Rofles написа:Тренирам близо от 3 години като през това време имаше кратък период, в който пиех креатин и бустер. Честно да Ви кажа.. ходете, тренирайте, но в никакъв случай не взимайте добавки. Хора, това което е смесено в мазето от разни глупости.. не е естествено. Не съм супер здрав, но съм доволен от фигурата си и я поддържам. Яжте здравословно, поне доколкото бюджета позволява, тренирайте редовно - това е целият номер. В крайна сметка ставал съм свидетел на хора, които пият креатин и какво ли още не, но в момента, в който спрат за малко по-дълъг период направо се стопяват. Затова отговора ми е много прост - не ви трябват добавки, за да изглеждате добре, това е !
По-добре да си сваря 3-4 яйца, 1 кофичка кисело мляко, портокали, ябълки, банани, отколкото да думна 2 лъжици креатин, да се напомпам и да се мисля за много здрав.
Приятелю , без да прозвучи като заяждане ... но знаеш ли какво е действието на креатина и азотните бустери ( предполагам тях имаш предвид ) ? В смисъл , бил ли си наясно защо ги пиеш ... или просто защото е било модерно .