Питсбърг шампион!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Питсбърг шампион!!!

Мнениеот mursusaid » 13 юни 2009 06:02

Победа с 2:1 седмия мач и пингвините шампиони! Успяха да вземат реванш за миналата година и още по -сладко е,че стана в залата на Детройт.Честито на всички "пингвини"
За вас моряци ний живеем...

khana82
Контакти:

Re: Питсбърг шампион!!!

Мнениеот khana82 » 13 юни 2009 06:03

mursusaid написа:Победа с 2:1 седмия мач и пингвините шампиони! Успяха да вземат реванш за миналата година и още по -сладко е,че стана в залата на Детройт.Честито на всички "пингвини"

Честито и на теб и догодина пак ще газим.PENS RULES

khana82
Контакти:

Мнениеот khana82 » 13 юни 2009 06:06

mursusaid написа:Победа с 2:1 седмия мач и пингвините шампиони! Успяха да вземат реванш за миналата година и още по -сладко е,че стана в залата на Детройт.Честито на всички "пингвини"

Както казва Ники Ал:Тишина на ДЖО ЛУИС АРИНА в Детройт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bokasa
Контакти:

Мнениеот Bokasa » 13 юни 2009 06:43

Господ е "Пингвин"! Младоците от Питсбърг си повярваха и победиха ветераните от Детройт. Градът на стоманата ликува отново! Не забравяйте, че "Леярите" през февруари спечелиха NFL.

Blue Radiotherapist
Контакти:

Мнениеот Blue Radiotherapist » 13 юни 2009 08:17

Честита Стенли и от мен.Харесвам Пингвините от времето на Марио Лемьо.Много сладък успех след драматични плейофи-Решителните победи над Вашингтон и над Детройт дойдоха в собствените им зали.Малкин,Кросби,Стаал,Талбот и разбира се Фльори играха невероятно.Още веднъж-много съм щастлив.Титла в един от най-обективните колективни спортове.Дано и футболът да стане такъв.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 юни 2009 11:03

AЙДЕ ЧЕСТИТО!!! :) Явно тази година моите фаворити Ред Уингс и Орландо Меджик ще ядат бой,но така е колелото се върти-важното е че станаха хубави и драматични мачове ;) както в хокея така и в баскета

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 юни 2009 12:31

Blue Radiotherapist написа:Честита Стенли и от мен.Харесвам Пингвините от времето на Марио Лемьо.Много сладък успех след драматични плейофи-Решителните победи над Вашингтон и над Детройт дойдоха в собствените им зали.Малкин,Кросби,Стаал,Талбот и разбира се Фльори играха невероятно.Още веднъж-много съм щастлив.Титла в един от най-обективните колективни спортове.Дано и футболът да стане такъв.

Много харесвам като играч Кросби,но на тези финали ми се струва,че не успя да покаже най-доброто от себе си,да,игра на ниво,но мисля,че може и много повече,иначе в 7-ия мач се и контузи във 2-та част,затова още повече му прави чест,че стисна зъби и третата част се завърна на леда.Иначе Малкин беше много постоянен във всички мачове и заслужено спечели приза за номер едно,а този мач беше невероятен и за Талбот,Стаал също.А Флюри в първия мач и петия мач беше доста колеблив и допусна лесни голове,но в другите мачове беше на ниво и особено сега последния мач,направо не го бях виждал да пази така,супер.Още веднъж честито на всички фенове :)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2009 14:03

Флюри беше извънземен снощи.Стоях до 6 часа да гледам,ама не съжалявам.А в последните 6 секунди ми заби картината и тоя коментатор на сайта крещи нещо и се панирах,ама като каза,че пингвините печелят Стенли и щях да падна от стола.Честито на всички
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Други спортове”