Подариха победата на Бътън по най-смешния начин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Подариха победата на Бътън по най-смешния начин
Ако беше продължило състезанието в тоя дъжд, никакъв шанс нямаше да спечели, всички видяха колко е настабилен, абсолютен подарък от ФИА към отбора на Браун, явно ще ги правят шампиони този сезон, нищо не им пречите утре да продължат тези 24 обиколки при по-добро време да видим поне завършило състезание в пълните си обиколки, а не 24 преди края да го прекратят и да кажат това е класирането
Re: Подариха победата на Бътън по най-смешния начин
Човека с 4 влизания в бокса пак водеше. Мисля си, че беше справедливо той да спечели.
Ясно кой ще е шампион и при пилотите и при конструкторите.... ДОЛУ Ф1!!!!!
keres написа:Човека с 4 влизания в бокса пак водеше. Мисля си, че беше справедливо той да спечели.
а другите нямаха ли влизания в бокса, нека да е като във футбола, когато прекратят мач в 80 минута дори, те го продължават после, представи си играя Барселона и Байерн и прекратят мача в 10 минута при 0:1

Съгласен съм!keres написа:Човека с 4 влизания в бокса пак водеше. Мисля си, че беше справедливо той да спечели.

- to6kata1912
Абе кво означава справедливо бе, трябваше да карат поне още 5 обиколки и тогава нямаше да е той
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
Тимо Глок щеше да го бие 100%.Но явно тая година гласят Бътън за шампион.Само Ферари

Parlament написа:Съгласен съм!keres написа:Човека с 4 влизания в бокса пак водеше. Мисля си, че беше справедливо той да спечели.
с 10 коли останали на пистата и толкова дъжд може и с 10 влизания, който е тръгнал първи да остане такъв, но състезанието трябваше да се довърши и тогава да има крайно класиране, супер несправедливо
- GoDDeadman
- Контакти:
А бе ти си някакъв шегаджия.Аз не видях по добър от Бътън.Ти видя ли с кои гуми е нестабилен???.А след като ги смени??? А сравнението ти с футбола е направо знаменателно.Може да го причислиш към енциклопедията на световната глупост.Да допуснем че състезанието не беше спряно.В тоя басейн кой щеше да завърши как мислиш.След като само в последната обиколка се завъртяха 4ма.Решението за край на състезанието беше най-адекватното в тези условия
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
GoDDeadman написа:А бе ти си някакъв шегаджия.Аз не видях по добър от Бътън.Ти видя ли с кои гуми е нестабилен???.А след като ги смени??? А сравнението ти с футбола е направо знаменателно.Може да го причислиш към енциклопедията на световната глупост.Да допуснем че състезанието не беше спряно.В тоя басейн кой щеше да завърши как мислиш.След като само в последната обиколка се завъртяха 4ма.Решението за край на състезанието беше най-адекватното в тези условия
Можеше да го продължат утре, не съм казал, че трябва да чакат дъжда като спре точно днес и да го продължат, а сравнението ми с футбола, не ти стига акъл да разбереш какво искам да кажа, а си вникнал в него повъврхностно