Краси Анев пренаписа историята на мъжкия ни биатлон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Краси Анев пренаписа историята на мъжкия ни биатлон

Мнениеот JACKO » 12 яну 2015 13:26

THE G.A.M.E написа:Нашият направи тактическа грешка, задето не пусна преди финалната права руснака.
Много по-удобно е да атакуваш финала, когато си зад някой.

Ясно се видя, че на правата Анев се оглеждаше, къде е руснака, което със сигурност му е нарушило баланса на тичането... А Малишко изкочи буквално няколко десетки метра преди финала в страни от Нашия, на което Краси просто не успя да реагира.

Но така или иначе това 4-то място е феноменално за мъжкият ни биатлон !
Мисля, че е най-доброто ни постижение в историята, поне що се отнася до Световната Купа. :?

Имаме 4-то място през 1985, само че в спринта!
Изображение
В днешни дни масовият старт е каймака - не случайно и Свендсен не го пропусна след боледуване.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 яну 2015 19:32

От няколко години и двамата се движат по възходяща линия, и не ме учудват постиженията им. Може би тази година и ските им вървят доста добре особено след като им ги окрадоха преди година-две. Като цяло страхотни постижения на двамата и вярвам, че могат повече и дано и шансът да е с тях в бъдеще. Не знам какъв човек е Анев, нито пък аз съм човек, който може да съди, когото и да е, но малко ми е тъжно от някои работи, които съпътстват Анев напоследък /отделянето от другите биатлонисти и неучастието му в последната щафета/, но му пожелавам успех. Трябва да се спомене и страхотният успех на щафетата, която без Анев завърши 7-ма, а участниците бяха Владко Илиев, Иван Златев, Димитър Герджиков и Димитър Парталов. Много успехи им желая и повече настроение и приятни мигове да носят на българските фенове на биатлона. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 яну 2015 16:04

Браво на Краси Анев :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Други спортове”