Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Мнениеот Маги Стралска » 17 ное 2014 12:09

за пръв път го гледах в събота.... и останах неприятно изненадана.... след толко приказки..... и не показа нищо насреща.... и поведението му наистина е неспортсменско.... и браво на Владимир.... който след мача.... все пак намери добри думи да каже за Кубрат....

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 17 ное 2014 12:12

Правилно поведение.Като те карат да загубиш срещу 1 мил.лева чист доход,как да си признаеш,освен да кажеш Мафия.Кубрат си изпълни мечтата да спечели от бокса достатъчно,дори с цената на няколко аркади.
Черно море-първият шампион по футбол в България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2014 12:13

Досега не бях се бил с по-голям простак от Кубрат Пулев. Това заяви световният шампион по бокс Владимир Кличко след мача му с Кобрата. Кличко защити титлата си, като победи Пулев с нокаут.

"Такъв простак като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник. Честно ви казвам, такова поведение, такива несъответстващи с реалността жалби, такива изказвания, които, извинете ме, но не желая да повтарям, никога не бях виждал и не бях чувал досега. И изобщо не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев", заяви украинецът пред "Советский спорт".

Ако това ви кара да се чувствате горди българи, ОК, но Бай Ганю селския освен, че яде пердах и бе унизен....стана и за СМЯХ и РЕЗИЛ с пещерняшкото си мутренско поведение, напълно неразбиераемо за един интелигентен човек от Европа като Кличко :shock:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 17 ное 2014 12:13

Още след първия нокдаун ме издразни като стана на един крак и се изплези подигравателно. Кличко можеше да го приключи още по - рано - като че ли малко се смили а и нашия носи на бой

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 ное 2014 12:16

Кличко може да е монополист относно ръкавиците,мястото на провеждане и куп други неща,само че това право си го е извоювал на ринга.Когато имаш успехи в продължение на 10 години,когато си голямата звезда на съвременната тежка категория,когато всеки боксьор иска да се бие с теб,ти си в силната позиция.А нашият излезе с голямото самочувствие,с приказките,а накрая го биха като бръшнян чувал.Хубаво,паднал си,ама поведението му след това е меко казано жалко - Кличко не заслужавал уважение!? А ти какво заслужаваш,Кубрате? Достойнство нямаш и респект към опонента също,страшно ненавиждам тези,които НЕ МОГАТ да губят(има разлика между мразя и не мога),а ти си един от тях :oops: Направих си труда да изгледам и интервюто му след Олимпиадата в Пекин и какво....ИЗНЕНАДА! Отново същата липса на уважение,че даже и с бой заплашва.Когато горе нямаш нищо,можеш поне да си траеш,но Пулев явно не може и да се усети.
Последна промяна от 0007 на 17 ное 2014 12:17, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 17 ное 2014 12:17

Лично на мен лошо впечатление ми направи огромното перчене преди мача и още повече след него. Докато при Владимир беше в пъти по-малко, а след мача изобщо не се перчи. А говоренето за мафия.. добре има такова нещо, доста дълго време отлагаха да му дадат шанс, но... това всичко беше преди мача, На рина излизат двамата един срещу един, ролята на съдията беше да ги разделя докато се прегръщат - това е всичко. На килограми бяха равни, абе всички предпоставки за равен старт и шанс за всеки от двамата. И после се оказа, че Владимир е 3 пъти по-добър от него. Вярно и Кубрат е добър, но Владимир е много по-добър от него. Можеше просто да признае очевадния факт след мача и да продължи нататък. Не му прави чест.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 ное 2014 12:20

Koбрата има доста да учи. С тези си изказвания ми падна доста в очите. В никакъв случай не трябва да бъде респектиран от Кличко, но трябва да има едно нормално и спортсменско уважение към настоящия шампион. Да не говорим, че Кубрат е пример за много българи и примера, който дава не ми допада. Такова поведение подхожда на слабо интелигентна маймуна като Чисора, но не и на бъдещ шампион като Кубрат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 17 ное 2014 12:21

Според мен е правилно вече да приключим темата "Кубрат Пулев". Просто не си заслужава да го нищим повече.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2014 12:21

Нашето момченце не умее да губи и просто не е мъж, а момиченце, това е истината. На Олимпиадата - жалък на ринга, смешен примат извън него, типичната мутра бияч на Таки - завършен дебил и полу-идиот. Не по-малки дебили са тези, които го посрещнаха вчера и му олизаха гъза, просто жалки създания :shock:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 ное 2014 12:27

Трябва да се научи да се боксира за това ниво и после да говори. А най добре да не говори много и когато спечели защото аргументите се доказват на ринга, а не с приказки. Имало мафия. Значи до сега като си печелеше мачовете не ставаше дума за мафия, сега загуби и хоп, мафията му била виновна. Не става така.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Други спортове”