Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот boabbb » 11 сеп 2023 00:54

Късните мачове обаче масово са здрави ... Туа с 250 ярда на полувремето и то хвърля с лявата ръка :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 сеп 2023 09:13

На Туа рисийвърите му носят половината ярдове, но е факт че мачът беше лудница, най-добрият до сега.

Две сериозни изненади с победите на ТБ срещу Минесота и Рамс срещу Сиатъл. Донякъде и тази на Рейдърс срещу Денвър може да се брои.

Моите хора трагични, аз ги нарекох field goal offense след 5 минути игра и категорично ми оправдаха думите. Посредствена линия (макар че с течение на мача се стегнаха), слаб Танехил-след само 6 интерсепшъна миналия сезон, вчера метна три. Защитата показа много класа, но няма как да издържи, когато нападението не предлага нищо. Врейбъл ако иска да се развива като треньор, трябва да спре да налага приятелчетата си за координатори и да потърси сериозни хора. Защото изхабихме прайма на най-добрия РБ в лигата, с тия изтърсаци Даунинг и сега Тим Кели.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 сеп 2023 12:04

Арън Роджърс скъса ахилес на четвъртия снап. Кураво е да си фен на Джетс, заеби.

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 сеп 2023 23:27

Джо и той добре се провали в първия мач с може би най-добрия на хартия отбор в лигата (само 49 за мен имат по-добри играчи), или поне в нападателната част от играта имат най-силните играчи ... В неделя ще го видиме дали ще влезе в час, те и миналата година паднаха първите два мача.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 сеп 2023 08:20

Тоя мач беше много странен, с ужасен дъжд през цялото време. Не бих казал, че може да се вини QB в подобни условия. Като цяло целият отбор на Синси не игра особено добре. Не че Браунс играха нещо, но им се получи в решителните моменти.

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2023 14:19

А вчера? Трагедия в защита, напред не особено добре също ... Като цяло са доста по-зле от миналата година и ще видят зор дори за плейофи. Джо откакто банкира, си чеше патката ...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2023 14:58

От вчера не съм гледал и репортаж още даже. Видях само един интерсепшън.

Мога да кажа за нашия мач и че за пореден път сътворихме уникален трилър с Чарджърс, за щастие с правилния победител този път. Отново само комплименти за защитата, която на всичко отгоре игра без двама титуляри в секъндарито.

Гледах и Денвър-Вашингтон, домакините почнаха силно, при 21:3 изглеждаха сякаш вече са спечелили. Ударът, който Логан Томас получи при първия ТД за гостите сякаш ги върна в мача, до преди това играеха някак вяло и това ги ядоса. Особено защитата им направо скъса Уилсън от тичане. Чак обрат не очаквах да направят, но определено заслужиха победата.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 сеп 2023 17:23

Изгледах само бърз репортаж от мача на "пъпеша". Келси и Пачеко ако са здрави ще имат що годе успешен сезон. С ресийвъри С. Муур, К. Тони и Валдес Скатлинг ще е трудна работата в плейофи. Вероятно Бъфало ще пребият всички в AFC.
Маями, Балтимор може да направят някоя изненада.
Синси започнаха зле и този път според мен е реален шанс да не си вземат дивизията ако "златния" Ламар не се контузи.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2023 00:31

Маями обърнаха хастара на "командирите" - на 3 точки от рекорд в един мач :lol: Направили са ги леш ... Маями изглеждат симпатичен отбор, другата седмица ще са от 8. В момента гледам КС-Чикаго - мечкарите са жив зян :mrgreen: Махоумс си прави пишки с тях, по 3-4 паса назад си дават. И най-накрая е официално - Травис палавия мустак явно кове Тейлър Суифт 8-) Верно, няма що да се хване там, ама поне е известна :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 сеп 2023 00:39

Барем да беше видял кой са били Маями. :lol:

Изображение

Върни се в “Други спортове”