Великия Стивън Хендри сложи край на кариерата си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Великия Стивън Хендри сложи край на кариерата си

Мнениеот kacho1914 » 02 май 2012 13:23

Седемкратният световен шампион по снукър Стивън Хендри сложи край на състезателната си кариера. 43-годишният Хендри обяви решението си след загубата с 2:13 фрейма от Стивън Макгуайър на четвъртфиналите на Световното първенство в Шефийлд.

"Официално се оттеглям от състезателния снукър. Взех това решение още преди три месеца", заяви шотландецът. Той дебютира при професионалистите на 16-годишна възраст, а през 1990 година спечели първата от седемте си световни титли. Хендри е номер 1 почти през цялото последно десетилетие на 20-и век, а през 1999 година за последно триумфира на Световното първенство.

Хендри е най-големият играч в историята на снукъра с множество титли и рекорди. Благодарим ти Стивън!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Великия Стивън Хендри сложи край на кариерата си

Мнениеот rhaegar » 02 май 2012 13:34

Жалко. Но явно вижда, че вече все по-трудно ще е равностоен на най-добрите и мачове като последния му само затвърдиха това убеждение. Все пак ще видят доста зор докато му подобрят всички рекорди. Доста време ще остане най-великия играч в историята, титли вече се печелят все по-трудно, а пък 7 световни, не ми се мисли. Само респект за спортисти като него ;)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 май 2012 13:37

Снукърът губи от това, че Хендри няма да е сред най-големите, зрителите също :( Радвам се, че успя да направи максимум на последното си голямо първенство! Оттегля се с високо вдигната глава :) Благодаря и поклон, Стиви! :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 май 2012 13:39

Легенда в снукъра. Дал е много, но всичко е до време. Единственият, който имаше шанс да го настигне по световни титли бе Ракетата, но семейни драми, липса на концентрация и т.н. попречиха на Рони.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 02 май 2012 13:42

Най-великия ! Жалко, че не успях да го гледам в най-добрите му години...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 02 май 2012 14:52

Логично решение,всяко нещо си има край.Жалко че в най-добрите му години ние бяхме в каменната ера и не сме имали възможност да го гледаме.Надявам се кмета да последва примера му.В смисъл да прекрати кариерата си а не да играе до 43г.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 02 май 2012 16:15

Бекъма написа:Логично решение,всяко нещо си има край.Жалко че в най-добрите му години ние бяхме в каменната ера и не сме имали възможност да го гледаме.Надявам се кмета да последва примера му.В смисъл да прекрати кариерата си а не да играе до 43г.

Това за кмета беше добро :lol: :lol:
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 03 май 2012 03:27

Много жалко :cry: Той е все още млад , за да спира със снукъра. Преди гледах постоянно Евроспорт и когато даваха снукър турнири , той ми беше един от любимците. На 1во място ми е O`Съливан ;) Имаше едно младо шотландско момче миналата година на един турнир , което мисля , че нямаше 18-19 години. Някой сеща ли се за името му ?

haha

Мнениеот haha » 04 май 2012 19:10

Много голям Стивън Хендри,жалко,че не съм имал възможността да го гледам в златните му години.От последните му сезони ми направи впечатление,че освен страхотен играч и е изключителен спортсмен.Принципно,не съм изненадан от решението му да спре със снукъра професионално-очаквах го,още когато изпадна от топ 16-за един голям шампион като него,малко или много е унизително да играе квалификации.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Други спортове”