Честит рожден ден на Евгения Раданова

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Честит рожден ден на Евгения Раданова

Мнениеот ros » 04 ное 2012 10:34

Днес една от принцесите ни в зимните спортове Евгения Раданова има рожден ден. Носителката на два сребърни и един бронзов медал от Зимните Олимпийски игривт Солт Лейк Сити и Торино и на куп световни и европейски титли в шортрека е едно от най-позитивните лица на българския спорт в близкото минало.

Честит рожден ден, Жени! Желая ти здраве и успехи в начинанията след активната състезателна дейност! Нека онази усмивка, която ни топлеше от екрана и от ледената пързалка в Зимния дворец и "Славия" да е все така лъчезарна и никога да не слеза от лицето ти! Нека българският спорт с твоя помощ излезе от онази дупка, в която се намира! И нека личните ти амбиции се превърнат в реалност!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f7WUMIerXkE[/youtube]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Честит рожден ден на Евгения Раданова

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 ное 2012 11:29

Честит рожден ден, да е жива и здрава! :) Евгения Раданова е втората българска спортистка след незабравимия Александър Шаламанов - Шами (футбол, ски), която е участвала на зимни и летни олимпийски игри (колоездене на писта в Атина, 2004 г.).
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 04 ное 2012 11:34

Честито,да е жива и здрава.Трябва да се уважават тези хора,които са прославили България :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 ное 2012 13:11

ЧРД,жива и здрава да е Женя.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 04 ное 2012 14:11

Да е жива и здрава ! Благодаря ѝ за успехите, които донесе на България
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Други спортове”