Национално Първенство по Спортно Ходене 2013!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Национално Първенство по Спортно Ходене 2013!

Мнениеот shumkar_44 » 01 апр 2013 09:13

Привет, мили приятели. Настъпи часът на едно от най-вълнуващите спортни мероприятия в България, а именно националната надпревара по спортно ходене, която ще се състои на 6-ти април в Балчик! Както знаете, това състезание е със статут на квалификации за балканското първенство в Айвълък, Турция, което пък е две седмици по-късно. Естествено, черешката на тортата несъмнено ще е опитът на моя фаворит Божо Василев, както и на цветето в тази дисциплина, Емануела Янкова, да защитят титлата си от миналата година.

За мен няма съмнение, че Божо ще успее в Балчик, а и ще се докаже тази година на балканското първенство! А какво мислите вие, приятели? Апропо, има ли от вас пътуващи за турнира тази събота?

[center]Изображение[/center]
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Национално Първенство по Спортно Ходене 2013!

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2013 09:32

Толкова ли не можа да сложиш снимка на въпросното цвете Емануела Янкова за да предизвикаш интереса ни към този...спорт, да го наречем, ами си изтипосал тия юнаци... особено тоя със синия екип нещо ме съмнява, като му гледам стойката :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 апр 2013 09:38

Прощавай, ала не можах да намеря фотография на Емануела. Ако дойдеш в Балчик, колега, ще ѝ се насладиш на живо.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2013 09:45

Май е тази :roll: Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2013 09:48

rhaegar написа:Май е тази :roll: Изображение

А така де, сега вече интересът ми към този спорт се възбуди лекичко :mrgreen:
За съжаление Балчик ми е прекалено далече и няма да мога да се насладя на живо на това цвете... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 апр 2013 12:02

Твоя загуба, колега. Балчик действително е отдалечена точка на картата на нашата татковина, ала аз съм сигурен, че ще има доста зрители на въпросното мероприятие. Прочее, надявам се времето да е благоприятно за физическа дейност!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 01 апр 2013 12:44

Честно казано, този спорт винаги ми е бил малко странен. Все пак (за мен) е на разстояние поне 1 светлинна година пред "спортове" като вдигане на тежести за жени или художествена гимнастика за мъже. А ако екипите на състезателките са като тези на бегачките или състезателките на висок и дълъг скок, със сигурност интересът към спортното ходене ще нарасне значително... ;) Това е идея от мен и предлагам да залегне в правилника. Отказвам се от претенциите за авторски права. 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 апр 2013 12:53

Прочее, не се учудвам, че този спорт не е толкова популярен в България. Определено не се отразява достойно от нашите спортни медии и това го обрича на неизвестност. Надявам се, че спортна медия "Гонг", като един интелигентен журналистически колектив, ще отрази събитията в събота. Ако ли не, аз самият съм готов напълно безплатно да отразя събитието под формата на новина, използувайки своите лични фотографии, познания в спорта, адекватна езикова култура и прочее.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 апр 2013 18:50

Тази дискусия е с цел да изкажете мнението Ви за евентуалните фаворити от националното първенство, не за спортното ходене като спорт. Ще Ви помоля учтиво да се върнете към посредственото си ежедневие. Благодаря Ви.

Върни се в “Други спортове”