Мишо Александров по-бърз от Майкъл Фелпс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мишо Александров по-бърз от Майкъл Фелпс
След олимпиадата Фелпс спря със зоба и всичко изкристализира
Интересно, американците какво ли мислят за хората, които тренират в тяхната страна, ползват техинните бази и в същото време печелят медали за собствените си държави. Едва ли са много доволни. А да обиждаме наши сънародници, че се състезават за други държави не мисля , че е редно, защото ако са тук едва ли ще постигнат съответните успехи.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Всички дето плюете по момчето, ако бяхте на негово място щяхте да постъпите по същия начин! Никой не може да ме убеди в обратното! Стига с този криворазбран патриотизъм! Лесно е пред компютрите - всеки е моралист, патриот и голяма работа, но всеки се крие зад никнейм и мислено си злобее и псува, завиждайки на успелите! (1. Под "всеки" да се разбира болшинството, 2. Аз лично не се изключвам от тази класация, че иначе горното ще звучи безсмислено).
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
child in time написа:cska_90 написа:Много точно.Хора като Сесел и Александров НЕ ЗАСЛУЖАВАТ уважение!!!
Ти си много ограничен бе не мога да повярвам че в 21 век може да имаш такова мислене!Да умира от глад за 300 лева в тъпата ни татковина ? Ми трябва да си с психически отклонения за да НЕ приемеш по - добри условия за живот ! Всеки търси най - доброто за себе си ! С гладен патриотизъм далеч не се стига! Уважавам и двамата ! С више чистач в България не благодаря куфарите и чао !
Не смятам да ти давам обяснения!!!!Досега съм те смятал за доста интелигентен и готин потребител-но щом предпочиташ да се заяждаш-ОК!!!

ZinedineZidane написа:Всички дето плюете по момчето, ако бяхте на негово място щяхте да постъпите по същия начин! Никой не може да ме убеди в обратното! Стига с този криворазбран патриотизъм! Лесно е пред компютрите - всеки е моралист, патриот и голяма работа, но всеки се крие зад никнейм и мислено си злобее и псува, завиждайки на успелите! (1. Под "всеки" да се разбира болшинството, 2. Аз лично не се изключвам от тази класация, че иначе горното ще звучи безсмислено).
Абсолютно не съм съгласен с това ти мнение -но както и да е!!!Бих постъпил -така-ами не е вярно-защото много лесно можеше да отида да уча в Германия да речем-да си завърша там и да остана да работя там,нали!!Но си живея и си уча тука-въпреки,че със сигурност там щеше да ми е много по-добре от материална гледна точка,нали??

Madridist написа:child in time написа:cska_90 написа:Много точно.Хора като Сесел и Александров НЕ ЗАСЛУЖАВАТ уважение!!!
Ти си много ограничен бе не мога да повярвам че в 21 век може да имаш такова мислене!Да умира от глад за 300 лева в тъпата ни татковина ? Ми трябва да си с психически отклонения за да НЕ приемеш по - добри условия за живот ! Всеки търси най - доброто за себе си ! С гладен патриотизъм далеч не се стига! Уважавам и двамата ! С више чистач в България не благодаря куфарите и чао !
Винаги съм казвал, че Родината се обича като майката. Както имаш една майка, така имаш само една Родина, тъпа, мръсна, грозна и т.н. но това е България и трябва да си я обичаме. А и мисля, че нищо не му пречи да си живее и развива в чужбина, но да печели медали за страната си. И ти давам примери при комшиите ни сърби,точно за Сесил и Александров. Споменатия вече от мен плувец Чавич, както Ана Иванович и Ноле Джокович. Всички живеят и тренират в САЩ, само, че на гърдите им пише Сърбия и накрая на награждаването си слушат сръбския химн. Мислиш ли че за суперзвезди от такъв ранг не е имало оферти да сменят националността си. Само, че както вече казах или си, или не си, средно положение няма
Има и още по-прост пример!!!
Валери Божинов-които още докато играеше в Лече имаше оферта да играе за младежкия национален отбор на Италия,а по това време дори не играше и за младежите ни,но момчето отказа ,въпреки,че не живеее в БГ от съвсем малък!!!

- child in time
- Контакти:
Да се заяждам с теб? Защо какво си ми направил? Отстоявам мнението си както и ти ! Съжалявам ако си се засегнал от нещо написано не е било уми6лено!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Да се заяждам с теб? Защо какво си ми направил? Отстоявам мнението си както и ти ! Съжалявам ако си се засегнал от нещо написано не е било уми6лено!
Ок-няма проблем

Но мисълта ми беше просто да прочетеш мнението на Мадрилист ,което за мене е много точно

- child in time
- Контакти:
cska_90 написа:child in time написа:Да се заяждам с теб? Защо какво си ми направил? Отстоявам мнението си както и ти ! Съжалявам ако си се засегнал от нещо написано не е било уми6лено!
Ок-няма проблем![]()
![]()
Но мисълта ми беше просто да прочетеш мнението на Мадрилист ,което за мене е много точно![]()
Никой не казва да не тренира в САЩ, но поне можеше да се съзтезава за България
![]()
![]()
Смяташ ли че някой ще налива пари и време за някой който ще вади медали за някой друг? Няма такъв да налива от пусто в празно за разнообразие!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:cska_90 написа:child in time написа:Да се заяждам с теб? Защо какво си ми направил? Отстоявам мнението си както и ти ! Съжалявам ако си се засегнал от нещо написано не е било уми6лено!
Ок-няма проблем![]()
![]()
Но мисълта ми беше просто да прочетеш мнението на Мадрилист ,което за мене е много точно![]()
Никой не казва да не тренира в САЩ, но поне можеше да се съзтезава за България
![]()
![]()
Смяташ ли че някой ще налива пари и време за някой който ще вади медали за някой друг? Няма такъв да налива от пусто в празно за разнообразие!
Еми ето има такъв пример-Милорад Чавич!!!