Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Колоездене

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2025 18:13

Аренсман си спечели фен в мое лице днес. Много голяма победа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2025 23:37

Утре Венту. Нищо няма да стане най-вероятно, с оглед на това че етапът е равен като тепсия преди това. Предполагам че Погачар иска да спечели там и ще държат откъсването на приемлива разлика, за да може да атакува.

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 юли 2025 09:01

Тоя етап е като изваден от Вуелтата- идеално равно и накрая брутално изкачване. Очаквам доста франсета да се пробват в откъсването, но иначе наистина от Погачар зависи дали ще имат шанс.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 23 юли 2025 09:00

Познах ли- познах!Изображение Браво на Паре Пентра, браво и на Бен Хийли, страхотна битка направиха. Вингегор и Погачар доста напомниха за битката на Tурмале между Контадор и Анди Шлек през 2010-а, когато двамата изкараха цялата височина заедно. Датчанинът влезе във форма, но твърде късно и дори сега не може да вземе и секунда на Погачар. Тъпо е, че пети пореден Тур не става битка в главното класиране, когато двама човека са осезаемо над другите. Между другото, тия дни се замислих как се радвах на първата победа на Погачар през 2020-а, но сега от позицията на времето съжалявам, че Роглич не успя да спечели тогава. Друг такъв шанс няма да има, а Тадей ще печели колкото си иска.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 юли 2025 11:36

Хубавото е, че Висма не са се предали, а Йонас изглежда сякаш се подобрява физически. Не вярвам в чудото, но ако някак успеят да пречупят Погачар в последните два планински.....

Изображение

Върни се в “Други спортове”