Тъжен Финал за Рони О' 9-10 за Селби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Тъжен Финал за Рони О' 9-10 за Селби

Мнениеот originalni.be » 18 яну 2010 03:23

Жалка загуба за живата икона на Снукъра О'Съливан . Да загубиш аванс от 9 - 6 да стигне до 9-10 е наистина много неприятно за всички фенове . Изпуснатата решаваща зелена топка в 18 фрейм реши всичко :( Много се надявах да бие ноо нямаше нито късмет нито точност :roll:

Лично на мен ми е тъжно за Рони , напоследак не може да показва добрата си игра от преди години :(

Идва ли му краят и на него ???
ORIGINALNI...BE =)

koi4i

Re: Тъжен Финал за Рони О' 9-10 за Селби

Мнениеот koi4i » 18 яну 2010 07:39

Стивън Хендри е живата икона на снукъра,а не Рони.Той от доста време не показва добра и постоянна игра и нормално загуби от Селби,който е един много добър играч.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 яну 2010 08:29

В интернет ли го гледахте, щото по Евроспорт го спряха в 12 и нещо за да дават обзор на Рали Дакар и не можах да го изгледам мача....иначе наистина жалко за Ракетата...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 18 яну 2010 10:19

Gil-galad написа:В интернет ли го гледахте, щото по Евроспорт го спряха в 12 и нещо за да дават обзор на Рали Дакар и не можах да го изгледам мача....иначе наистина жалко за Ракетата...

после си продължиха
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 18 яну 2010 10:31

Трябва да се съглася, че не Рони е икона на снукъра, а Хендри. Рони е икона на модерната, бърза, агресивна игра...за мен обаче снукъра е по-интересен с тактическото насиграване...със снукърите! За момента Рони просто си остава едно ниво под легенди като Хендри, Дейвис, дори Алекс Хигинс. Все пак той е още млад и макар успехите на Хендри да са доста пред Рони, може и да го настигне един ден!
Колкото до финала, наистина видяхме защо Рони не е най-великия - той просто е играч с две лица, играч на настроения...както може в един фрейм да направи 147 за 5 минути, така може в следващия да изпусне зелена от място и да напусне залата! Браво на Селби - един много добър стратегически играч, който продължава да напредва!

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 18 яну 2010 10:32

Мачът беше великолепен.Това са най-добрите играчи в момента.Рони има още какво да показва и ще го направи тази година със спечелването на световното,надявам се пак на финал с Марк Селби. :) :) :)
Glory Glory Man Utd

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 18 яну 2010 10:45

Модерният снукър има две живи икони. Тази на осемдесетте Стив Дейвис и тази на деведесетте Стивън Хендри. Рони има потенциала да се нареди до тях, но по този начин, с тази понякога несериозна игра, не става.
Колкото до мача снощи, от години не бях гледъл такъв добър мач. Имаше от всичко по много (с изключение на максимум), но най-важното имаше драма и обрат. Честито на Селби и дано продължава така и на предстоящите турнири.

mobuto
Контакти:

Мнениеот mobuto » 18 яну 2010 10:46

Не мисля, че селби направи нещо кой знае какво стратегическо. Ако въобще трябва да говорим за стратегия, то това беше в предпоследния, няколкото уникални снукъра на О'съливан и в крайна сметка след това сам подари мача след ужасния удар по жълтата.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 18 яну 2010 11:11

8-) Рони е най-големият играч в снукъра , над 50 % от феновете на този спорт го гледат заради него ;)

За това да не спорим :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Мнениеот Chelsea SMile » 18 яну 2010 11:16

е деби всезнаещата нация разбираша от всичко... писна ми от вашите селски комплекси...коментираите играта и положенията на единия и другия и после говорете, кои е икона и кои не е!!
Такъв снукър , които съливан постави вътре в джоба в предпоследния фреим.. дори и господ неможе да направи...!! коментираите подобни сцени а не кои е икона и кои не... всички от Джими Уаит до Деивис и Хендри и компания са велики играчи!! ... Рони както самия тои каза, загуби заради това ,че в последните 3 фреима просто нямаше шанс да играе на масата .. нямаше чисти позиции и заслужено Селби победи .. това е!.. света не свършва с тая загуба!
Последна промяна от Chelsea SMile на 18 яну 2010 11:18, променено общо 1 път.
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....

Върни се в “Други спортове”