Многофункционалната зала в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viroglav
Контакти:

Многофункционалната зала в Пловдив

Мнениеот viroglav » 01 май 2010 16:46

Има ли някой от Пловдив да каже до къде стигна строителството на многофункционалната спортна зала ? Последната информация в медиите излезе през ноември месец миналата година и обекта беше на ниво облицовка на покрива ...
http://sport.plovdiv24.bg/120592.html
Би било интересно да разберем до къде са стигнали и дали има някакво развитие.

veselin111
Контакти:

Re: Многофункционалната зала в Пловдив

Мнениеот veselin111 » 01 май 2010 17:10

И аз се замислях да пусна подобна тема тъй като от тези снимки май до сега няма много промяна. Наскоро минавах там и не ми направи впечатление да има нещо ново. Опасявам се да не би да са сваршили парите и в момента да не се прави просто нищо. Минаха няколко месеца а новини никакви. За залата в София, която се почна миналата година се очаква лятото на 2011 да е готова, а тази в Пловдив мисля, че планът беше 2010 , но на този етап не мисля как ще стане :( :( :(

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 май 2010 17:23

Ще е жалко , ако са стигнали до такъв етап и поради липса на пари не я довършат ... Такива зали трябва да има във всички по - големи градове в България.

Потребителски аватар
papy1912

Мнениеот papy1912 » 01 май 2010 17:25

за жалост още е на нивото от миналата година :cry: няма пари а така добре започнаха.

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 01 май 2010 17:25

и аз се надявам да не е вярно. Просто не ни остава нищо друго освен да чакаме някаква новина :oops:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 май 2010 17:49

Мен лично много ме дразни факта , че нито една медия не обръща внимание на този въпрос. Да отидат на място и да разнищят тази история ... Да има чуваемост ... Ако за един проблем се мълчи , то той съответно няма и как да бъде разрешен. А залите наистина са голям проблем за спорта ни въобще ... Доколкото си спомням в началото проекта им щеше да струва около двайсет милиона лева. Ако предположим , че до момента за това , което виждаме са похарчени петнайсет милиона , то би трябвало да остава инвестиция от още пет. Толкова ли не може пловдивската община да ги гарантира тези средства с бюджета си за догодина , ако приемем че тазгодишния е вече "изяден" и да бъде довършена залата ? Сега няколко месеца поради "липса" на новини сайтовете ще бълват всякакви измислици за знайни и незнайни трансфери на футболисти , никой обаче няма да напише и два реда за нещо , което си заслужава да бъде рекламирано и адмирирано ... Ето това е едно от нещата , които наистина ме вбесяват и изкарват от равновесие ... :evil:

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 01 май 2010 18:02

viroglav написа:Мен лично много ме дразни факта , че нито една медия не обръща внимание на този въпрос. Да отидат на място и да разнищят тази история ... Да има чуваемост ... Ако за един проблем се мълчи , то той съответно няма и как да бъде разрешен. А залите наистина са голям проблем за спорта ни въобще ... Доколкото си спомням в началото проекта им щеше да струва около двайсет милиона лева. Ако предположим , че до момента за това , което виждаме са похарчени петнайсет милиона , то би трябвало да остава инвестиция от още пет. Толкова ли не може пловдивската община да ги гарантира тези средства с бюджета си за догодина , ако приемем че тазгодишния е вече "изяден" и да бъде довършена залата ? Сега няколко месеца поради "липса" на новини сайтовете ще бълват всякакви измислици за знайни и незнайни трансфери на футболисти , никой обаче няма да напише и два реда за нещо , което си заслужава да бъде рекламирано и адмирирано ... Ето това е едно от нещата , които наистина ме вбесяват и ме изкарват от равновесие ... :evil:

Ами вместо да пишеш по форумите, дай някой лев за залата или иди изкарай там поне един трудоден. :lol: И си пий редовно успокоителните. :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 01 май 2010 18:31

Залата в София се строи с държавни пари, а тази в Пловдив с частни.
Намерете разликите
100 години символ на Пловдив

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 02 май 2010 10:17

В Русе също се строи спортна зала, обаче за няколко месеца нямаше никакви дейности, защото зимата беше студена. Сега като се затопли отново почнаха. Освен това като се завърши грубия строеж (както май е в Пловдив) след това има доста уж дребни работи, които трябва да се свършат, а отстрани не си личи. Така че може и това да е, но ако все пак няма хора по строежа, нищо чудно и да имат проблеми с финансирането.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 02 май 2010 11:50

Тази в София ще я плащаме всички , 108 милиона от бюджета за софето в най голямата криза от много години насам.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Други спортове”