Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Мнениеот iliev72 » 08 май 2016 11:08

Не вярвам да ми хареса , но когато имам малко повече ще го изгледам. Просто харесвам съвсем друг тип боксьори.
В момента тези които са в тежка категория нямат нищо общо с това което съм израснал.
Гледал съм 2 мача(цели) на Кубрат и може би още толкова и на Кличко и много репортажи , но тази тактика ми идва в повече.
Предпочитам агресията на Тайсън и техниката на Али :) Това вече го няма в съвременният бокс.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 май 2016 11:11

Първо, поздравления за Кобрата!

Не съм някакъв боксов спец (гледам доста, но толкоз), но мисля, че Кобрата проведе перфектно мача.
Някои го хранят, че не рискувал, но нямаше и нужда - той си контролираше мача от началото до самия край!

Хора, Кубрат е на 35, а ударите в тежките категории тежат доста. Ако иска да играе следващ мач по-скоро, то не бива да допуска много удари в главата си.
Т.е. Кобрата трябваше да тръгне на махленска размяна, та да ви угоди?!?!
Не ми е понятно за какъв цирк говорите ... честно. Чисора удряше предимно в тялото на Кубрат, защото нашият с по-дългите си ръце го пресрещаше лошо с леви прави и за Чисора оставаше само да се навежда и да скъсява дистанцията бързо.

ПП: След 2-ия рунд превключих на Скай, ... беше ми любопитно как англетата ще коментират мача. Пичовете в судиото бяха професионалисти и доста хвалеха нашия, като многократно повториха, че дългите успешни години в аматьорския бокс определено са от полза за Кубрат, а бързата комбинация ляв-десен беше сравненеа с тази на Л. Луис. Дори се възмутиха от Швейцарския съдия ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 08 май 2016 11:12

Браво.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 08 май 2016 11:20

Много добър мач на Кубрат срещу един доста здрав и див съперник. Поздрави на всички, ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 май 2016 12:00

Ами това е 6-та загуба от 31 мача за Чисора = има 25 победи. Нашия има общо 24 мача.
Така че.....няма да е бил некакъв левак мангала.
И аз се чудя на приказките за уреден мач.

Пулев си го би, с изкл. на 9-тия рунд, дето за малко да се огъне.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 08 май 2016 12:16

Някъде между 5-8 рунд съм задрямал...толкова скучен и безинтересен мач. Чисора е едно ниво с Пулев, вижте им мачовете- нямат победи над изявени боксьори. Всичките им победи са над много ниско ниво съперници, аз обаче очаквам следващия мач на Кубрат да е срещу някой наистина голям боксьор - Антъни Джошуа или Донтей Уайлдър. Тогава вече може да има отправна точка в това да преценим дали има класа да вземе някоя световна титла. Не мога да преценя дали е нагласен мача, но беше невероятно скучен.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 май 2016 12:32

Theos написа:Някъде между 5-8 рунд съм задрямал...толкова скучен и безинтересен мач. Чисора е едно ниво с Пулев, вижте им мачовете- нямат победи над изявени боксьори. Всичките им победи са над много ниско ниво съперници, аз обаче очаквам следващия мач на Кубрат да е срещу някой наистина голям боксьор - Антъни Джошуа или Донтей Уайлдър. Тогава вече може да има отправна точка в това да преценим дали има класа да вземе някоя световна титла. Не мога да преценя дали е нагласен мача, но беше невероятно скучен.

То пък мачовете на Кличко са много интересни :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 08 май 2016 13:01

Мачът си беше много интересен и динамичен, а говорещите за скука явно са гледали някоя друга среща или алкохолът им е бил в повече и са го продрямали. Със сигурност беше по-интересен от повечето мачове на Владимир Кличко и неговите клинчове, прегръдки и милувки. Все си мисля, че при крошетата на Пулев, особено в третия рунд, ако беше друг на мястото на Чисора може би би се проснал. Много ми допадна офанзивната и смела игра на Кубрат в последните два рунда, макар че водеше по точки и можеше да играе много по-предпазливо. Това негро е един от най-здравите и диви боксьори в света, и неслучайно загубите му са от Кличко и Фюри, и то по точки в 12-ти рунд, като само Хей успя да го изненада и нокаутира. Снощи Пулев определено доказа, че е сред най-добрите в света и това може само да ни радва, предвид малкото население и състоянието на изстрадалата ни България.
Поздрави на всички истински българи!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 май 2016 13:05

iliev72 написа:
Theos написа:Някъде между 5-8 рунд съм задрямал...толкова скучен и безинтересен мач. Чисора е едно ниво с Пулев, вижте им мачовете- нямат победи над изявени боксьори. Всичките им победи са над много ниско ниво съперници, аз обаче очаквам следващия мач на Кубрат да е срещу някой наистина голям боксьор - Антъни Джошуа или Донтей Уайлдър. Тогава вече може да има отправна точка в това да преценим дали има класа да вземе някоя световна титла. Не мога да преценя дали е нагласен мача, но беше невероятно скучен.

То пък мачовете на Кличко са много интересни :lol: :lol: :lol:

Интересните мачове са в малките категории от доста години. Който не е доволен да си пуска ММА и да гледа брутални боища. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 май 2016 13:05

Честито, ама много ми насичаше линк и мач ми се сторил малко скучен. Само си изгубихме съня. Това ако е бокс... :mrgreen: Макар че дясно оченце се затворило на британец, ама при 1,20 коеф не очаквайте да затворят се и двете.. :mrgreen: :cry:

Чизора продал мач! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Други спортове”