Котоошу и Аояма започнаха с победи на Hatsu 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milenkorak
- Контакти:
Котоошу и Аояма започнаха с победи на Hatsu 2014
На започналият днес "January Grand Sumo Tournament 2014", нашите сумисти Калоян Махлянов (Котоошу) и Даниел Иванов (Аояма) постигнаха победи. Калоян Махлянов, който вече е с по-нисък ранг (sekiwake), победи с "yorikiri" Toyohibiki(M3), а Даниел победи "komusubi" Myogiryu с hatakikomi. Yokozuna Hakuho също започна турнира с победа. Утре Котоошу излиза срещу Ikioi, а Даниел срещу sekiwake Goeido.
- пиринска бундеслига
- Контакти:
Re: Котоошу и Аояма започнаха с победи на Hatsu 2014
milenkorak написа:На започналият днес "January Grand Sumo Tournament 2014", нашите сумисти Калоян Махлянов (Котоошу) и Даниел Иванов (Аояма) постигнаха победи. Калоян Махлянов, който вече е с по-нисък ранг (sekiwake), победи с "yorikiri" Toyohibiki(M3), а Даниел победи "komusubi" Myogiryu с hatakikomi. Yokozuna Hakuho също започна турнира с победа. Утре Котоошу излиза срещу Ikioi, а Даниел срещу sekiwake Goeido.
Браво!
Боли ме фаро вече за първия.
MoNteSo написа:Боли ме фаро вече за първия.
[offtopic]Как може да си толкова плитко мислещ?[/offtopic]
Един от най-неприятните спортове според мен .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
MoNteSo написа:Боли ме фаро вече за първия.
Ти си малоумен, оня е Пешо Сумиста и е съвсееееем друг човек и в други схеми. Котоошу се прибира толкова рядко в България, че освен да ти се изсмея друго не мога да направя.
wolf написа:MoNteSo написа:Боли ме фаро вече за първия.
Ти си малоумен, оня е Пешо Сумиста и е съвсееееем друг човек и в други схеми. Котоошу се прибира толкова рядко в България, че освен да ти се изсмея друго не мога да направя.
И въпреки това ме боли фаро за него..
-
- Контакти:
Котоошу даже не го боли и фара за подобни форумни хиени. Човек достигнал до неговото ниво в Япония е полубог и мултимилионер.
А в интерес на истината Пешо Сумиста е бил човекът, получил поканата за включване в школата на Махлянов. Тогава той беше хала в световното аматьорско сумо. Но е отказал, поради натрупани травми. Затова е препоръчал Махлянов и неговата препоръка е била достатъчна
А в интерес на истината Пешо Сумиста е бил човекът, получил поканата за включване в школата на Махлянов. Тогава той беше хала в световното аматьорско сумо. Но е отказал, поради натрупани травми. Затова е препоръчал Махлянов и неговата препоръка е била достатъчна
- milenkorak
- Контакти:
Във вторият ден на турнира, нашите сумисти загубиха своите срещи. Котоошу загуби с "sukuinage" от маегашира Икиои, а Аояма с "tsukitoshi" от секиваке Goeido. Утре двамата се срещат помежду си, като резултата от предишните им сблъсъци е 3:0 в полза на Котоошу.
- milenkorak
- Контакти:
Котоошу постигна победа с "hatakikomi" в директен двубой срещу другия български сумист Аояма. Утре Калоян излиза срещу маегашира Aminishiki, а Даниел ще се бори с маегашира Shohozan.