Илияна Раева оставка кога?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Илияна Раева оставка кога?

Мнениеот obi4am_pirin » 17 юни 2016 22:58

След този мега скандал незнам колко трябва да не ти пука за да не си подадеш веднага оставката?! :shock:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

mahtava
Контакти:

Re: Илияна Раева оставка кога?

Мнениеот mahtava » 17 юни 2016 23:14

Дебелоочието и наглостта в България са безгранични.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 юни 2016 23:31

Пичове, аре като незнаем кво/що да не се обаждаме хич.Откакто стана инцидента не съм коментирал никъде, нито във форума нито на вън.
Раева ми е противна от всякъде, но няма как да я обвиня за това, че е предизвикала нечий опит за самоубийство и ви съветвам и вие да не го правите.Има кой да съди за такива неща.
Не разбирам от този спорт, но мисля че сме успешни и Раева е начело на тия успехи, ако беше такъв дзвер все някой от обкръжението й щеше да си отвори устата.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юни 2016 23:41

Раева прекалено много се оправдава и обяснява последните дни, малко в повече ми идва Пи Ар-ът й. А определено и други неща будят недоумение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2016 23:48

1982 написа:Раева прекалено много се оправдава и обяснява последните дни, малко в повече ми идва Пи Ар-ът й. А определено и други неща будят недоумение.

В България си умираме да търсим конспирации навсякъде. Не бих се учудил, ако някой потърси конспирация за това, че водно конче е изяло комар, ама пред офиса на....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 юни 2016 23:50

Обичам_Пирин избухна с неадекватна тема. Напускане на форума кога?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 юни 2016 23:53

1982 написа:Раева прекалено много се оправдава и обяснява последните дни, малко в повече ми идва Пи Ар-ът й. А определено и други неща будят недоумение.

Ако по медии и сайтчета те изкарват като звяр причинил опита за самоубийство на някой няма ли да раегираш ?
Утре може с теб да се видим и да си лафим и 30 минути след това да реша да си сложа въжето, това означава ли че ти си виновен ? + момичето е било на върха в спорта и е имало обичта на хиляди хора + приятел и т.н.Не виждам някаква адекватна причина да направи подобна глупост освен психични проблеми или някакви неизлечими здравословни проблеми.
Само тя си знае какво й е било, ама да се обвиняват хора за това което е станало е несериозно.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юни 2016 00:06

Кашчей написа:

В България си умираме да търсим конспирации навсякъде. Не бих се учудил, ако някой потърси конспирация за това, че водно конче е изяло комар, ама пред офиса на....

Не търся конспирации, просто ми идва малко в повече всекидневното обясняване на някои хора. Те сами подклаждат огъня така.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2016 00:11

1982 написа:
Кашчей написа:

Не търся конспирации, просто ми идва малко в повече всекидневното обясняване на някои хора. Те сами подклаждат огъня така.

Някои, някога, или по-точно-никога, няма да спрат с конспирациите си. Каквато и да е причината-станалото си е станало, но да се изключва всичко, освен психически тормоз от страна на треньорките и принуда да напусне отбора....че тя е на 21... колко гимнастички са се състезавали в ансамбъла до такава възраст?! Ти, ако на 21 нямаш психическа устойчивост, кога ще я придобиеш?! Все пак говорим за спортист, а не за кифла!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mahtava
Контакти:

Мнениеот mahtava » 18 юни 2016 00:23

Раева и плешивия и съпруг комарджия са нагли хора!!!

Който се мъчи да ги оправдава е като тях!

Господ вижда и отсъжда според делата!!!

Върни се в “Други спортове”