отпада. Прави се генерално класиране, като от първо до трето място са победителите от групите, от четвърто до шесто - вторите в групите, а двата трети допълват осмицата и оформят мрежата за 1/4 финала и т.н. В едната група обаче са тежките фаворити Полша, Италия, Бразилия с тоталния аутсайдер Египет, който е административно вкаран в турнира заради континенталните измишльотини на Мок. Един от тези ще играе четвъртфинал с победител от група.
Толкоз ли не могат да добавят още 4 отбора и да се мирясат?
Между другото, всички волейболни турнири са с някаква извратена схема, не знам защо.
Между другото, всички волейболни турнири са с някаква извратена схема, не знам защо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Е, олекна ми...
Нашите бяха в центъра на хубаво просторно корабче. Горките белгийци бяха натъпкани между железните рамки на подобие на шлеп.
Нашите бяха в центъра на хубаво просторно корабче. Горките белгийци бяха натъпкани между железните рамки на подобие на шлеп.
- barca4ever
- Контакти:
Пиер Дьо Кубертен, ако знае какво се случва с ОИ с тази педелска церемония. ще се обърне в гроба.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Брейк, сърф, скейт на следващите може да има бели денс, плетене на една кука.
На къде върви спорта......
На къде върви спорта......
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...