Пулев може да се бие само за титлата на IBF срещу Фюри, но там е на 15 място. 5-то му място е при Уайлдър.
Мач Фюри - Уайлдър вероятно няма да има, защото Уайлдър има защита на титлата януари месец, след това ще се бие с Поветкин, ако разбира се защити титлата си, а след Поветкин най-вероятно Джошуа ще иска мач, защото ще е първи в ранглистата WBC. По-вероятно е първо да има мач Джошуа - Фюри, защото в ранглистата на WBO Джошуа е трети и мач между британци за титлата в Англия ще събере милиони.
След две седмици ще разберем дали Луис Ортиз ще влезе в голямата игра. Проблема е, че е старичък.
Имае и един друг украинец, който чака реда си за мач за титла - Вячислав Глазков.
Кличко загуби, Фюри е новият шампион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кличко загуби, Фюри е новият шампион
pomiqr271 написа:Пулев може да се бие само за титлата на IBF срещу Фюри, но там е на 15 място. 5-то му място е при Уайлдър.
Мач Фюри - Уайлдър вероятно няма да има, защото Уайлдър има защита на титлата януари месец, след това ще се бие с Поветкин, ако разбира се защити титлата си, а след Поветкин най-вероятно Джошуа ще иска мач, защото ще е първи в ранглистата WBC. По-вероятно е първо да има мач Джошуа - Фюри, защото в ранглистата на WBO Джошуа е трети и мач между британци за титлата в Англия ще събере милиони.
След две седмици ще разберем дали Луис Ортиз ще влезе в голямата игра. Проблема е, че е старичък.
Имае и един друг украинец, който чака реда си за мач за титла - Вячислав Глазков.
Укро татарите вече не са на мода.
sandi74 написа:damyanov1963 написа:Нащо кобре нема ли да се сбие и с Фюри
Сакън,че ако се срещнат след мача кобричката и за бърсалка на ринга няма да става.![]()
ФАКТ.
Както винаги Сандито е продажникът, срамуващ се че е от Берое, от България , от Космоса. Това се казва комплексирано дупедавче.
-
- Контакти:
Кличко ще си върне титлите и ще се оттегли.
Този уикенд британците взеха всичко
Фюри-бокс, Хамилтън -Ф1, и Великобритания купа Дейвис-тенис
Фюри-бокс, Хамилтън -Ф1, и Великобритания купа Дейвис-тенис
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: ТАЙСЪН ФЮРИ Е НОВИЯТ ШАМПИОН В ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ ПО БОКС!
BurnX написа:Дойде му времето на Кличко .... всеки рано или късно си намира майстора... жалко , че Кобрата не можа да го свали ...
Е има и реванш де. Ако е умен ще се хвърли там на 300%, ако победи - взима си титлата, оттегля се като шампион и айде.
Е, ако загуби и реванша не знам, става забавно :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- River Plate
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:BurnX написа:Дойде му времето на Кличко .... всеки рано или късно си намира майстора... жалко , че Кобрата не можа да го свали ...
Е има и реванш де. Ако е умен ще се хвърли там на 300%, ако победи - взима си титлата, оттегля се като шампион и айде.
Започна да се пише, че Кличко няма да се възползва от опцията за реванш. Дано го направи де, трябва да е луд да изпусне възможността да спечели някой и друг милион и да се откаже като световен шампион.
П.П. Психологическото предимство е на страната на Фюри, а и не мисля, че е по-лош боксьор.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:Betchualeng Arnaikem написа:BurnX написа:Дойде му времето на Кличко .... всеки рано или късно си намира майстора... жалко , че Кобрата не можа да го свали ...
Започна да се пише, че Кличко няма да се възползва от опцията за реванш. Дано го направи де, трябва да е луд да изпусне възможността да спечели някой и друг милион и да се откаже като световен шампион.
П.П. Психологическото предимство е на страната на Фюри, а и не мисля, че е по-лош боксьор.
Фюри може да изглежда като квартален батка-биач, ама е доста неудобен - висок, дълги ръце, бърз... Кличко няма какво да доказва повече, а при един евентуален реванш пак ще падне. Фюри ще направи много защити на световната титла, докато дойде мач с Джошуа и ще ги сдаде според мен.

- River Plate
- Контакти:
Teo написа:River Plate написа:Betchualeng Arnaikem написа:BurnX написа:Дойде му времето на Кличко .... всеки рано или късно си намира майстора... жалко , че Кобрата не можа да го свали ...
Фюри може да изглежда като квартален батка-биач, ама е доста неудобен - висок, дълги ръце, бърз... Кличко няма какво да доказва повече, а при един евентуален реванш пак ще падне. Фюри ще направи много защити на световната титла, докато дойде мач с Джошуа и ще ги сдаде според мен.
Стига с тоя Джошуа, безспорен талант, но все още не се е изправял дори срещу боксьор от над средно ниво. Очаквам Фюри с Деонтей Уайлдър, който се доказа и срещу Стивърн и Дюапа и Молина и Скот и сума ти качествени боксьори. На Джошуа му предричам бляскаво бъдеще, но има още доста хляб да изяде. Аз си мисля, че се задава битка на британци с американци. А само като се сетя, че Джошуа и Фюри са на по 26 години, като добавим и новозеландецът Джоузеф Паркър, който е на 23, ни чакат интересни битки

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...