Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Pride написа:Мисля,че е само за изверги![]()
Paralel написа:Не мога да разбера защо свързвате фитнеса със зоба - това са две неща, които не са взаимосвързани. Лично аз ходя на фитнес вече пета година и мога да кажа, че съм взимал добавки(протеин на прах и креатин монохидрат, а не химия) точно 5 пъти - това се пада по веднъж в годината. Тренирането на лостове е нещо много хубаво, но не може да дадем маса и обем на мускула без определен тип упражнения с определена тежест. Ако си 60-70 килограма, да не говорим за по-леките, имаш нужда от маса, а не да орелефиш. Да не говорим, че фитнес на открито може да се практикува само по 5-6 месеца в годината. А през останалото време? Ами ако вали дъжд, дари и да е топло? Да не говорим, че във фитнес-залите има цялото оборудване за тренировка със собствена тежест, че и отгоре.
milen.hristov написа:Няма нищо по полезно от спорта, и този спорт като всеки си има своите почитатели. Единственото което ме дразни, е част от момчетата пракикуващи го се обезкосмяват. Файда като имаш хубаво тяло, а приличаш на пе&&&&&& след тази глупава процедура.
Аз самият освен футбол нищо не спортувам, не обичам и на фитнес да ходя. Аз си спортувам с биричка и силно алкохолни питиета и мезетата покрай тях
Beck's написа:milen.hristov написа:Няма нищо по полезно от спорта, и този спорт като всеки си има своите почитатели. Единственото което ме дразни, е част от момчетата пракикуващи го се обезкосмяват. Файда като имаш хубаво тяло, а приличаш на пе&&&&&& след тази глупава процедура.
Аз самият освен футбол нищо не спортувам, не обичам и на фитнес да ходя. Аз си спортувам с биричка и силно алкохолни питиета и мезетата покрай тях
То нали е много хубаво да имаш бирен корем, косми по него, космати гърбове и тн. Отдавна мина времето на тези мъже, не е лошо да се грижиш за себе си във всеки един смисъл!
Ако мислиш , че не съм прав, то питай женската част от форума.........
milen.hristov написа:Beck's написа:milen.hristov написа:Няма нищо по полезно от спорта, и този спорт като всеки си има своите почитатели. Единственото което ме дразни, е част от момчетата пракикуващи го се обезкосмяват. Файда като имаш хубаво тяло, а приличаш на пе&&&&&& след тази глупава процедура.
То нали е много хубаво да имаш бирен корем, косми по него, космати гърбове и тн. Отдавна мина времето на тези мъже, не е лошо да се грижиш за себе си във всеки един смисъл!
Ако мислиш , че не съм прав, то питай женската част от форума.........
Аз не се интересувам от повърхностни жени.![]()
Но НИКОГА няма да се епилирам, срамно е един мъж да си бръсне крака, ръце, да си скубе веждите а и грозно. То ако ги питаш някои ще предложът мъжете и да се гримират и в женски дрехи да се обличат. На тези знаеш как им викат.
Само поздрави за всеки който спортува.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост