Ил. Раева:Журналистите сте главни виновници за провала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Ил. Раева:Журналистите сте главни виновници за провала

Мнениеот Pichichi » 14 авг 2012 12:38

Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева посочи журналистите като едни от главните виновници за провала на българския спорт на Олимпиадата в Лондон.

“Журналистите сте главни виновници за провала. Никъде не видях и не прочетох поне един задълбочен анализ. Няма компетентни журналисти, които да знаят в дълбочина какво се случва в спорта. Махнахте всички треньори. Трябва да се върнат големите имена в спорта и да тренират младите. Стигна се дотам, че големите баровци с парите си се опитват да правят футболисти и спортисти”,

И така какво мислите по темата?
В едно от изреченията се говори че журналисти махат треньори !!!
Махнахте всички треньори.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Ил. Раева:Журналистите сте главни виновници за провала

Мнениеот terata » 14 авг 2012 12:41

Pichichi написа:
Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева посочи журналистите като едни от главните виновници за провала на българския спорт на Олимпиадата в Лондон.

“Журналистите сте главни виновници за провала. Никъде не видях и не прочетох поне един задълбочен анализ. Няма компетентни журналисти, които да знаят в дълбочина какво се случва в спорта. Махнахте всички треньори. Трябва да се върнат големите имена в спорта и да тренират младите. Стигна се дотам, че големите баровци с парите си се опитват да правят футболисти и спортисти”,

На наще все някой друг им е виновен, ама никога вината не е в тях. Тва мислене докато не се изкорени никакви спортни успехи няма да видим.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 авг 2012 12:51

На наще все някой друг им е виновен, ама никога вината не е в тях.

Напълно съм съгласен.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 авг 2012 12:53

Pichichi написа:

Ами и тя си е права донякъде. Журналистите ни в болшинството си са пълни некадърници. Оня ден Банов писал статия в 24 часа май " да вземат бг паспорти на Радо и Матей". Как може в един от най-тиражните всекидневници да излизат подобни неща??? В смисал и аз не смятам, че постъпиха правилно и особено Матей, но чак да се иска да им вземем паспортите. Това е на ниво злобни клюкарски съседи, а не на ниво водещ споретн журналист във водещ вестник.
Снощи гледам Крум Савов по Канал 3. Чакаха включване от летището с Илияна Раева. Няколко пъти Крумчо злобно натърти какво ли ще говори сега великата Илияна Раева, сигурно щели да са и паднали гемиите и т.н. Е може ли един спортен журналист да има таккова отношение към спортните ни треньори и да говори така директно в ефир???А когато месеци преди това същия този ансамбъл със същата треньорка взеха златен медал на световно какво ли е говорил Савов???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
test316
Контакти:

Мнениеот test316 » 14 авг 2012 12:54

danko_sot написа:
Pichichi написа:

Ами и тя си е права донякъде. Журналистите ни в болшинството си са пълни некадърници. Оня ден Банов писал статия в 24 часа май " да вземат бг паспорти на Радо и Матей". Как може в един от най-тиражните всекидневници да излизат подобни неща??? В смисал и аз не смятам, че постъпиха правилно и особено Матей, но чак да се иска да им вземем паспортите. Това е на ниво злобни клюкарски съседи, а не на ниво водещ споретн журналист във водещ вестник.
Снощи гледам Крум Савов по Канал 3. Чакаха включване от летището с Илияна Раева. Няколко пъти Крумчо злобно натърти какво ли ще говори сега великата Илияна Раева, сигурно щели да са и паднали гемиите и т.н. Е може ли един спортен журналист да има таккова отношение към спортните ни треньори и да говори така директно в ефир???А когато месеци преди това същия този ансамбъл със същата треньорка взеха златен медал на световно какво ли е говорил Савов???

+1.. верно го изкараха точно каквото не е!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 14 авг 2012 12:59

На крива ракета космоса и пречи!

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 14 авг 2012 13:00

Обикновено треньорите в България действително като защитен механизъм винаги се оправдават с всичко около тях. Но в случая с Илиана Радева смятам, че има право! Журналистика в българия НЯМА!!! Има платени говорители или хора неразбиращи нещата които коментират. Няма професионалисти, ама изобщо. Всеки се е "специалист в своята област"!!! А за журналистите на Канал 3 не ми се говори изобщо - точно на място си отиде Крумчо специалиста по всичко!

В случая съм съгласен с Илиана Раева, защото в случая няма кой реално да оцени и коментира нейния отбор. Все едно аз да направя разбор - ами ансамбъла се провали, защото всички очаквахме медали :evil:
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 14 авг 2012 13:03

MJ23 написа:Обикновено треньорите в България действително като защитен механизъм винаги се оправдават с всичко около тях. Но в случая с Илиана Радева смятам, че има право! Журналистика в българия НЯМА!!! Има платени говорители или хора неразбиращи нещата които коментират. Няма професионалисти, ама изобщо. Всеки се е "специалист в своята област"!!! А за журналистите на Канал 3 не ми се говори изобщо - точно на място си отиде Крумчо специалиста по всичко!

В случая съм съгласен с Илиана Раева, защото в случая няма кой реално да оцени и коментира нейния отбор. Все едно аз да направя разбор - ами ансамбъла се провали, защото всички очаквахме медали :evil:

:!: :!:

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 14 авг 2012 13:08

MJ23 написа:Обикновено треньорите в България действително като защитен механизъм винаги се оправдават с всичко около тях. Но в случая с Илиана Радева смятам, че има право! Журналистика в българия НЯМА!!! Има платени говорители или хора неразбиращи нещата които коментират. Няма професионалисти, ама изобщо. Всеки се е "специалист в своята област"!!! А за журналистите на Канал 3 не ми се говори изобщо - точно на място си отиде Крумчо специалиста по всичко!

+1
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 14 авг 2012 13:14

Нешка Робева пък се е изказала , че главният виновник за потъването на българския спорт са футболните отбори .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Други спортове”