Какво мислите за уличния фитнес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Какво мислите за уличния фитнес?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Какво мислите за уличния фитнес?

Мнениеот Tommi » 18 юни 2012 19:09

Не е от спортовете, които харесвам, но за всеки влак си има пътници. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 юни 2012 19:17

D.Georgiev написа:Излизаш и тренираш. Как да става. Свиква се. Само ръкавици ти трябват ;)

Викаш свиква се на -15 градуса, особено след някоя и друга бронхопневмония :lol: А с дъжда какво правим, когато всички железа са мокри? Дори и да си с ръкавици, пак много мощно можеш да се пречукаш. И това за какво? Не ме разбирайте погрешно, аз също обичам да тренирам навън, когато времето е хубаво. Но е смешно да ми твърдите, че уличният фитнес е по-ефективен от този в залата или че се практикува 12 месеца в годината, защото просто не е така :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 юни 2012 19:20

Paralel написа:
D.Georgiev написа:Излизаш и тренираш. Как да става. Свиква се. Само ръкавици ти трябват ;)

Викаш свиква се на -15 градуса, особено след някоя и друга бронхопневмония :lol: А с дъжда какво правим, когато всички железа са мокри? Дори и да си с ръкавици, пак много мощно можеш да се пречукаш. И това за какво? Не ме разбирайте погрешно, аз също обичам да тренирам навън, когато времето е хубаво. Но е смешно да ми твърдите, че уличният фитнес е по-ефективен от този в залата или че се практикува 12 месеца в годината, защото просто не е така :)

Абе дечко, върви си блъскай в залата. Какво и как го правя си е мой проблем. Не съм боледувал от години, ти ако щеш си купи фитнес зала. Казах ти - аз тренирам за здраве, ти за външен вид. Всеки сам си решава.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 юни 2012 19:30

Тези на снимките тренират само по лостове ама друг път :lol: Не може да тренираш само по лостове и да се заблуждаваш,че имаш и 1/2 от телата на хората от фитнес залите.

Каква пот,какви химии ? :lol: Добре се посмях ,честно! :mrgreen: В моята зала климатиците си работят стабилно и въздуха винаги е чист :lol: А да сте чували,че не всички във фитнес залите вземат химии? А за натурален културизъм да сте чували? Не всеки има тази мания да изглежда все по-голям и по-голям,като за целта прибягва и до тези крайни мерки. Аз например не вземам абсолютно нищо и всичко ми се крепи на доброто хранене и усилията в залата.

Какво мисля за уличния фитнес? Нека го практикуват тези, на които им харесва. Аз лично набиранията си ги правя всеки път в залата,когато тренирам гръб :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 18 юни 2012 19:32

Спорт за позьори...но пак е спорт!

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 18 юни 2012 19:34

sMotLiO написа:Тези на снимките тренират само по лостове ама друг път :lol: Не може да тренираш само по лостове и да се заблуждаваш,че имаш и 1/2 от телата на хората от фитнес залите.

Каква пот,какви химии ? :lol: Добре се посмях ,честно! :mrgreen: В моята зала климатиците си работят стабилно и въздуха винаги е чист :lol: А да сте чували,че не всички във фитнес залите вземат химии? А за натурален културизъм да сте чували? Не всеки има тази мания да изглежда все по-голям и по-голям,като за целта прибягва и до тези крайни мерки. Аз например не вземам абсолютно нищо и всичко ми се крепи на доброто хранене и усилията в залата.

Какво мисля за уличния фитнес? Нека го практикуват тези, на които им харесва. Аз лично набиранията си ги правя всеки път в залата,когато тренирам гръб :lol:

+1
Най-смисленото мнение!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 юни 2012 19:36

D.Georgiev написа:
Paralel написа:

Абе дечко, върви си блъскай в залата. Какво и как го правя си е мой проблем. Не съм боледувал от години, ти ако щеш си купи фитнес зала. Казах ти - аз тренирам за здраве, ти за външен вид. Всеки сам си решава.

:lol: На 26 години съм, не бих казал, че се чувствам или изглеждам като дечко. Не ми пука какво правиш, най-малкото защото не си ми никакъв, просто видях, че пишете някакви дебилщини, които очевидно не можеш да защитиш (все пак за това нещо се изисква малко мозък). А относно това, че тренирам за външен вид - много ясно! Защо един млад мъж да не иска да изглежда добре? Но освен на външния си вид, държа и на здравето, както и на силата и подвижността - всичко това получавам от тренировките си! Ти явно правиш по 5-6 набирания да "раздвижиш старите кости", за да изпъкнеш пред останалите стари рязани пушки в Делиормана :lol:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 юни 2012 19:42

Paralel написа: :lol: На 26 години съм, не бих казал, че се чувствам или изглеждам като дечко. Не ми пука какво правиш, най-малкото защото не си ми никакъв, просто видях, че пишете някакви дебилщини, които очевидно не можеш да защитиш (все пак за това нещо се изисква малко мозък). А относно това, че тренирам за външен вид - много ясно! Защо един млад мъж да не иска да изглежда добре? Но освен на външния си вид, държа и на здравето, както и на силата и подвижността - всичко това получавам от тренировките си! Ти явно правиш по 5-6 набирания да "раздвижиш старите кости", за да изпъкнеш пред останалите стари рязани пушки в Делиормана :lol:

Аз да не съм от стъкло, че да не мога да тренирам на дъжд или в студ? Ти си бил много нежен! Дъждът го плаши, няма начин да се тренира :mrgreen:
За Лудогорието грижи не бери, виждам че избиваш вече някакви странични комплекси и се чудиш за какво да се заяждаш. Само, че аз съм капанец, така че тия може да ми ги спестиш ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Re: Какво мислите за уличния фитнес???

Мнениеот GR190276 » 18 юни 2012 20:07

BlueRadiotherapist написа:
GR190276 написа:Със сигурност ми харесва повече от фитнеса в зала. Хората практикуващи стрийт фитнес, са в пъти по-добре изглеждащи от анаболните маймуни по залите.

Изображение

Изображение

Тия двамата юнаци на снимките не са направили тези тела с уличен фитнес,а с блъскане в залата.Също така са очевадни анаболки,защото такава чиста мускулна маса без зобане не може да се поддържа.

Приятел, дал съм двете снимки за сравнение.Първата е от практикуващ уличен фитнес,за втората сам си се досетил.

jedsanders написа:
Ако си мислиш че пичагата от горната снимка не прави лежанка значи цял живот си седял пред компютъра и си скатавал от физическо :)

Пичагата от горната снимка е доста известно име в уличния фитнес. Не съм му държал оная работа, гледайки го къде тренира, може и да посещава фитнес, но със сигурност не изглежда като Хълк! Със сигурност вторият от снимката няма да направи и 30 % от упражненията , които прави юнакът от горната. А дали цял живот стоя пред компютъра....по-добре да не разбираш :) За теб ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 юни 2012 21:18

D.Georgiev написа:
Paralel написа:Не съм аз този, който те обиди, за да избивам някакви комплекси. Дискусията си вървеше абсолютно цивилизовано до миналия ти коментар. Трябва да си от стъкло, за да не ти пречи да тренираш на -15 градуса?! Алоооуууу, Земята до Делиормана, добре ли сте??? Дъждът не ме плаши, но защо да подгизвам навън, когато мога да платя три лева и да правя същите упражнения плюс много други в залата. А относно това, дали съм нежен - мога да се обзаложа, че макар че съм 93 килограма, ще направя повече набирания и кофички от теб. Да не говорим, ако влезем в залата. Така че не се прави на много корав, защото съм убеден, че си чичак-шкембелия с рязан патлак.

Аз му приказвам, то ми говори! Я ми кажи какво общо има изобщо от къде съм? Кой се заяжда? Ти да не си ми баща или майка да ми даваш съвети какво да правя? Всеки си решава сам за себе си. Цяла зима тренирах, не ми обяснявай какво може и какво не.
Относно това какъв съм, явно не си много наясно с историята, защото щеше да знаеш, че всеки капанец е по-чист българин от теб. Айде не ме занимавай повече...

С първото си изречение демонстрираш новите хумиростични течения от село ли? :lol: Браво, висш пилотаж в хумора. Не започнах да се заяждам пръв, просто няма да си мълча, след като ме наричаш "дечко" без да съм ти дал абсолютно никакъв повод, освен аргументираното си неразбиране на красотата на тренировката на -15 градуса или по време на градушка.

Смятам да завърша спора, защото е загуба на време. Най-добре е да се комбинират тренировките във фитнес-залата с тренировките навън, защото когато метеорологичните условия са добри, на чист въздух усещането е супер. Разбира се, не става само с набирания, лицеви опори и кофички, особено ако човек иска да качва маса или се занимава професионално или полупрофесионално с друг спорт и има нужда от подобряване на физическата подготовка.

За всички "разбирачи", които са влизали два път в зала през живота си и са гледали като насрани - фитнес не е равно на зоб, както и уличният фитнес не е равно на глистави дечица, които се правят на Спайдърмен - има си чар и в двете. Кардио тренировката се изпълнява най-добре навън, всичко останало - комбинация между упражнения със собствена тежест, със свободна тежест и за повече акцент върху мускула с уреди.

Върни се в “Други спортове”