Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот Pichichi » 12 юни 2025 11:16

По принцип може да се окаже голяма грешка ако Едмънтън си сменят вратаря за този мач но
все пак Скънър е с 5 гола от 23 удара последния мач и .783. Вярно е че 2 от головете са PP но все
пак това .783 е кошмар за който и да било отбор в мач от плейофите а пък за финал.
Може да се каже че и представянето му във втория мач не е кой знае колко запомнящо се.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юни 2025 11:59

rhaegar написа:Жена му беше казала, че са получавали смъртни заплахи чак, което не е мн окей, както и да е играл.

В Едмънтън феновете са изключително крайни.
Да не говорим, че и обитателите са си основно бачкатори, т.е. не може да има особени очаквания към тях. Като хокейната версия на Ливърпул са малко :))))
Дано изравнят серията.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2025 07:50

Ойлърс спасиха серията и то как. Голяма драма отново.

Все пак извадиха Скинър и не мисля, че ще го пуснат повече. Въпреки че бих го обвинил само за третия гол.

Флорида ми се видяха по-добри, особено първата третина, но Едмънтън някак си го обърнаха тоя мач. МакДейвид отново обаче без гол, мисля че няма изобщо в серията до момента. Не че не допринася, играта му в атака води до опасни ситуации, но просто не вкарва, а това може да се окаже решаващо накрая.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 юни 2025 10:29

Да, добър мач стана с много инфарктен край :)))
Едмънтън отново започнаха мача с много тъпи наказания и направо ги бях отписал в края на първата третина.
Флорида изглеждаха много солидни и може да се каже, че изпуснаха спечелен мач. Дано това напълно обърне серията.
Грехота ще е този отбор на Едмънтън да не спечели титла.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2025 08:35

Мдаа, много неприятно. И да имаше някаква надежда. голът на Райнхарт няма и минута след този на МакДейвид я уби.

Маршан върви към Кон Смайт, а Кори Пери към пети загубен финал за шест години, просто брутално. Дано все пак Ойлърс някак обърнат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Други спортове”