Държавата спира кранчето за участие на олимпийския принцип
Джавата спира кранчето за участието на олимпийския принцип“ - това разкри министърът на младежта и спорта Красен Кралев в сутрешния блок на БНТ.
„Досега 500 души са получавали финансиране по неясни критерии. В момента оформихме един проекто олимпийски отбор от 120 човека, които ще получат максимално финансиране. Тези, които имат шансове за медали, ще получат и допълнително финансиране. По тази система всички ще имат реалистичен бюджет. Субективният фактор е изключен“, обясни Кралев.
„В момента парите не достигат, поехме държавата в безпрецедентна криза. Спортът първи търпи рязане на бюджета. Радваме се, че нямаме редукция в нашия бюджет, но той е недостатъчен. Разчитаме на сътрудничество с бизнеса.“
„Заложили сме на една от най-големите одиторски компании, да направи проучване на всички практики за развитие и стимулиране на спонсори в спорта, включително и какви възможности за данъчни облекчения има.“
Кралев разказа и любопитни неща за самия себе си: „Професионалната ми кариера е свързана с леката атлетика, дългите бягания. Атлетиката винаги ще ми остане любим спорт. Футболът същи,, 9 години като президент на Черно море ще си остане, тези два спорта са ми любими. Боксът също.“
„Имам 22-годишен опит в маркетинга, подготвям в момента една лекция, която ще включва най-добрите световни практики за взаимодействие между спорта и бизнеса. Тази лекция ще я презентирам на срещи. Трябва да ги научим как да си говорят.“
-----------------------------
Крайно време беше да спрат хранилката на спортистите ни!
Държавата спира парите за участие на олимпийския принцип
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Държавата спира парите за участие на олимпийския принцип
Не е лошо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- bulgaro
- Контакти:
Подкрепям!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Отдавна трябваше да стане това.
Поздравления .
- Captain Stottlemeyer
bold написа:Отдавна трябваше да стане това.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- shotgun blues
- Контакти:
еее не ,няколко човека от форума мислехме да правим отбор по кърлинг и да варим на Олимпиада на държавни разноски,само ни трябваха чайници за кърлинг и да започваме да тренираме
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- Балкански Орел
- Контакти:
Добро решение.
[center]Levski & Lazio[/center]
Мамка му, прецакаха спортното ходене на Шумкаря
Мафия

Леевски, оле