Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот cska-632 » 22 ное 2014 21:35

riak4 написа:
"Снощи, в минутите след мача, а за мое нещастие и днес се убедих, че ние, българите сме малък, но много прост народ. И заслужаваме съдбата си. Веднага заваляха критики към едно златно момче. Едно момче, което се бие за България. Замислете се, колко от вас ще излязат не за пари и за слава, а за чест срещу тази машина за убиване Кличко? Колко? Аз знам отговора. Няма да има нито един. Разбирачи и критици обаче винаги ще има. За да критикуваш един човек, трябва да си минимум на неговото ниво. Да извършиш неговия път, да водиш неговите битки. Ако е така – критикувай. Всичко останало е просто хейт. Нещо, в което сме на първо място в света и никой не може да ни настигне! На мен Кубрат ми прилича на един от онези българи, за които сме чели в учебниците по история. Силен, със смело сърце и високо достойнство. В интервюто след мача имах чувството, че гледам на живо генерал от Първата Световна. Мислех, че тези гени вече са се изтрили, но той е пример, че човек не трябва да се отказва да вярва. Който каквото и да говори след мача, ясно е едно – Кобрата изстреля България в космоса, взриви залата и накара всички пред малкия екран да треперят от вълнение. Истината е, че Кубрат сбъдна мечтата си. Обедини ни около една обща кауза. Такава, каквато само той може да ни даде. Цяла България е зад теб, Кобра! И да, продължаваме напред, защото ти си роден победител!"

Пулев за чест ли се би в този мач или милион и половина доалра не са пари? Аз след интервюто след мача имах чувството, че наблюдавам някакъв дечко, на който са му натрили носа и се чуди каква с глупост да се оправдае.

Ние световен шампион по бокс си имаме за професионалисти, но незнайно защо никой не го бръсне за жив http://en.wikipedia.org/wiki/Tontcho_Tontchev
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 ное 2014 15:43

Ако кажеш, че си чел и за Андреа в праисторията ни, всичко хубаво написано за прабългарите ти отива направо по дяволите! :mrgreen: Силен, смел, къвто и да си- нямаш ли си лоби, не можеш да победиш!
Два дни гледам и се възхищавам на Деонтей Уайлдър- ами и братчеда погледа малко и той е на моето мнение- така изглежда един бъдещ шампион и легенда в бокса! :)

Тежко му на всеки, който ще се бие с Уайлдър, то и името си му е диво едно такова и си му отива! Братчеда се съгласи с мен и по другия компонент от играта- един ден ще посети дранголника като бивши големи боксьори. :mrgreen:

Кличко е много дребна риба и ако се срещне с американеца дето помита всичко с десен прав, не титлите, но и живота ще му е в опасност. Готов съм да се обзаложа, че Кличко ще отказва бой с Уайлдър до края на кариерата си, иначе ще му приключи преждевременно! :)

Между другото, Уайлдър е бил нокаутиран веднъж, когато е бил още прекалено млад в аматьорския бокс, но в професионалния няма да ги бави като го гледам него и сравня с останалите тромави боксьори, включително Кличко. :)

Погледах малко и този Бригс, то този е толкова тромав и тежък, че си е объркал спорта! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 25 ное 2014 15:43

Абе този човек Кубрат, знае ли къде се намира? Мисля, че не. Левия му бил по-добър от тоя на Кличко. Ще припадна.

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 27 ное 2014 15:12

haha написа:http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/comment/edin-boksior-s-kogoto-me-svyrzva-samo-nacionalnostta-305741
Що за глупост е това?

Поредното избиване на комплекси в журналистическа форма. :)

А лявото кроше на Кличко явно наистина доста е размътило кратуната на Смока. Продължава човекът да плещи феноменални простотии, надмина и себе си вече. Да вземат неговите промотъри да уредят един мач в Арена Армеец с някой петоразряден пубер, та да може Кубрат да си възвърне репутацията. :mrgreen:

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 21 апр 2015 15:42

iliyan написа:
mtaraduda написа:Toва което е тъпо и се набива на очи е че видиш ли представянето на Кобрата било уникално ... И това го казват медии разбираш ли, спортни медии. Представянето на Пулев беше на границата между слабо и много слабо и не е нужно да се самозалъгваме. Кличко изучава съперниците си изключително добре и подхожда към всеки различно. Към Поветкин видяхме как подходи, да беше позор за бокса, но за него си е важда победата. Срещу Пулев подходи директно и го нокаутира за 1 минута ... Това е.

Последните няколко мача на Кличко навсякъде се пишеше , че са позор за спорта.Аз съм гледал само този с Поветкин и ако се замислиш ще разбереш защо беше тази контузия.
Лошото е ,че екипа на Пулев не се усети да приложи същият трик и да наруши ритъма в подготовката на Кличко.Щеше да се получи с неговите камъни по неговата глава :)
Всичко само показа колко е зле е промоутъра на Пулев и там е време за промяна.

Промоутъра на Пул;ев има трима световни шампиони. Сма можеш да се сетиш колко е зле пулев.

Върни се в “Други спортове”