Съперник на Кобрата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Съперник на Кобрата
Мениджърите на Кобрата му търсят само съперници с няколко класи под него.Има толкова възможности за наистина класни съперници-Чисора,Хей,Фюри,Поветкин,Бойцов.Още на двубоят в Москва между Кличко и Поветкин имаше предложение на Чисора да се бие с Кубрат за европейската титла,но Кубрат доброволно я сдаде.Явно целта му и на мениджърите му е да се докопат до бой с Кличко ,който ще им донесе добри приходи.Лошо няма,но честно казано досега нямаше нито един наистина сериозен съперник на Кубрат с изключение на Томпсън,но който вече беше преминал 41 години.
Re: Съперник на Кобрата
Още малко мен ще поканят да се бия с Кобрата. Вече Станаха смешни с тези нискоразрядни съперници, които му търсят. Направо да викнат Коко Тайсъна. Веднага ще се навие и за $1000.
Последна промяна от pomiqr146 на 04 апр 2014 19:47, променено общо 1 път.
Пази боже да му лепиш плакатите за мач на кобрата 

Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
cacho написа:Пази боже да му лепиш плакатите за мач на кобрата
Кобрата може да дойде да ми носиш чантичката.
Не разбирам каква е тая драма със смяната на съперниците на Пулев. Ако Кубрат е толкова добър, за колкото го смятаме би трябвало да не се притеснява кой ще излезе срещу него утре.
Гледал съм други големи майстори на ръкавиците, на които просто не им пука срещу кого ще играят. Такъв беше навремето Ивайло Маринов. Такъв днес си мисля, че е и Детелин Далаклиев.
Ако си подготвен, ако си сигурен в собствените си възможности просто излизаш и биеш.
А, тази постоянна смяна на съперниците направо става комична вече. Или организацията на професионалния бокс куца сериозно, или това е някаква игра.
Гледал съм други големи майстори на ръкавиците, на които просто не им пука срещу кого ще играят. Такъв беше навремето Ивайло Маринов. Такъв днес си мисля, че е и Детелин Далаклиев.
Ако си подготвен, ако си сигурен в собствените си възможности просто излизаш и биеш.
А, тази постоянна смяна на съперниците направо става комична вече. Или организацията на професионалния бокс куца сериозно, или това е някаква игра.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Много кухо парче си виали. За да излезеш на професионален ринг с някой трябва да си го проучил и да му знаеш стила на игра.
pomiqr146 написа:Много кухо парче си виали. За да излезеш на професионален ринг с някой трябва да си го проучил и да му знаеш стила на игра.
Аааа, добре ! В аматьорския бокс да не би да не е така ?!

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

viali69 написа:pomiqr146 написа:Много кухо парче си виали. За да излезеш на професионален ринг с някой трябва да си го проучил и да му знаеш стила на игра.
Тогава какво се обесняваш като девица?
pomiqr146 написа:viali69 написа:pomiqr146 написа:Много кухо парче си виали. За да излезеш на професионален ринг с някой трябва да си го проучил и да му знаеш стила на игра.
Тогава какво се обесняваш като девица?
Сигурен съм, че Майк Тайсън е седял часове наред пред екрана и е изучавал съперниците си преди всеки мач.

Дали ? Който помни железния Майк знае, че той просто излизаше и мачкаше съперниците си.
Силно се съмнявам, че е имало кой знае какво предварително проучване при Динозавъра.
Само, че Тайсън беше велик боксьор. Най-добрият за мен за всички времена.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

По-прост си и от лайното, което изсирам сутрин. Всеки боксьор проучва съперниците си, за да разбере най-малкото с какъв гард играе. Майк Тайсън не е нищом особено. Обикновен бияч, който като получеше малко по-снажен боксьор и побеждаваше с мъка или губеше. Толкова много неравностойни противници му избираха, че не е истина.