Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Петнадесет, повтарям, петнадесет ининга между Сиатъл и Детройт в мач номер 5 от серията и в крайна сметка Маринърс си спечелиха среща с тавариш Владимир. Ще е брутална серия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Шохей и Доджърс пребиха Милуоки на куче и ще защитават титлата. В другата серия е мазало, Сиатъл водят с 3:2 и следват два (или един) мача в Торонто. Мисля че в Сиатъл имаше земетресение при grand slam-a на Суарез.

Седми мач тази нощ в Торонто. Малко повече сякаш съм за Маринърс, заради Джино и Нейлър.

Детройт победи Тампа със страхотна защита (въпреки доста контузии) и невероятен Джамир Гибс!
Сан Фран какво ще представляват без CMC, не знам. Пореден мач с невероятен финал и обръщане на резултата - Джайънтс как загубиха от Бронкос (5-6 минути преди края водеха 26-8).
Сан Фран какво ще представляват без CMC, не знам. Пореден мач с невероятен финал и обръщане на резултата - Джайънтс как загубиха от Бронкос (5-6 минути преди края водеха 26-8).
Larsenn написа:Детройт победи Тампа със страхотна защита (въпреки доста контузии) и невероятен Джамир Гибс!
:-)
И аз видях че Джайънтс са се издънили но на сутринта. Иначе водеха да.
Започва НБА!