danielzarev написа:Много хубави изрази са "Загубих заслужено. Той беше наистина по-добрият боксьор тази вечер. Моите поздравления." от един човек който е загубил от достоен противник, но в този случай не смятам, че Кличко заслижава да ги чуе от Пулев.
Защо?
- ,,Железния чук'' не пожела да даде дори и една допинг проба, а нашето момче даде поне 6 такива по принуда. Какво ти говори това? Първо: Аз определям правилата даже и федерацията, но може да ме накара да дам проба, защото тя е ,,моя''. Второ: Аз съм много по-велик от теб и ти не си никой да ми казваш и определяш как и кога да давам проби. Къде виждаш уважение и спортсменство от страна на Кличко? Или един вид излиза следното: Кличко се друса здраво така, че даже и да не го боли докато го удря, а на 38 години издържа 12 рунда( в предишни срещи) и дори не му личи, че е изморен. Изводите са за теб.
- В този спорт, за съжаление всичко е пари и общо взето бокса беше истински( за мен лично) някъде от Али и завърши с Тайсън и Люис. От там нататък нещата се изродиха и по-подобие и футбола, визирам ,,шампионска лига''. Пулев бе принуден да се бие с ръкавици, които произвежда фирмата на Кличко( не, че ръкаиците са супер голям фактор, но все пак), а дори и да се беше стигнало до съдийско решение нямаше как Кубрат да спечели( Кличко има 3 загуби и всичките които са го победили кават в интервюта, че единствения начин да победиш Кличко е с нокаут).
- Отлагането на срещата определено също повлия и допълнително превъзбуди и надъжа Пулевм, но за съжаление се получи обратен ефект от това. Дали наистина Кличко беше контузен? Не знам , но мога да преценя, но защо като толкова уважава противниците си и ги учи на респекте, не показа поне един медицински документ с който да удостовери, че е контузен.
Има и още факти, но според мен няма вече смисъл да ти ги изтъквам. Не твърдя, че Кубрат е по-силен и по-добър боец, но нали ставаше въпрос за уважение... или просто защото има пояси и медали ние всички трябва да му се кланяме! Няма как да стане и тук Кобрата наистина е прав, Кличко не заслужава уважение!!!
Недей да се възшищаваш на Пулев никой не те кара, но не е и редно да го съдиш. Нямаш право на това най-малкото, защото той носи малка националана гордост на тази измъчена и разединена страна!
От всичко това,което си написал,да разбирам ли,че:
Ако срещата се беше играла с "любимите ръкавици" на Пулев
Ако Кличко беше дал допинг проба
Ако беше ти показал медицинско
Пулев щеше да бие Кличко?Или,може би, да го поздрави???
Джентълменското в себе си или го имаш,или го нямаш!!!
Колко състезатели,футболисти,треньори са намирали сили в себе си да поздравят противника,НЕЗАВИСИМО,че са смятали,че губят несправедливо???
Но това е нещо непонятно за селяндури като Пулев.
Що се отнася до "поведението" на Кличко,Таков го каза:
" Ако държим ние тези пояси 10 години, кой знае какво ще измислим."
Просто и ясно...
ПП.Както и да се е държал Кличко,след като си се въргалял по ринга 5 рунда,да кажеш,че това е плод на малшанс и късмет...БЕЗ КОМЕНТАР!!!
И откъде знаеш,че Кличко не е представил медицинско?На тебе ли трябва да го покаже?