Волейболният ЦСКА бил част от Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iohan.law
Контакти:

Re: Волейболният ЦСКА бил част от Европа?

Мнениеот iohan.law » 12 дек 2009 11:17

Съгласен съм, че не трябва да се омаловажават успехите на български отбор, но тогава кажете две думи и за не една и двете победи на Левски - Сиконко. Те най - редовно си биеха поне по два - три пъти на сезон, защото се класираха все трети и веднъж дори мисля втори. Така, че ЕВАЛА на волейболния ЦСКА и дано достигне СВЕТЛИЯ ПРИМЕР НА ЛЕВСКИ-СИКОНКО в ШЛ.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 12 дек 2009 11:26

Що за тема, биха момчетата и това е факт и то не с късмет а със воля и желание, сега е момента да говорят, а за това че играят в ШЛ защото Левски се отказаха е отделен въпрос едно е да се откажеш едно е да ти отнемат правото да участваш като шампион който и да е бил виновен времето ще му го върне тъпкано. Когато Левски Сиконко играеше във шампионската лига аз се кефих, защото голяма част от тях играеха за Националния отбор а сега играят в реномирани евро отбори, относно евро-тъпизмите създавани от футболният ви отбор мисля че няма смисъл да зачекваме защото това е срам хем да се натискаш да играеш било като шампион хем да неможеш, просто футболън ни е трагедия затова нека не махаме с лека ръка на това което се прави от волейболистите било то и първата победа на ЦСКА, единствения колективен спорт заради който си струва да станеш дори и в 3 часа сутринта за да ги гледаш.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 дек 2009 12:02

florentin_petre написа:Що за тема, биха момчетата и това е факт и то не с късмет а със воля и желание, сега е момента да говорят, а за това че играят в ШЛ защото Левски се отказаха е отделен въпрос едно е да се откажеш едно е да ти отнемат правото да участваш като шампион който и да е бил виновен времето ще му го върне тъпкано. Когато Левски Сиконко играеше във шампионската лига аз се кефих, защото голяма част от тях играеха за Националния отбор а сега играят в реномирани евро отбори, относно евро-тъпизмите създавани от футболният ви отбор мисля че няма смисъл да зачекваме защото това е срам хем да се натискаш да играеш било като шампион хем да неможеш, просто футболън ни е трагедия затова нека не махаме с лека ръка на това което се прави от волейболистите било то и първата победа на ЦСКА, единствения колективен спорт заради който си струва да станеш дори и в 3 часа сутринта за да ги гледаш.

Специално мача ЦСКА-Тур не бих станал в 3 часа сутринта да го гледам.Това само така,между другото.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2009 12:17

crap написа:Защо например не кажеш едно БРАВО, или пък ЕВАЛА, или нещо от сорта??? Уважавай труда на хората!!!

Аз ще кажа. Браво! Да биеш Тур във волейбола е като да биеш Челси във футбола. Даже и да не се интересува човек от волейбол е чувал за Тур. К'во пък се връзвате вие? Супер се дразня, че волейбола и баскетбола се подценява за сметка на футбола. Понеже в последните години ги имаше успехите не баскетболистките на ЦСКА, Лукойл пък би Реал (Мадрид) и т.н. пък медиите се занимават с някакви мизерници, които живеят с 20 000 лв. на месец и плачат, че нямат пари, а в същото време провалят знамето ни в Европа! :evil:

murdjo_
Контакти:

Мнениеот murdjo_ » 14 дек 2009 11:49

Аз също много се радвам. Време и във волейбола да направим успехи. Надявам се тазгодишната шампионска лига да запомнят бъкгарсият ЦСКА :) Поздрави

Върни се в “Други спортове”