Фитнес манията! Болест или просто мода?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Фитнес манията! Болест или просто мода?

Мнениеот doktora25 » 07 ное 2014 17:13

Мода, която води до болестна зависимост, като за мен понятието "мода" рядко има положителен отенък. Опитвам се от няколко седмици да ходя на фитнес, най-вече с цел смъкване на някое кило и влизане във форма, и по-рано съм ходил, само че нещо не може да ме запали. Може би е за добро.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 ное 2014 17:51

Зависи кой за какво ходи.
Аз започнах да го правя от около половин година, като преди това няколко години бягането беше единственото с което се занимавах. При мен е за здраве и подържане на форма, тъй като имах проблем с кръвното и работата ми е такава, че не се движа много, а съм на 42 години и с напредването на възрастта си трябва и подръжка на тялото.
Не взимам никакви добавки или ненатурални витамини, а плодове, зеленчуци и други естествени въглехидрати и протеини, хапвам си нормално без диети, не се стремя да качвам мускулна маса, като се пренатоварвам и се чувствам добре. Сутрин преди работа един час тренировка ми дава повече енергия и ме ободрява, а и нямам проблеми с кръвното, като дори го подържам леко ниско.
Така, че при мен е за здраве и подържане на тялото, а не болест или мода.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 ное 2014 21:07

Тука подкрепям v.r.s. Тичането или бързото ходене на 2-3 км дневно струва повече от 2 ч фитнес. А ходят по фитнес, щото тичането е трудно, а да се гевезиш по уредите е лесно...Аз лично ползвам гирички 5 кг за ръцете. Малко коремни преси, никакви асансьори, максимум ходене пеша и това е. Хранителен режим-без захар, сол и прочее гадости.
Колега, за кръвното има една рецепта на Дънов, с хрян. Страшна работа върши.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 ное 2014 21:23

sin4ec написа:Тука подкрепям v.r.s. Тичането или бързото ходене на 2-3 км дневно струва повече от 2 ч фитнес. А ходят по фитнес, щото тичането е трудно, а да се гевезиш по уредите е лесно...Аз лично ползвам гирички 5 кг за ръцете. Малко коремни преси, никакви асансьори, максимум ходене пеша и това е. Хранителен режим-без захар, сол и прочее гадости.
Колега, за кръвното има една рецепта на Дънов, с хрян. Страшна работа върши.

Две мнения по въпроса за тичането няма, то е най-добрата кардио-тренировка. Докато времето беше хубаво и се стъмваше по-късно, тичах по 2-3 пъти седмично по 1 час, около 10 километра, на пресечен терен, а сега само в неделя.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 ное 2014 21:02

Вълчан написа:Ходят защото искат да изглеждат добре.Не е откритие на топлата вода че жените харесват мъже със добре оформени тела.Същото се отнася и за мъжете....много от нас са си чупили вратовете да огледат някоя строина хубавица. :mrgreen: Наистина някои прекаляват и посягат към забранени стимуланти.Това е и наи краткият път да натрупаш мускулна маса.За 4 месеца си неузнаваем....проблемите никои не ги взема на сериозно.Никои не му се бъхти години наред.Всеки бърза....

Ай на бас, че жените харесват повече мъже с добре оформени портфейли...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 ное 2014 16:46

А а на бас, че вие двамцата нищо не разбирате от жени ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Други спортове”