Те Едмънтътн трудно тръгнаха но сега наистина поцепиха Далас.
Дано успеят!
Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Крайно време е варелът да се завърне в Канада!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Има обединение около Едмънтън тук във форума.
:-)
Реджито писа и че Флорида играли мръсно с/у Каролина така че им е вдигнал мерника.
:-)
Реджито писа и че Флорида играли мръсно с/у Каролина така че им е вдигнал мерника.
Те не само срещу Каролина, серията с Торонто също беше пълна с такива неща.
Иначе да, за Едмънтън съм и аз, дано вземат реванш.
Иначе да, за Едмънтън съм и аз, дано вземат реванш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Много голям обрат за Ойлърс в първия мач, бих казал заслужен. Флорида водеха с 1:3, а ударите бяха нещо от рода на 15:8 за Едмънтън. Пантерите играха по-солидно само във втората четвърт и може би в началото на продълженията, като цяло домакините си бяха по-добри.

Изгледах репортажа, много важно начало за Едмънтън.
Шибаничко. Доста по-равностоен мач, не бих казал че е незаслужена победата на Флорида. Едмънтън трябва да вземат едното гостуване, приберат ли се при 1:3 не мисля че има какво да стане.

Да се бяха млатили със стиковете, вместо да я гонят тая пуста шайба. 140 минути наказания :lol:

Ключов мач за Едмънтън, за мен паднат ли не виждам как ще обърнат шампиона от пасив 3:1.
Шуми се че ще започнат с 2-рия си вратар след като предпочитания им избор Скинър записа .783
в предния мач за 43 мин. При вратарите Флорида има явно предимство в лицето на Бобровски.
Шуми се че ще започнат с 2-рия си вратар след като предпочитания им избор Скинър записа .783
в предния мач за 43 мин. При вратарите Флорида има явно предимство в лицето на Бобровски.
Е те бяха половината време в power play, не да пуснат 6 гола ми не знам. Скинър е много hot&cold вратар иначе, ако му върви е нереален, ако не.......Жена му беше казала, че са получавали смъртни заплахи чак, което не е мн окей, както и да е играл. Но да, също съм на мнение, че нямат право на загуба. Въпреки че миналата година се пребориха от 0:3 до 3:3, та кой знае.