Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот blue avalanche » 17 ное 2014 14:57

danielzarev написа:Много хубави изрази са "Загубих заслужено. Той беше наистина по-добрият боксьор тази вечер. Моите поздравления." от един човек който е загубил от достоен противник, но в този случай не смятам, че Кличко заслижава да ги чуе от Пулев.
Защо?
- ,,Железния чук'' не пожела да даде дори и една допинг проба, а нашето момче даде поне 6 такива по принуда. Какво ти говори това? Първо: Аз определям правилата даже и федерацията, но може да ме накара да дам проба, защото тя е ,,моя''. Второ: Аз съм много по-велик от теб и ти не си никой да ми казваш и определяш как и кога да давам проби. Къде виждаш уважение и спортсменство от страна на Кличко? Или един вид излиза следното: Кличко се друса здраво така, че даже и да не го боли докато го удря, а на 38 години издържа 12 рунда( в предишни срещи) и дори не му личи, че е изморен. Изводите са за теб.
- В този спорт, за съжаление всичко е пари и общо взето бокса беше истински( за мен лично) някъде от Али и завърши с Тайсън и Люис. От там нататък нещата се изродиха и по-подобие и футбола, визирам ,,шампионска лига''. Пулев бе принуден да се бие с ръкавици, които произвежда фирмата на Кличко( не, че ръкаиците са супер голям фактор, но все пак), а дори и да се беше стигнало до съдийско решение нямаше как Кубрат да спечели( Кличко има 3 загуби и всичките които са го победили кават в интервюта, че единствения начин да победиш Кличко е с нокаут).
- Отлагането на срещата определено също повлия и допълнително превъзбуди и надъжа Пулевм, но за съжаление се получи обратен ефект от това. Дали наистина Кличко беше контузен? Не знам , но мога да преценя, но защо като толкова уважава противниците си и ги учи на респекте, не показа поне един медицински документ с който да удостовери, че е контузен.

Има и още факти, но според мен няма вече смисъл да ти ги изтъквам. Не твърдя, че Кубрат е по-силен и по-добър боец, но нали ставаше въпрос за уважение... или просто защото има пояси и медали ние всички трябва да му се кланяме! Няма как да стане и тук Кобрата наистина е прав, Кличко не заслужава уважение!!!

Недей да се възшищаваш на Пулев никой не те кара, но не е и редно да го съдиш. Нямаш право на това най-малкото, защото той носи малка националана гордост на тази измъчена и разединена страна!

От всичко това,което си написал,да разбирам ли,че:
Ако срещата се беше играла с "любимите ръкавици" на Пулев
Ако Кличко беше дал допинг проба
Ако беше ти показал медицинско
Пулев щеше да бие Кличко?Или,може би, да го поздрави???
Джентълменското в себе си или го имаш,или го нямаш!!!
Колко състезатели,футболисти,треньори са намирали сили в себе си да поздравят противника,НЕЗАВИСИМО,че са смятали,че губят несправедливо???
Но това е нещо непонятно за селяндури като Пулев.
Що се отнася до "поведението" на Кличко,Таков го каза:
" Ако държим ние тези пояси 10 години, кой знае какво ще измислим."

Просто и ясно...
ПП.Както и да се е държал Кличко,след като си се въргалял по ринга 5 рунда,да кажеш,че това е плод на малшанс и късмет...БЕЗ КОМЕНТАР!!!
И откъде знаеш,че Кличко не е представил медицинско?На тебе ли трябва да го покаже?

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 17 ное 2014 15:02

danielzarev написа:Недей да се възшищаваш на Пулев никой не те кара, но не е и редно да го съдиш. Нямаш право на това най-малкото, защото той носи малка националана гордост на тази измъчена и разединена страна!

Всичко беше много хубаво до този параграф. Как така да нямам право да го съдя? Разбира се, че имам! Имам най-малкото толкова право колкото и защитниците му да го величаят. Тази "национална гордост", която ни носи Кубрат и от която с удоволствие бих се лишил, рефлектира директно върху мен като българин и ми дава пълното право да го съдя. Моите надежди за спортна прослава на България вече концентрирани в Гришо. Не че досега не бяха, но сега пък съвсем. Да е жив и здрав Кобрата да си харчи милионите, но докато продължава да се държи по подобен начин, ще продължава и да бъде съден, и то не само от мен. Човек винаги трябва да е готов да понесе последствията от собствените си постъпки.
Последна промяна от Spiro Spirov на 17 ное 2014 15:09, променено общо 2 пъти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 ное 2014 15:04

Кубрат има корав характер и това трябва да му бъде признато. Дори и Владимир бе изненадан, че съперникът му се изправи след "Първия чук". Нещо, което другите му опоненти рядко правят.

"Почувствах как всичките ми пет кокалчета на ръката ми изпукаха. Бях сигурен, че Пулев няма да се изправи отново, но той показа голямо сърце", призна Влад.

Мда... Наистина, Кубрат се бе надъхал много, само адреналина го задържа 5 рунда, след като направи толкова грешки, от тактическо естество.
Нашият, обаче, явно може да държи на тежки удари, което е много важно в профи-бокса.
Но трябва да си оправи защитата, все пак.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 17 ное 2014 15:08

pomiqr203 написа:danielzarev
Да беше чувал поне за Джо Луиз. Боксът започвал от Али :mrgreen:

http://pomiqrat.blog.bg/sport/2014/11/17/dori-i-boksyt-e-za-umni-hora.1314605

Чети малко по-внимателно. Казах, за мен лично ясно е, че и преди Али също е имало бокс.

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 17 ное 2014 15:31

blue avalanche написа:
danielzarev написа:Много хубави изрази са "Загубих заслужено. Той беше наистина по-добрият боксьор тази вечер. Моите поздравления." от един човек който е загубил от достоен противник, но в този случай не смятам, че Кличко заслижава да ги чуе от Пулев.
Защо?
- ,,Железния чук'' не пожела да даде дори и една допинг проба, а нашето момче даде поне 6 такива по принуда. Какво ти говори това? Първо: Аз определям правилата даже и федерацията, но може да ме накара да дам проба, защото тя е ,,моя''. Второ: Аз съм много по-велик от теб и ти не си никой да ми казваш и определяш как и кога да давам проби. Къде виждаш уважение и спортсменство от страна на Кличко? Или един вид излиза следното: Кличко се друса здраво така, че даже и да не го боли докато го удря, а на 38 години издържа 12 рунда( в предишни срещи) и дори не му личи, че е изморен. Изводите са за теб.
- В този спорт, за съжаление всичко е пари и общо взето бокса беше истински( за мен лично) някъде от Али и завърши с Тайсън и Люис. От там нататък нещата се изродиха и по-подобие и футбола, визирам ,,шампионска лига''. Пулев бе принуден да се бие с ръкавици, които произвежда фирмата на Кличко( не, че ръкаиците са супер голям фактор, но все пак), а дори и да се беше стигнало до съдийско решение нямаше как Кубрат да спечели( Кличко има 3 загуби и всичките които са го победили кават в интервюта, че единствения начин да победиш Кличко е с нокаут).
- Отлагането на срещата определено също повлия и допълнително превъзбуди и надъжа Пулевм, но за съжаление се получи обратен ефект от това. Дали наистина Кличко беше контузен? Не знам , но мога да преценя, но защо като толкова уважава противниците си и ги учи на респекте, не показа поне един медицински документ с който да удостовери, че е контузен.

Има и още факти, но според мен няма вече смисъл да ти ги изтъквам. Не твърдя, че Кубрат е по-силен и по-добър боец, но нали ставаше въпрос за уважение... или просто защото има пояси и медали ние всички трябва да му се кланяме! Няма как да стане и тук Кобрата наистина е прав, Кличко не заслужава уважение!!!

Недей да се възшищаваш на Пулев никой не те кара, но не е и редно да го съдиш. Нямаш право на това най-малкото, защото той носи малка националана гордост на тази измъчена и разединена страна!

От всичко това,което си написал,да разбирам ли,че:
Ако срещата се беше играла с "любимите ръкавици" на Пулев
Ако Кличко беше дал допинг проба
Ако беше ти показал медицинско
Пулев щеше да бие Кличко?Или,може би, да го поздрави???
Джентълменското в себе си или го имаш,или го нямаш!!!
Колко състезатели,футболисти,треньори са намирали сили в себе си да поздравят противника,НЕЗАВИСИМО,че са смятали,че губят несправедливо???
Но това е нещо непонятно за селяндури като Пулев.
Що се отнася до "поведението" на Кличко,Таков го каза:
" Ако държим ние тези пояси 10 години, кой знае какво ще измислим."

Просто и ясно...
ПП.Както и да се е държал Кличко,след като си се въргалял по ринга 5 рунда,да кажеш,че това е плод на малшанс и късмет...БЕЗ КОМЕНТАР!!!
И откъде знаеш,че Кличко не е представил медицинско?На тебе ли трябва да го покаже?

-------
Виж сега никъде не съм казал, че Пулев е щял да победи Кличко ако е играел с неговите си ръкавици, неговите съдии и ако Кличко е дал проба. Говоре
хме за уважението... как да имаш уважение на човек, който дори не иска да даде и една проба, еми тогава не е ли честно и Кобрата да си се друса, пък тогава да видим на кой химията е по-добра. Не твърдя, че Кличко се допингира, ама защо не даде една проба да покаже, че е голям нали така? Тук не става въпрос само за този мач, а за една мнго голяма част от всичките му двубои. За късмета няма какво да коментирам, не смятам, че проблема на Кобрата е липсата на късмет, просто Кличко е по-добър!Нали виждаш как съм го написал: Кличко е по-добър, това е факт! За какво уважение да говорим при положение, че оня се държи с претендентите си като с роби. А дали е джентълмен Пулев, не не е такъв, но е българин и поне на мен ми носи наистина голяма радост най-вече с проявите си на патриотизъм( дори и на моменти да е леко комерсиален) и желанието си да даде поне малко радост на България!

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 17 ное 2014 15:41

Spiro Spirov написа:
danielzarev написа:Недей да се възшищаваш на Пулев никой не те кара, но не е и редно да го съдиш. Нямаш право на това най-малкото, защото той носи малка националана гордост на тази измъчена и разединена страна!

Всичко беше много хубаво до този параграф. Как така да нямам право да го съдя? Разбира се, че имам! Имам най-малкото толкова право колкото и защитниците му да го величаят. Тази "национална гордост", която ни носи Кубрат и от която с удоволствие бих се лишил, рефлектира директно върху мен като българин и ми дава пълното право да го съдя. Моите надежди за спортна прослава на България вече концентрирани в Гришо. Не че досега не бяха, но сега пък съвсем. Да е жив и здрав Кобрата да си харчи милионите, но докато продължава да се държи по подобен начин, ще продължава и да бъде съден, и то не само от мен. Човек винаги трябва да е готов да понесе последствията от собствените си постъпки.

-----
И как точно рефлектира поведението на Пулев върху теб? Какво ще навреди на твойто професионално и лично развитие патриотизма на Пулев?
Аз не го величая нито пък възхвалявам, но смятам, че вместо да коментираме, защо Кобрата не е поздравил Кличко можем просто и ясно да кажем едно БРАВО, защото не всеки ден българин стига до това ниво в спорта! За Григор Димитров мога да кажа много неща които не ми харесват като държание, но няма смисъл все пак и той носи много радост на България така, че мога да му пожелая само успехи!

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 17 ное 2014 16:19

danielzarev написа:И как точно рефлектира поведението на Пулев върху теб? Какво ще навреди на твойто професионално и лично развитие патриотизма на Пулев?
Аз не го величая нито пък възхвалявам, но смятам, че вместо да коментираме, защо Кобрата не е поздравил Кличко можем просто и ясно да кажем едно БРАВО, защото не всеки ден българин стига до това ниво в спорта! За Григор Димитров мога да кажа много неща които не ми харесват като държание, но няма смисъл все пак и той носи много радост на България така, че мога да му пожелая само успехи!

Рефлектира в смисъл "свързва ни като българи". Иначе надявам се простотията (не патриотизма; простотията) на Пулев да няма никакъв ефект лично върху мен. Ама човек никога не знае, нали? Току-виж утрешният ми шеф се окаже фен на Кличко. Току-виж някой друг е достатъчно прост - защото хората са прости по цял свят - да реши, че всички българи сме като Кобрата: много думи, малко резултати. Така се вдигат стените от предразсъдъци. Ходи ги руши после!

Поне нашият да беше смлял Кличко, да забрави човек поведението му извън ринга. Не да го извини, защото за простащината извинение няма, но просто да го забрави. Стоичков беше и си остава един от най-феноменалните простаци въобще прославяли България. Кой днес си спомня псувните и скандалите? Никой. Всички си спомняме Златната топка и САЩ'94. И според мен така и трябва да е.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 ное 2014 16:30

"Почувствах как всичките ми пет кокалчета на ръката ми изпукаха. Бях сигурен, че Пулев няма да се изправи отново, но той показа голямо сърце", призна Влад.

А шампионът бе категоричен, че гледа с уважение лицето на всичките си съперници. Каза го на пресконференцията преди мача, а противоположната страна отново блестеше с отсъствие. Впрочем именно с решението си да не присъства на брифинга Пулев пое по пътя към Университетската болница.

Гунар Майнхард, Die Welt

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 ное 2014 16:38

Кой е Владимир Кличко? Влад е велик майстор на боксовите ръкавици. Влад е велик шампион. ДОКТОР ПО ПЕДАГОГИКА СЪС ЗАЩИТЕНА ДИСЕРТАЦИЯ В УКРАЙНА И ДОКТОР ПО ФИЛОСОФИЯ СЪС ЗАЩИТА В ГЕРМАНИЯ. Втората образователна титла и написването на дисертацията му отнемат 4 и половина години. Без да слезе от трона.

EuroGorets
Контакти:

Мнениеот EuroGorets » 17 ное 2014 16:39

Няма как да са му изпукали кокалчетата. Бинтовете му не ви ли се сториха странни, като свали ръкавиците след мача:

http://www.razkritia.com/427892/%D0%B2% ... %BD%D0%B8/
Full support: Levski, Ludogorets, Manchester UTD, Barcelona, Valencia

Върни се в “Други спортове”