[center]Кубрат Пулев - Кобрата[/center]
[center]

[center]Шърман Уилямс - Танка[/center]
"Интернационалния шампион на IBF Кубрат Пулев ще се изправи срещу бахамския боксьор Шърман Уилямс – Танка. Двамата ще се изправят един срещу друг на галавечер в Нойбранденбург (Германия), а срещата е насрочена за 14 декември.
41-годишният Уилямс има 36 победи в кариерата си, от които с 13 нокаут, като е записал 2 равенства и 13 загуби.
През 2013 година той изигра 3 мача, като в последния от тях победи Ърл Ладсън по точки в четири рунда.
Ветеранът е професионалист от 15 години, като най-сериозния си успех постигна прз 2012 година, когато надви Чонси Уиливър. Със своите 180 сантиметра той е един от най-ниските боксьори в тежка категория." Гонг
Голямо разочарование изпитах като прочетох, че следващият съперник на Кубрат Пулев няма да е Шампиона Кличко, а някакъв залязващ боксов пенсионер с не особено впечатляваща кариера.
36 победи, 2 равенства и цели 13 загуби има следващият съперник на Кобрата.

На всичко отгоре е висок едва 180 см., което го прави джудже в тежката категория с един от най-ниските ръстове там.
Разочарован съм от мениджърите на Кобрата ! Не може след като месеци наред приказваш наляво и надясно, че Кличко си избира слаби съперници, ти да си избереш също един старец за съперник. И то в момент, когато цяла България очаква сблъсък с най-добрия - Кличко.
Разочароващо и неразбираемо е за мен.
Вярно, че единствената снимка на Танка, която открих в нета е от сблъсък с големия Ивендър Холифийлд, но това вероятно е било преди 100 години. ...
Не знам дали съм прав или не, но не очаквах такъв посредствен съперник за Кобрата. Не му е на нивото и смятам, че е отстъпление в претенциите, които заявихме.