Мач Кубрат Пулев vs. Томаш Адамек в Полша ?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мач Кубрат Пулев vs. Томаш Адамек в Полша ?!?
Навсякъде по медиите излезе информация,че мача между Кубрат Пулев и Томаш Адамек ще е в Полша...Според мен това ще е огромна грешка ! Ако мача е в Полша,съдиите със сигурност няма да допуснат Кубрат да победи ! В бокса не веднъж сме виждали как съдиите дават победата на даден боксьор и поляците ще направят всичко възможно да осигурят на Адамек последен бой в кариерата му срещу Кличко за световната титла.Видяхме какво се случи в последните 2 мача на Адамек,особено в последния му мач срещу Стив Кънингам ! Ако мача се проведе в Полша,шанса на Кубрат за победа е само един-нокаут !
Re: Мач Кубрат Пулев vs. Томаш Адамек в Полша ?!?
AlexBg20 написа:Навсякъде по медиите излезе информация,че мача между Кубрат Пулев и Томаш Адамек ще е в Полша...Според мен това ще е огромна грешка ! Ако мача е в Полша,съдиите със сигурност няма да допуснат Кубрат да победи ! В бокса не веднъж сме виждали как съдиите дават победата на даден боксьор и поляците ще направят всичко възможно да осигурят на Адамек последен бой в кариерата му срещу Кличко за световната титла.Видяхме какво се случи в последните 2 мача на Адамек,особено в последния му мач срещу Стив Кънингам ! Ако мача се проведе в Полша,шанса на Кубрат за победа е само един-нокаут !
На третият път като го просне по гащи на пода , искат не искат ще му се даде победата на Пулев .
DmG написа:AlexBg20 написа:Навсякъде по медиите излезе информация,че мача между Кубрат Пулев и Томаш Адамек ще е в Полша...Според мен това ще е огромна грешка ! Ако мача е в Полша,съдиите със сигурност няма да допуснат Кубрат да победи ! В бокса не веднъж сме виждали как съдиите дават победата на даден боксьор и поляците ще направят всичко възможно да осигурят на Адамек последен бой в кариерата му срещу Кличко за световната титла.Видяхме какво се случи в последните 2 мача на Адамек,особено в последния му мач срещу Стив Кънингам ! Ако мача се проведе в Полша,шанса на Кубрат за победа е само един-нокаут !
На третият път като го просне по гащи на пода , искат не искат ще му се даде победата на Пулев .
Гледал съм няколко победи на Кубрат, ми не са му ги давали,сам си ги вземаше

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Поне в бокса ако имаш категорично превъзходство сам може да си вземеш победата.
Не мисля, че победата на Кубрат зависи чак толкова много от това кой ще е домакин на мача. Стискам му палци да премине леко през поляка.
А има ли някой информация дали евентуален мач с Кличко може да се играе в България?
А има ли някой информация дали евентуален мач с Кличко може да се играе в България?
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- Pride_of_London
- Контакти:
Спокойно, Кобрата го представят германци, от един изключително стойностен отбор с умни представители.Няма да допуснат нещо, което може да попречи на евентуалната му победа.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Pride написа:Поне в бокса ако имаш категорично превъзходство сам може да си вземеш победата.
Толкова си гледал бокс ..Гледай някой мач на Марко Хук и пак говори..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Където и да е мача нашето момче ще му спука канчето на тоя :ППППП

bilyaletdinov написа:Pride написа:Поне в бокса ако имаш категорично превъзходство сам може да си вземеш победата.
Толкова си гледал бокс ..Гледай някой мач на Марко Хук и пак говори..
Ако говориш за последният му мач с Арслан си абсолютно прав,това беше просто гавра с бокса ... но примерно мача му с Поветкин може би заслужаваше победата.В бокса има прекалено много политика и ако нямаш някой силен зад гърба трудно се пробива.
А по темата,като нищо може и в Полша да се играе мача,щом и Виталий преди време се би с Адемек там нищо не се знае.
- Странджата
- Контакти:
В Полша залата ще е пълна ... с поляци
В Германия - не по-малко
След последния мач на Адамек Kalle Sauerland от Sauerland Event каза, че Адамек няма никакви шансове в мача с Пулев.
За мене ще бъде върховно удоволствие Пулев да просне Адамек и да слушам как затихват гласовете на полските екзалтирани коментатори. Дано до този момент да ми издържат нервите да ги слушам, макар че по принцип ги изключвам. Напоследък само за Бербатов говорят по-човешки, но когато играем волейбол с тях, колкото по ги бием, по-нагли стават ...

След последния мач на Адамек Kalle Sauerland от Sauerland Event каза, че Адамек няма никакви шансове в мача с Пулев.
За мене ще бъде върховно удоволствие Пулев да просне Адамек и да слушам как затихват гласовете на полските екзалтирани коментатори. Дано до този момент да ми издържат нервите да ги слушам, макар че по принцип ги изключвам. Напоследък само за Бербатов говорят по-човешки, но когато играем волейбол с тях, колкото по ги бием, по-нагли стават ...