Преди час-два Божидар Андреев донесе първа титла от вторите Младежки Олимпийски игри. Той спечели в щангите, в категория до 69 кг. Това е втори медал за страната ни след вчерашното сребро на Бетина Темелкова в джудото.
Естествено по родните сайтове няма как да намериш подобни новини...
България със златен медал от Младежката Олимпиада!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България със златен медал от Младежката Олимпиада!!!
Federer91 написа:Преди час-два Божидар Андреев донесе първа титла от вторите Младежки Олимпийски игри. Той спечели в щангите, в категория до 69 кг. Това е втори медал за страната ни след вчерашното сребро на Бетина Темелкова в джудото.
Естествено по родните сайтове няма как да намериш подобни новини...
Как да намериш-по важни са "каузата",чорбетата , говедата и тем подобни глупости.

- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Честито дано се запази и да продължи напред, че ми писна от младежи, които до като пораснат постигат успехи и после, нито ги чуваш, нито ги виждаш т.е. няма надграждане.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Страхотна новина. Браво на момчето!!!
Дано продължи така и при мъжете и да се състезава за България, защото ако не си спомняте шампионката от предните игри Боянка Костова вече се състезава за Азърбейджан
Дано продължи така и при мъжете и да се състезава за България, защото ако не си спомняте шампионката от предните игри Боянка Костова вече се състезава за Азърбейджан
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
[quote="Federer91"]Преди час-два Божидар Андреев донесе първа титла от вторите Младежки Олимпийски игри. Той спечели в щангите, в категория до 69 кг. Това е втори медал за страната ни след вчерашното сребро на Бетина Темелкова в джудото.
Естествено по родните сайтове няма как да намериш подобни новини
Не си прав - виж Viasport.bg......
Естествено по родните сайтове няма как да намериш подобни новини
Не си прав - виж Viasport.bg......
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
При това взе титлата с двубой от 300 кг., което е олимпийски рекорд. Той стана възможен, след като постави ОР в изтласкването със 167 кг. И освен това, момчето е чист циганин (чакам включване от националистите-расисти).

Втори с двубой от 294 кг остана Вячеслав Яркин (Русия). Той записа 134 кг в изхвърлянето и 160 кг в изтласкването.
Трети се нареди Андрес Кайседо от Колумбия с 290 кг (132 и 158 кг).
Втори с двубой от 294 кг остана Вячеслав Яркин (Русия). Той записа 134 кг в изхвърлянето и 160 кг в изтласкването.
Трети се нареди Андрес Кайседо от Колумбия с 290 кг (132 и 158 кг).

Браво на момчето всички се гордеем с него
Аз съм националист и расист но когато става дума за прослава на България уважавам всички.
Циганин, циганин, ама момчето се занимава със спорт и печели отличия за страната, а не ходи да събира боклуци и да джепчийства... Значи е добър пример за братята роми на къде да се целят.
- kartacha_hs
- Контакти: