Две Легенди казаха "Сбогом"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Две Легенди казаха "Сбогом"

Мнениеот B3ATS » 20 окт 2012 08:57

kartago написа: Шумахер също много го харесвах, невероятен талант, до момента в който показа, че не умее да губи и предизвика умишлена катастрофа с Деймън Хил, тогава просто ми се срина в очите като спортсмен!

Как да не го мрази човек ? Един от най-подлите и нагли пилоти на всички времена. В много състезания двете ферарита бяха на първите две места и на метри преди финала , Маса винаги го пускаше демонстративно да е победител , за да трупа точки и да се гуши с титли. Вярно , че тогава беше първи пилот и трябва отбора да работи за него , но няма ли достойнство. Като не можеш да печелиш състезания , не заслужаваш да си световен шампион.

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 20 окт 2012 09:32

Шумахер е пълен бастун !!!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 20 окт 2012 09:54

Шумахер-състезателя с невероятен късмет. Ако не беше нелепата смърт на Айртон Сена, хайвана дори сега нямаше да е звезда!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 окт 2012 09:58

B3ATS написа:
kartago написа: Шумахер също много го харесвах, невероятен талант, до момента в който показа, че не умее да губи и предизвика умишлена катастрофа с Деймън Хил, тогава просто ми се срина в очите като спортсмен!

Как да не го мрази човек ? Един от най-подлите и нагли пилоти на всички времена. В много състезания двете ферарита бяха на първите две места и на метри преди финала , Маса винаги го пускаше демонстративно да е победител , за да трупа точки и да се гуши с титли. Вярно , че тогава беше първи пилот и трябва отбора да работи за него , но няма ли достойнство. Като не можеш да печелиш състезания , не заслужаваш да си световен шампион.

И колко точно са тези "много" състезания? Шумахер отиде във Ферари, когато те бяха един средняшки отбор. С негова помощ отбоора се разви и стана многократен шампион при конструкторите! Направо да ви се чуди човек как с лекота омаловажавате труда и успехите на хората!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 20 окт 2012 11:00

bojo0o0o94 написа:Боли ме фара за тези двамата :)

Боли ме фара за тебе и твоето мнение! И както каза един колега по-горе, бягай на село- овцете те чакат да ги водиш на паша!
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 20 окт 2012 11:01

storm написа:Шумахер, колкото и да е велик не трябваше да се връща ...

И аз така

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 20 окт 2012 11:09

И двамата са от най-великите в своя спорт - за това спор няма! И в същото време и двамата доказаха че нищо човешко не им е чуждо. Все пак и те са хора като нас, малко са хората които успяват да се преборят със слабостите си. Смятам че трябва да ги запомним само с доброто, което са дали на спорта си и за удоволствието, което са ни доставили. А за лошото, като добри християни, да им го простим.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 окт 2012 12:31

И двамата са приключили отдавна със спорта. Холифийлд беше последният истински боксьор (засега, де), който се биеше, удряше, понасяше удари, а не търсеше как да изклати противника. А за Шумахер и аз съм на мнение, че постигна повече, отколкото заслужаваше, с по-добра кола и нагло каране, а не с талант, ама нека му пожелаем щастливи старини и на него, и на Холифийлд.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 20 окт 2012 16:41

Ивендър си беше голям и си остана голям.

Шушумигер имА късмета да попадне във Ферари точно когато въпросните мачкаха всичко и всички.
Сега като се върна в по-посредствен отбор се видя всъщност колко му е таланта.

Не го понасям от деня на погребението на Аиртон Сена.
Цялата Формула 1 съсе мацките беше там, само арогантния германец не отиде, с извинението че трябвало да се подготвя.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 окт 2012 17:03

athom написа:Ивендър си беше голям и си остана голям.

Шушумигер имА късмета да попадне във Ферари точно когато въпросните мачкаха всичко и всички.
Сега като се върна в по-посредствен отбор се видя всъщност колко му е таланта
.

Не го понасям от деня на погребението на Аиртон Сена.
Цялата Формула 1 съсе мацките беше там, само арогантния германец не отиде, с извинението че трябвало да се подготвя.

Вземи наистина се поинтересувай в какъв момент отиде Шумахер във Ферари! Не случайно за него казваха че е пилота, който най-добре може да развива болида, а не е просто "шофьор", който кара много бързо!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Други спортове”