JackPackage написа:виж кви 2 пропуска направи тоя фрейм от елементарни позиции
Да са елементарни колко да са

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:виж кви 2 пропуска направи тоя фрейм от елементарни позиции
JackPackage написа:enguerino написа:Такъв си е
еми той затова е и толкова "напред" в ранкинга![]()
![]()
enguerino написа:JackPackage написа:виж кви 2 пропуска направи тоя фрейм от елементарни позиции
Да са елементарни колко да саТи ще ги вкараш ли
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
enguerino написа:JackPackage написа:enguerino написа:Такъв си е
еми той затова е и толкова "напред" в ранкинга![]()
![]()
Ако мислиш че пък знам къде е, аз следя само такива големи Турнири и не ме вълнуват статистики и такива неща
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
enguerino написа:Значи сме добре запознати![]()
Айде записа се
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
enguerino написа:Отива към 2
Хаха, под всички имаш предвид теб ли![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост