Фитнес манията! Болест или просто мода?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фитнес манията! Болест или просто мода?
Мода, която води до болестна зависимост, като за мен понятието "мода" рядко има положителен отенък. Опитвам се от няколко седмици да ходя на фитнес, най-вече с цел смъкване на някое кило и влизане във форма, и по-рано съм ходил, само че нещо не може да ме запали. Може би е за добро.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Зависи кой за какво ходи.
Аз започнах да го правя от около половин година, като преди това няколко години бягането беше единственото с което се занимавах. При мен е за здраве и подържане на форма, тъй като имах проблем с кръвното и работата ми е такава, че не се движа много, а съм на 42 години и с напредването на възрастта си трябва и подръжка на тялото.
Не взимам никакви добавки или ненатурални витамини, а плодове, зеленчуци и други естествени въглехидрати и протеини, хапвам си нормално без диети, не се стремя да качвам мускулна маса, като се пренатоварвам и се чувствам добре. Сутрин преди работа един час тренировка ми дава повече енергия и ме ободрява, а и нямам проблеми с кръвното, като дори го подържам леко ниско.
Така, че при мен е за здраве и подържане на тялото, а не болест или мода.
Аз започнах да го правя от около половин година, като преди това няколко години бягането беше единственото с което се занимавах. При мен е за здраве и подържане на форма, тъй като имах проблем с кръвното и работата ми е такава, че не се движа много, а съм на 42 години и с напредването на възрастта си трябва и подръжка на тялото.
Не взимам никакви добавки или ненатурални витамини, а плодове, зеленчуци и други естествени въглехидрати и протеини, хапвам си нормално без диети, не се стремя да качвам мускулна маса, като се пренатоварвам и се чувствам добре. Сутрин преди работа един час тренировка ми дава повече енергия и ме ободрява, а и нямам проблеми с кръвното, като дори го подържам леко ниско.
Така, че при мен е за здраве и подържане на тялото, а не болест или мода.
Тука подкрепям v.r.s. Тичането или бързото ходене на 2-3 км дневно струва повече от 2 ч фитнес. А ходят по фитнес, щото тичането е трудно, а да се гевезиш по уредите е лесно...Аз лично ползвам гирички 5 кг за ръцете. Малко коремни преси, никакви асансьори, максимум ходене пеша и това е. Хранителен режим-без захар, сол и прочее гадости.
Колега, за кръвното има една рецепта на Дънов, с хрян. Страшна работа върши.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Тука подкрепям v.r.s. Тичането или бързото ходене на 2-3 км дневно струва повече от 2 ч фитнес. А ходят по фитнес, щото тичането е трудно, а да се гевезиш по уредите е лесно...Аз лично ползвам гирички 5 кг за ръцете. Малко коремни преси, никакви асансьори, максимум ходене пеша и това е. Хранителен режим-без захар, сол и прочее гадости.
Две мнения по въпроса за тичането няма, то е най-добрата кардио-тренировка. Докато времето беше хубаво и се стъмваше по-късно, тичах по 2-3 пъти седмично по 1 час, около 10 километра, на пресечен терен, а сега само в неделя.
Вълчан написа:Ходят защото искат да изглеждат добре.Не е откритие на топлата вода че жените харесват мъже със добре оформени тела.Същото се отнася и за мъжете....много от нас са си чупили вратовете да огледат някоя строина хубавица.Наистина някои прекаляват и посягат към забранени стимуланти.Това е и наи краткият път да натрупаш мускулна маса.За 4 месеца си неузнаваем....проблемите никои не ги взема на сериозно.Никои не му се бъхти години наред.Всеки бърза....
Ай на бас, че жените харесват повече мъже с добре оформени портфейли...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
А а на бас, че вие двамцата нищо не разбирате от жени ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.