Олимпийската вицешампионка по борба Станка Златева заяви пред bTV, че е много разочарована от решението Симеон Щерев да бъде освободен от поста треньор на националния отбор.
Тя потвърди, че е напуснала церемонията за награждаването на Спортист на годината, огорчена от това, че Симеон Щерев не е в тройката на най-добрите треньори.
"Без Симеон Щерев няма смисъл да продължавам. Има договор според който, ако не тренираш с назначените треньори, нямаш право да участваш на световно и европейско. Тъй че няма смисъл да тръгвам срещу федерацията. Правят така, че да сме в депресия, да не се радваме на нищо.
Казват, че сребърният медал от Олимпиадата не е успех. Може би много съм вдигнала летвата, но няма как постоянно да съм първа. Сега положението е много трудно. Аз нямам желание. Няма как да ми кажат - "Няма да си с твоя треньор, ще те подготвя някой друг".
Все едно на един родител да му вземат детето и да му кажат, че вече няма право да се грижи за него. Каквото и да стане, аз оставам зад Щерев. Не съм предател и няма как да допусна подобно нещо”, каза Станка Златева, която бе бе гост в предаването "Тази събота" по bTV.
„Спортист на годината беше фарс. Отидох на церемонията, но като видях, че Щерев няма място в тройката, се чудех защо съм там. Реших да си тръгна. Седях до Боян Радев, по-добре да не казвам какво каза той. Никога не съм искала да се боря за друга държава, но сега съм разочарована. Чудя се дали да продължа изобщо. От Олимпиадата не съм влизала в зала.
Мога да правя много неща, да си намеря работа също мога, но няма да ме радва толкова. Сега се занимавам на село с някакви неща. Две кончета ми дадоха, сега брат ми ги гледа. Това си ми е тръпка от малка. Баща ми имаше една кобила, Силвия, израснах с нея. От там ми е тръпката. А сега съм решила да попътувам, да се махна от цялата тази обстановка."
Логично беше Станка да е поне 2-ра!Смятам че според здравата логика сребърния олимпийски медал е по-ценен от бронзовия!И Симеон Щерев трябваше да е поне в тройката!
Станка Златева:Спортист на годината бе фарс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Станка Златева:Спортист на годината бе фарс!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Re: Станка Златева:Спортист на годината бе фарс!
Кой и е виновен на Станка,че на финала на ОИ я тръшнаха като брашнян чувал?
sandi74 написа:Кой и е виновен на Станка,че на финала на ОИ я тръшнаха като брашнян чувал?
И на тебе никой не ти е виновен, че си наказан от съдбата и ето-приемаме те някак

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Еми 3-тото място си е съвсем реално невиждам кои какво може да недоволства . За първото място на Кобрата няма какво да говоря то си е ясно , че си е заслужено . Вярно , е че Тервел има бронзов а Златка сребърен медал .... но Златка отиде на олимпиада като основен фаворит , но не успя да спечели , докато за Тервел това 3-то място беше голям пробив . Така че реално погледнато през миналата година Тервел направи по-голямо израстване в спортно технически план , така че си заслужи 2-рото място .
А колкото до треньорите всички в , челната 3-ка показаха израстване през последната година , знаете в какво състояние беше националният отбор , независимо кои какво мнение си има факт , е че при Любо се качихме с 30-на места в ранглистата , на волейболният отбор му предричаха провал на олимпиадата този се отакзал онзи се отказал едва ли не като аутсайдери отидохме ама играхме полуфинал , бокса ни също добре се представи през минлата година .
А колкото до треньорите всички в , челната 3-ка показаха израстване през последната година , знаете в какво състояние беше националният отбор , независимо кои какво мнение си има факт , е че при Любо се качихме с 30-на места в ранглистата , на волейболният отбор му предричаха провал на олимпиадата този се отакзал онзи се отказал едва ли не като аутсайдери отидохме ама играхме полуфинал , бокса ни също добре се представи през минлата година .
тази пък коя е?

Gesha1986 написа:тази пък коя е?![]()
![]()
Станка Златева Христова е българска състезателка по борба. Носителка на два сребърни олимпийски медала, петкратна световна и шесткратна европейска шампионка.Когато някой от братята постигне нейните успехи ела та ми се обади!!!

Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
obi4am_pirin написа:stf написа:Еми 3-тото място си е съвсем реално невиждам кои какво може да недоволства . За първото място на Кобрата няма какво да говоря то си е ясно , че си е заслужено . Вярно , е че Тервел има бронзов а Златка сребърен медал .... но Златка отиде на олимпиада като основен фаворит , но не успя да спечели , докато за Тервел това 3-то място беше голям пробив . Така че реално погледнато през миналата година Тервел направи по-голямо израстване в спортно технически план , така че си заслужи 2-рото място .
Реално погледнато ли?Нищо реално не намерих в твоя коментар!Олимпийският медал си е олимпийски медал независимо от очакванията!Да не би някой друг да е стигнал до там вместо нея?Да не би някой друг да е тренирал вместо нея?И моля психичноболния sandi не го отразявайте!Откачило е момчето ...не му е лесно!
Супер лаик от класа си,спор никакъв няма.

- za nas e toj religiq
- Контакти:
sandi74 написа:obi4am_pirin написа:stf написа:Еми 3-тото място си е съвсем реално невиждам кои какво може да недоволства . За първото място на Кобрата няма какво да говоря то си е ясно , че си е заслужено . Вярно , е че Тервел има бронзов а Златка сребърен медал .... но Златка отиде на олимпиада като основен фаворит , но не успя да спечели , докато за Тервел това 3-то място беше голям пробив . Така че реално погледнато през миналата година Тервел направи по-голямо израстване в спортно технически план , така че си заслужи 2-рото място .
Реално погледнато ли?Нищо реално не намерих в твоя коментар!Олимпийският медал си е олимпийски медал независимо от очакванията!Да не би някой друг да е стигнал до там вместо нея?Да не би някой друг да е тренирал вместо нея?И моля психичноболния sandi не го отразявайте!Откачило е момчето ...не му е лесно!
Супер лаик от класа си,спор никакъв няма.Пак ще попитам кой е виновен на Станка,че на финала я тръшнаха като бръшнян чувал?
То по твойта логика Тервел въобще и в тройката не трябваше да е щото украинеца Устинов направо му се подигра на ринга

sandi74 написа:Кой и е виновен на Станка,че на финала на ОИ я тръшнаха като брашнян чувал?
То и един украинец би Тервел като шкембе у дувар на 1/2 финала, пък Малката Кобра е пред Станка.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Грешка украинеца беше Усик а резултата ако си забравил 5 :21