Пулев на победа от мач с Кличко
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пулев на победа от мач с Кличко
Само да кажа на всички специалисти,че братята Кличко имат правото да си избират съперници-да,но си има и ранглиста.Ранглиста,която са я измислили много по-големи умници от вас!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Пак опираме до въпроса с качеството, едно е да си със съперници като Люис, Тайсън, Холифийлд, Форман, Ръдък, Спинкс и много други. Друго е да имаш такива мишоци като тези в момента, че и за легенди да се провъзгласяват.
Да, легенди са братята Кличко, факт, независимо дали ти харесва или не. То и на Федерер повечето му титли от Големия Шлем не са спечелени в мачове срещу Надал и Джокович, а срещу "мишоци" като Родик, Хюит и т.н., ама си е тенис-легенда, и то напълно заслужено.
На българина само му дай да омаловажава чуждия успех, еби му майката ...
На българина само му дай да омаловажава чуждия успех, еби му майката ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
wolf написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZAg01xL2Cp8[/youtube]
От средата на 2рия рунд Ленъкс си прави гавра с него
Не знам, аз гавра не видях. Изгледах цялото видео. Да, наистина, Ленъкс Люис, който очевидно е бил в разцвета на силите си, стоварваше доста по-мощни удари, но и Кличко до последно пласираше по няколко. Поне това се вижда от видеото, мача тогава не съм го гледал.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:wolf написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZAg01xL2Cp8[/youtube]
От средата на 2рия рунд Ленъкс си прави гавра с него
Не знам, аз гавра не видях. Изгледах цялото видео. Да, наистина, Ленъкс Люис, който очевидно е бил в разцвета на силите си, стоварваше доста по-мощни удари, но и Кличко до последно пласираше по няколко. Поне това се вижда от видеото, мача тогава не съм го гледал.
Абе,специалисти.
Колегате дето е качил видеото,дали знаеше че до момента на прекратяването Кличко водеше по точки?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
До 12 рунд дали щеше да му затвори и дясното окол
Стенли ти можеш....
Наи накрая нашия ще го смачка този пенсионер.
На българина му дай само да подценява това което е постигнал някой друг !!!
В това сме No 1 !!!
В това сме No 1 !!!
Кличко може и да е водил по точки преди да прекратят мача, но определено не беше нормално да се боксира след пораженията по лицето му, победата на Ленъкс Люис е закономерна.
Колкото до евентуален мач на Пулев с Виталий, нашият има още път да извърви, дано се подготвя и представя толкова добре,колкото досега и рано или късно този мач ще дойде
Колкото до евентуален мач на Пулев с Виталий, нашият има още път да извърви, дано се подготвя и представя толкова добре,колкото досега и рано или късно този мач ще дойде

Svetlio написа:Кличко може и да е водил по точки преди да прекратят мача, но определено не беше нормално да се боксира след пораженията по лицето му, победата на Ленъкс Люис е закономерна.
Е той три рунда изкара така, а опонентът му от последния двубой не изкара и един рунд за много по-малка аркада!