Точно 400 дни остават до старта на Зимните олимпийски игри в руския град Сочи. Предолимпийският сезон е в разгара си. Български спортисти има на почти всички трасета, но с променливо представяне. За някакви медали в зимните спортове едва ли имаме шансове или, но поне за призови класирания...
Та в тази връзка искам да попитам следите ли зимните спортове и кои и къде са най-големите ви очаквания за някакъв що годе задоволителен резултат?
400 дни до Олимпиадата в Сочи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
400 дни до Олимпиадата в Сочи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: 400 дни до Олимпиадата в Сочи
Хайде не остана. 

- Себастиан Фетел
- Контакти:
Сани Жекова 

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Скукааааааа.
Поне журналистчетата ще могат да напишат поредните сърцераздирателни редове за българския спорт, но да ме хванат за трибуквието. България никога не е имала зимен спорт с някои епизодични прояви, така че да си запазят глупостите за нещо друго.
Поне журналистчетата ще могат да напишат поредните сърцераздирателни редове за българския спорт, но да ме хванат за трибуквието. България никога не е имала зимен спорт с някои епизодични прояви, така че да си запазят глупостите за нещо друго.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
В мъжкия биатлон имаме две много добри момчета, които при известен шанс и развитие в положителна посока до Олимпиадата може и да се доберат до тройката. За Краси Анев и Владко Илиев става дума. При ски скоковете имаме също доста талантливо момче, което вероятно го чака много добро бъдеще, но за медали е почти невъзможно да се мисли-поне на този етап.
Преди малко жените в биатлона се представиха ужасяващо на щафетата-утре чакаме с повече надежди мъжете...

Преди малко жените в биатлона се представиха ужасяващо на щафетата-утре чакаме с повече надежди мъжете...

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
parvanoff написа:В мъжкия биатлон имаме две много добри момчета, които при известен шанс и развитие в положителна посока до Олимпиадата може и да се доберат до тройката. За Краси Анев и Владко Илиев става дума. При ски скоковете имаме също доста талантливо момче, което вероятно го чака много добро бъдеще, но за медали е почти невъзможно да се мисли-поне на този етап.![]()
Влади Илиев и Краси Анев имат огромни шансове да направят някакво добро класиране. Това е влизане в десетката и то на индивидуалното на 20 км. Владко Зографски най - вероятно ще се бори за топ 15. Естествено отново всичките ни надежди ще са отправени към Сани Жекова, която този сезон вече има един подиум в бордъркроса. Що се касае до женския биатлон и шортрека... някой друг път
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Следя с интерес алпийските ски. Иначе най-големите ни надежди за медал са на Сани.
<3

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
След 2 провала на Олимпиади, дано най-после Сани Жекова постигне нещо стойностно. Иначе за Анев и Зографски може да се надяваме да влязат в Топ 20, но за техен медал ще е необходимо чудо... Останалите ще са просто туристи с национален екип.
За Краси и Владко не съм съгласен. Не знам дали следите биатлонът, но Краси беше 8-ми на индивидуалното в Оберхов, а Владко има 6-то място на спринта в Поклюка. Ако имат ден в стрелбата и при добро стечение на обстоятелствата защо не.
И двамата бегово стоят много добре, а са млади и имат възможност за развитие, за което аз им стискам палци. 

само Левски и България
Руснаците ще покажат как се прави Олимпиада!
Колкото до нашето представяне,ние никога сме нямали традиции в зимните спортове(с много малки изключения),още повече сега в това състояние на спорта ни като цяло.Все пак имам надежда че Сани може да направи нещо,а на ски скоковете да влезем поне в топ10.
Колкото до нашето представяне,ние никога сме нямали традиции в зимните спортове(с много малки изключения),още повече сега в това състояние на спорта ни като цяло.Все пак имам надежда че Сани може да направи нещо,а на ски скоковете да влезем поне в топ10.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]