Мнениеот Red_Neck » 08 май 2016 11:11
Първо, поздравления за Кобрата!
Не съм някакъв боксов спец (гледам доста, но толкоз), но мисля, че Кобрата проведе перфектно мача.
Някои го хранят, че не рискувал, но нямаше и нужда - той си контролираше мача от началото до самия край!
Хора, Кубрат е на 35, а ударите в тежките категории тежат доста. Ако иска да играе следващ мач по-скоро, то не бива да допуска много удари в главата си.
Т.е. Кобрата трябваше да тръгне на махленска размяна, та да ви угоди?!?!
Не ми е понятно за какъв цирк говорите ... честно. Чисора удряше предимно в тялото на Кубрат, защото нашият с по-дългите си ръце го пресрещаше лошо с леви прави и за Чисора оставаше само да се навежда и да скъсява дистанцията бързо.
ПП: След 2-ия рунд превключих на Скай, ... беше ми любопитно как англетата ще коментират мача. Пичовете в судиото бяха професионалисти и доста хвалеха нашия, като многократно повториха, че дългите успешни години в аматьорския бокс определено са от полза за Кубрат, а бързата комбинация ляв-десен беше сравненеа с тази на Л. Луис. Дори се възмутиха от Швейцарския съдия ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.