Задраскаха Ланс Армстронг от историята на Тур дьо Франс!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Задраскаха Ланс Армстронг от историята на Тур дьо Франс!!
След като официално е потвърдено! Въпреки че, вече има такава тема все пак може ли да минат повече от толкова години и всички да се нахвърлят срещу него!!Да бъде предаден от най-добрите си приятели... !Не може банда"Книжни плъхове" да си позволят такива волности, след като не е давал положителна проба за допинг. И това ако не е цирк... ...За мен винаги ще остане за пример за подражание за това, което е направил за спорта и извън него!!!
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Задраскаха Ланс Армстронг от историята на Тур дьо Франс!!
Ми да са задраскат и те . Баси малумниците . Всяка година си мисля ,че по-тъпи решения спрямо най-големите звезди в колоезденето не могат да се вземат , но винагиме изненадват . Смъртта на този велик спорт е близо
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Аз така и не разбрах защо му отнемат титлите?
YA GUNNERS YA
- Bartolomej
- Контакти:
crap написа:Аз така и не разбрах защо му отнемат титлите?
Заради системна злоупотреба на допинг
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Да задраскат 7-те титли на Шумахер, да задраскат 5-те поредни КЕШ-а на Реал М, да отнемат 18-те златни медала на Фелпс, да отнемат постиженията на Карл Луис, да отнемат титлите на Мохамед Али, да зачеркнат всичките голове на Пеле, Марадона 

Все едно да ме осъдят за убийство, ама да не са намерили жертвата, оръжието и всякакви други доказателства.
Bartolomej написа:crap написа:Аз така и не разбрах защо му отнемат титлите?
Заради системна злоупотреба на допинг
Е?! Нали го оправдаха по-рано!? Тия не са в час, буквално.
YA GUNNERS YA
rzEtw написа:Все едно да ме осъдят за убийство, ама да не са намерили жертвата, оръжието и всякакви други доказателства.
Точно!

- batmanlevski
- Контакти:
много добро решение,но кога ще задраскат и онзи другия зобар Фелпс ,който обясняваше,че всичките му рекорди в плуването се дължали на това,че ядел много пици и хамбургери,докога такива назобани мутанти ще ги търпят да опозоряват спорта !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- batmanlevski
- Контакти:
rzEtw написа:Все едно да ме осъдят за убийство, ама да не са намерили жертвата, оръжието и всякакви други доказателства.
а Тезджан Наимова как я наказаха за 2 години ,без да са я хванали с допинг ,просто я набедиха ,че щом не е хваната с допинг значи е фалшифицирала резултата от допинг пробата и готово ,няма допинг ,но пак е виновна и пак е наказана !,това е капитализма !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !