Ланс Армстронг:Отново бих взел допинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Ланс Армстронг:Отново бих взел допинг

Мнениеот levskar_95 » 27 яну 2015 22:40

Ланс Армстронг обяви в интервю за Би Би Си, че ако би върнал времето отново ще използва забранени стимуланти. "Ако се състезавах през 2015-а нямаше да взимам допинг, защото не мисля, че е необходимо. Ако ме върнете обаче в 1995-а, когато допингът бе вездесъщ сигурно пак щях да го направя“, довери бившият американски колоездач. Седемте победи на преборилия рака Армстронг в "Тур дьо Франс" бяха отнети заради използване на забранени вещества. Той бе лишен и от други медали и награди.
Офтопик:
"Труд"

Офтопик:
Sportal.bg

Винаги съм харесвал Ланс дори след като си призна,че е взимал допинг,но си промених коренно мнението за него след като изгледах този клип. :|
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SlRjzYAKnnw[/youtube]
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Ланс Армстронг:Отново бих взел допинг

Мнениеот rhaegar » 27 яну 2015 23:13

Е и кво? Всички си зобеха по негово време, както и сега, но той пак си беше най-добрия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 27 яну 2015 23:16

rhaegar написа:Е и кво? Всички си зобеха по негово време, както и сега, но той пак си беше най-добрия.

Проблемът не е зоба,който е взимал ! Проблемът е,че е направил живота черен на много негови приятели ;)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 яну 2015 11:07

Филма е много показателен.Ако целият отбор се движи около допинга много труда да бъдеш хванат.Да не кажа невъзможно.
И ключовият момент за филма е когато казват , че Ланс разбира че без допинг няма как да се конкурира с Индурайн и да печели.
US Postal всичко се е движело около допинга и д-р Микеле Ферари.Щом искаш да си в голяма битка взимаш ако ли не си само фон.
Знам ,че звучи грозно , но такава е действителността.
Офтопик:

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 яну 2015 14:40

Ланс Армстронг е нищожество
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Други спортове”