Тема за фитнес - упражнения, режими, добавки и т.н.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Тема за фитнес - упражнения, режими, добавки и т.н.

Мнениеот Der Führer » 12 фев 2016 00:06

Rofles написа:Тренирам близо от 3 години като през това време имаше кратък период, в който пиех креатин и бустер. Честно да Ви кажа.. ходете, тренирайте, но в никакъв случай не взимайте добавки. Хора, това което е смесено в мазето от разни глупости.. не е естествено. Не съм супер здрав, но съм доволен от фигурата си и я поддържам. Яжте здравословно, поне доколкото бюджета позволява, тренирайте редовно - това е целият номер. В крайна сметка ставал съм свидетел на хора, които пият креатин и какво ли още не, но в момента, в който спрат за малко по-дълъг период направо се стопяват. Затова отговора ми е много прост - не ви трябват добавки, за да изглеждате добре, това е !
По-добре да си сваря 3-4 яйца, 1 кофичка кисело мляко, портокали, ябълки, банани, отколкото да думна 2 лъжици креатин, да се напомпам и да се мисля за много здрав.

Приятелю , без да прозвучи като заяждане ... но знаеш ли какво е действието на креатина и азотните бустери ( предполагам тях имаш предвид ) ? В смисъл , бил ли си наясно защо ги пиеш ... или просто защото е било модерно .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 фев 2016 00:16

W84me написа:
Rofles написа:Тренирам близо от 3 години като през това време имаше кратък период, в който пиех креатин и бустер. Честно да Ви кажа.. ходете, тренирайте, но в никакъв случай не взимайте добавки. Хора, това което е смесено в мазето от разни глупости.. не е естествено. Не съм супер здрав, но съм доволен от фигурата си и я поддържам. Яжте здравословно, поне доколкото бюджета позволява, тренирайте редовно - това е целият номер. В крайна сметка ставал съм свидетел на хора, които пият креатин и какво ли още не, но в момента, в който спрат за малко по-дълъг период направо се стопяват. Затова отговора ми е много прост - не ви трябват добавки, за да изглеждате добре, това е !
По-добре да си сваря 3-4 яйца, 1 кофичка кисело мляко, портокали, ябълки, банани, отколкото да думна 2 лъжици креатин, да се напомпам и да се мисля за много здрав.

Аз за сефте в тая тема чувам някой да се стопява, като спре креатина :D Нали първо трябва да се надуеш от него, а той просто няма такова действие. А и защо трябва да се спира креатина?

Всеки организъм е различен , така че има случаи когато продължителната употреба на креатин при някои хора предизвиква отичане на краката в областта на глезение . Също така не е пропоръчително да се употребява от диабетици и хора имащи проблеми с бъбреците .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 фев 2016 00:25

Der Führer написа:Всеки организъм е различен , така че има случаи когато продължителната употреба на креатин при някои хора предизвиква отичане на краката в областта на глезение . Също така не е пропоръчително да се употребява от диабетици и хора имащи проблеми с бъбреците .

Да де, но последните са причина изобщо да не го почваш. Говоря ти чисто теоретично, ако нямаш здравословни проблеми. Има организми, на които креатина не им влияе по никакъв начин, но не се сещам как беше точната дума :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 12 фев 2016 07:40

boabbb написа:Моля, само без селфита от фитнеса, все пак не сме кифли :mrgreen:

Като не можем да пускаме селфита, тогава защо се зобим бе? Няма смисъл ... Толкова пари хвърлих за зоб, а не мога да си покажа плочките със селфи :(

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 12 фев 2016 07:52

Накратко ще кажа - не се тъпчете и тровете с хапчета . Ходете тренирайте си чисто и това е - започнете ли с хапчета след време тялото ви ще е погубно :arrow:

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 12 фев 2016 07:59

trokadero_ написа:Накратко ще кажа - не се тъпчете и тровете с хапчета . Ходете тренирайте си чисто и това е - започнете ли с хапчета след време тялото ви ще е погубно :arrow:

Прав е човека! Ако се зобите и се тъпчете с хапове, това ви очаква на 35.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 фев 2016 08:38

Der Führer написа:
boabbb написа:Е-е, стига са, ако не си над 1,90 :? Може да станеш 105-110, ама постепенно, за да качиш чисто, а не мазньоч :lol: Винстрол + анавар се прави цикъл за покачване на мускулна маса. Излиза скъпичко и трябва да ядеш здраво ... Един съвет, пък ти ако искаш ме слушай - никой не е минал със само 1 цикъл :!: След спирането ги удря умората и свиват перките яко :| Най-хубаво е да не почваш с грубите неща, щото трудно се спира ...

Винстрол + дека е по-добрия вариант за мен . Дали "качваш чисто" , зависи основно от това какъв "строителен материал" ползваш . И при чистене и при качване основното е диетата . Ако освен белтъчините приемаш с храната и лоши въглехидрати и мазнини , нормално е да замазнееш ;)

Е, той с дека дураболин ще качва, а от 95 нагоре няма голям смисъл ... Тия, които аз съм споменал са само за орелефяване, от тях няма да качва. Колкото до добавките - за мен постоянното ползване на която и да било добавка, не е добро решение. Самият организъм привиква към нея и няма ефект вече . Фюрер, ти знаеш ли някой, който да е минал само с един цикъл :lol: :lol: :lol: Както един познат казва - "Добрия стар метан" :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 фев 2016 08:46

James Beattie написа:
trokadero_ написа:Накратко ще кажа - не се тъпчете и тровете с хапчета . Ходете тренирайте си чисто и това е - започнете ли с хапчета след време тялото ви ще е погубно :arrow:

Прав е човека! Ако се зобите и се тъпчете с хапове, това ви очаква на 35.
Изображение

Джеймс, ако изглеждаш така на 63 години, трябва да си много доволен от себе си ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 фев 2016 11:33

Не пийте хапове! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Jamie_Vardy

Мнениеот Jamie_Vardy » 12 фев 2016 11:58

Колкото и да се зобите, ако немате пара в джеба, каките нема ви пускат!

Върни се в “Други спортове”