Фитнес манията! Болест или просто мода?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Фитнес манията! Болест или просто мода?
Последните години стана модерно да се ходи на фитнес, в което няма нищо лошо един млад човек да поддържа външния си вид, но не разбирам на кому е нужно да си мутира тялото насила? Защо е толкова важно за някой хора да изглеждат много "яки" и "нацепени" да били изглеждали като животни? Е ми това не мога да го разбера вярно е че Бълграското общество е много заблудено в голямата си част но нужно ли е да си причинявате, това болестно състояние? Тези мусколи тази маса след 10 г. ще е пихтия и аз не бих оприличил фитнес маняците като болни хора. Това си е изцяло моя позиция, защото няма лошо да тренират но те се и тровят с различни медикаменти само и само да изглеждат уродливи.
Re: Фитнес манията! Болест или просто мода?
Като че ли се превръща в болест
Зобенете в ранна възраст води до неприятни отклонения в човешкото здраве, като например инфаркти на 24-5-годишни мъже
Хранителни режими, отслабване, упражнения - с всичко трябва да се внимава, все пак здравето е на първо място 

Леевски, оле

Всеки си има глава на раменете. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Еми всеки сам ци преценява. Не е тайна, че във фитнесите може да си купиш всякакви "добавки" или те препращат към определени магазини за тях
Лошо няма. Ако искаш да поддържаш тяло, може и да не го правиш във фитнеса. Дето се вика само с коремни и лицеви, може да оформиш торса си, а с футбол или бягане и краката си:)
Не е мода, просто хората се мотивират да се занимават със спорт от някого или като отидат във фитнеса, че е по-лесно. След работа, отиде 1-1,5 ч. във фитнеса и е ок. Още повече, че има и много фирми, кито осигуряват безплатни карти на служителите си или имат фитнес в сградите си. За съжаление все по-малко хора го правят или като навършат определени години или настъпи промянва в семейното им положение и спират.
А и не виждам смисъл да бягаш в София по улиците или в парковете в близост до големи булеварди, защото си дишаш изпаренията с пълни гърди:)
Най-хубавият спорт за оформяне на тяло и натоварващ най-малко ставите е плуването.

Не е мода, просто хората се мотивират да се занимават със спорт от някого или като отидат във фитнеса, че е по-лесно. След работа, отиде 1-1,5 ч. във фитнеса и е ок. Още повече, че има и много фирми, кито осигуряват безплатни карти на служителите си или имат фитнес в сградите си. За съжаление все по-малко хора го правят или като навършат определени години или настъпи промянва в семейното им положение и спират.
А и не виждам смисъл да бягаш в София по улиците или в парковете в близост до големи булеварди, защото си дишаш изпаренията с пълни гърди:)
Най-хубавият спорт за оформяне на тяло и натоварващ най-малко ставите е плуването.
Интериорни врати - Врати хармоника
Фитнес манията си е и болест и мода 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Ходят защото искат да изглеждат добре.Не е откритие на топлата вода че жените харесват мъже със добре оформени тела.Същото се отнася и за мъжете....много от нас са си чупили вратовете да огледат някоя строина хубавица.
Наистина някои прекаляват и посягат към забранени стимуланти.Това е и наи краткият път да натрупаш мускулна маса.За 4 месеца си неузнаваем....проблемите никои не ги взема на сериозно.Никои не му се бъхти години наред.Всеки бърза....

Няма по-хубаво да направиш хубаво тяло без да ползваш анаболи и други щуротии дето ще окажат влияние когато станеш на 30-40 години .
Аз се кефя на хора дето имат хубави тела които са постигнати без хапчета
нямам против хората да си стягат мускулите когато не се ползват хапчета
Аз се кефя на хора дето имат хубави тела които са постигнати без хапчета
нямам против хората да си стягат мускулите когато не се ползват хапчета
- Футболен Фен
- Контакти:
Не съм ходил на фитнес ,но лято много си натоварих рамото и от тогава пука.Така ,че мога да кажа ,че за всеки човек е различно.
[offtopic][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412088297v.png[/wrapimg][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/arx1412088267x.png[/wrapimg][/offtopic]
- trokadero_
- Контакти:
В днешно време повечето момчета ходят на фитнес от гъзария и с 1 туба хапчета .
Иначе има е свестни , който тренират на чисто .
Иначе има е свестни , който тренират на чисто .
Преди си беше само за спорта , а сега пичуйте с малките патки зобят като животни