Мавродиева хвърли бомбата: Нарочно направих 3 фаула в Лондон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мавродиева хвърли бомбата: Нарочно направих 3 фаула в Лондон

Мнениеот petrof » 15 сеп 2012 13:43

Мавродиева хвърли бомбата: Нарочно направих три фаула на Олимпиадата

Състезателката ни Радослава Мавродиева хвърли бомбата с признанието, че е направила нарочно трите фаула в квалификацията в тласкането на гюле на олимпийските игри в Лондон, съобщава вестник "7 дни спорт".

След като бе обвинена от Българска федерация по лека атлетика за слабото си представяне, тя нападна федерацията с обвинения, че не е получавала пари за олимпийска подготовка.

Сега Мавродиева прати официално писмо до Управителния съвет на централата, в което обяснява причините за провала си в Лондон, както и на световното първенство в зала в Истанбул през пролетта.

"Отидох с нагласата за финал. Още с пристигането си в Лондон почувствах, че не съм същата, както бях в България. Казах си: по-добре фаулове, отколкото слаб резултат". Признавам, че сгреших. Моля да бъда извинена, Обещавам повече да не правя фаулове", гласи част от писмото.

За провала си в Турция тя написа следното обяснение: "Вие знаете, че подготовката ми мина на много ниско ниво през зимата. Ние влязохме в залата чак в края на декември. Това забавяне наруши подготовката ми. Честото сменяне на секторите (от цимент на талашит и от талашит на цимент) и сектор, който отговаря на всички изисквания, както е в залата в Истанбул, ме обърка допълнително. Не бях готова за това състезание."

Този материал е специално за всички, които все защитаваха нашите екскурзианти, наречени спортисти на Олимпиадата в Лондон. Не стига, че се осраха тотално ами някой от тях даже се състезавали симулативно :shock: По добре наистина единствения ни участник на следващата олимпиада в Рио де Жанейро де бъде Гълъбин Боевски. Няма смисъл само да ни харчат парите тия бездарници.
Последна промяна от petrof на 15 сеп 2012 13:51, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Мавродиева хвърли бомбата: Нарочно направих три фаула на Оли

Мнениеот Levskar_90 » 15 сеп 2012 13:46

Шабане много си прав отново. По - добре 10 човека, но хора които са професионалисти и имат мерак за добро представяне, иначе може мен и теб да викнат и да си пием ракията там, същата история ще сме като олимпийските ни туристи :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Re: Мавродиева хвърли бомбата: Нарочно направих 3 фаула в Лондон

Мнениеот cantonaFAN » 15 сеп 2012 13:49

8 участници на Параолимпийските игри> 3 медала.
63 участника на Олимпйските игри> 2 медала.
:roll:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 15 сеп 2012 13:52

cantonaFAN написа:8 участници на Параолимпийските игри> 3 медала.
63 участника на Олимпйските игри> 2 медала.
:roll:

Респект само към параолимпийците ни ! Хората въпреки недъзите си, имат по голям хъс и сърце !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 15 сеп 2012 13:53

напълно подкрепям момичето ,никой от олимпийците ни не е получава никакви пари ,кирливите ризи на ГЕРБ излязаха и тук .но никой не сме да си признае заради опасността от вендета от страна на управляващата върхушка . Браво на това момиче за смелостта !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Мавродиева хвърли бомбата: Нарочно направих три фаула на Оли

Мнениеот petrof » 15 сеп 2012 13:54

Levskar_90 написа:Шабане много си прав отново. По - добре 10 човека, но хора които са професионалисти и имат мерак за добро представяне, иначе може мен и теб да викнат и да си пием ракията там, същата история ще сме като олимпийските ни туристи :)

Абсолютно! Отиваме на олимпиадата, правим по 3 фаула, къркаме си здраво, правим си кефа, държавата ни поема разноските, плаща ни всичко. Така са и нашите олимпийци. Абе живот... :lol:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 15 сеп 2012 14:04

Моля да бъда извинена, Обещавам повече да не правя фаулове", гласи част от писмото.

Това не е сериозно....
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
breza_
Контакти:

Мнениеот breza_ » 15 сеп 2012 14:19

ами и аз обещавам да не прява фалове.МОЛЯ ВЗЕМЕТЕ МЕ В БРАЗИЛИЯ.иначе скоро лафа хубава работа ама циганска ще се трансформира в хубава работа ама българска.иначе отдавна стигнах ме дъното като нация

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 15 сеп 2012 14:32

И това е спортистка която ни представлява на най високия лекоатлетически форум - Олимпийски игри...направо нямам думи - това е позор. Не стига, че се състезава в идиотския спорт - тласкане на гюле - жени, ами на всичкото отгоре правила умишлени фалуве...за подобно нещо трябва да бъде изключена от спорта до живот !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 15 сеп 2012 15:06

Тази "спортистка", трябва незабавно да бъде изхвърлена завинаги от дисциплината, в която се състезава. Това е всичко друго, но не и спорт!

Върни се в “Други спортове”