Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот iliyan » 16 ное 2014 21:21

Кировец написа:
iliyan написа:
Кировец написа:
iliyan написа:
Кировец написа:Дори и на ринга Кличко се показа като джентълмен. Усети, че го нокаутира с крошето и просто го бутна да си падне, па отиде в ъгъла да триумфира.
Това, ако беше някой друг боксьор по агресивен боец имам чувството, че и с деснячката щеше да си го подаде, та направо щеше да му откъсне и другата скула.

Нищо не разбираш от бокс.Кличко нямаше полезен ход или удар иначе с кеф би го размазал с юмрук.Разбираш ли разликата ?! В бокса и особено профи-то няма джентълменство.

Не мисля така след видяното снощи. Нямал полезен ход. Той можеше да го прати в комоцио, но просто го побутна да падне по гръб. :lol:

Пич това побутване Кличко направи 3 пъти в 4 случая когато Пулев беше на земята ! Нещо да кажеш за това а ?! Няма нищо случайно.Кличко не очакваше след такива удари Пулев все още да не е на земята.
Гледай повече бокс и виж в такива случай какво правят Тайсън , Али и Форман !

Аз на това му викам пощада и разбиране, че противникът е гола вода. Можеше ли да му откине главата? Можеше. Ама не го направи, нали си е женчо...

:lol: :lol: :lol: Този спорт не е за теб :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 ное 2014 21:23

iliyan написа:
Кировец написа:
iliyan написа:
Кировец написа:
iliyan написа:
Кировец написа:Дори и на ринга Кличко се показа като джентълмен. Усети, че го нокаутира с крошето и просто го бутна да си падне, па отиде в ъгъла да триумфира.
Това, ако беше някой друг боксьор по агресивен боец имам чувството, че и с деснячката щеше да си го подаде, та направо щеше да му откъсне и другата скула.

Нищо не разбираш от бокс.Кличко нямаше полезен ход или удар иначе с кеф би го размазал с юмрук.Разбираш ли разликата ?! В бокса и особено профи-то няма джентълменство.

Не мисля така след видяното снощи. Нямал полезен ход. Той можеше да го прати в комоцио, но просто го побутна да падне по гръб. :lol:

Пич това побутване Кличко направи 3 пъти в 4 случая когато Пулев беше на земята ! Нещо да кажеш за това а ?! Няма нищо случайно.Кличко не очакваше след такива удари Пулев все още да не е на земята.
Гледай повече бокс и виж в такива случай какво правят Тайсън , Али и Форман !

Аз на това му викам пощада и разбиране, че противникът е гола вода. Можеше ли да му откине главата? Можеше. Ама не го направи, нали си е женчо...

:lol: :lol: :lol: Този спорт не е за теб :lol: :lol: :lol:

Гледай си клипчетата от преди 20 години и се надъхвай, братко. :roll: Дали е за мен или не е за мен, едва ли ти определяш. ;)

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 ное 2014 21:45

Кировец написа:Гледай си клипчетата от преди 20 години и се надъхвай, братко. :roll: Дали е за мен или не е за мен, едва ли ти определяш. ;)

Вие гледайте клипчета и се учете ! Аз съм ги гледал когато са ги давали LIVE ! За този Кличко не бих седял до 5 сутрина за да го гледам за разлика от боксьори като Али , Тайсън , Форман и Холифилд.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 21:47

zigi_zaga1914 написа:Истината е, че разликата в класите между двамата е покъртителна! Само като погледнем безпристрастно телосложенията на Кубрат и Кличко и се вижда явното предимство на украинеца - невероятен релеф, без грам мазнини за разлика от доста омазнения Пулев, пък има и какво да работи върху мускулатурата си! !

Тая разлика е въпрос по-скоро на генетика,аз не мисля че свалянето на някой и друг процент мазнини от тялото на Кобрата ще направи така че той да е равностоен (поне) на Кличко, тва все пак не е културизъм.
Но от друга страна при положение че е генетично заложено, то наистина ясно се вижда кой е роден за голям шампион и кой за уличен маризчия...

Господ (както обикновено) си знае работата, с други думи....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 21:57

iliyan написа:
Кировец написа:Гледай си клипчетата от преди 20 години и се надъхвай, братко. :roll: Дали е за мен или не е за мен, едва ли ти определяш. ;)

Вие гледайте клипчета и се учете ! Аз съм ги гледал когато са ги давали LIVE ! За този Кличко не бих седял до 5 сутрина за да го гледам за разлика от боксьори като Али , Тайсън , Форман и Холифилд.

Тука си напълно прав.

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 16 ное 2014 23:24

Като си говорим за уважение към противника от Кубрат, това помните ли го?
http://vbox7.com/play:83430fed

Не съм чел цялата тема, дано не повтарям някого....

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 23:54

На въпрос дали очаква да има реванш срещу Кличко Кобрата заяви: "Съмнява ме да дадат реванш, след което отговори и на критиките, че не е проявил уважение към шампиона след края на сблъсъка. "И сега нямам уважение към него. Той не заслужава уважение.

Красноречиво доказателство защо Кобрата не е и никога няма да бъде ГОЛЯМ шампион.
За да бъдеш голям шампион, първо трябва да си голям човек,а тука очевидно случая не е такъв..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2014 23:57

Кобрата е пълен смешник. Гледам и на летище София пак е ръсил простотии - мафии, Кличко не заслужавал уважение ..... тотално ме разочарова.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Dick
Контакти:

Мнениеот Dick » 17 ное 2014 00:09

Жалко, че Кличко го пощади, а не го прати в моргата още в първия рунд или поне така да го пребие, че това грозно, малоумно говедо да не може повече да говори...А те глупаците отишли да го посрещат и да му се радват...чалга нация...

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 ное 2014 00:15

Много неприятно съм изненадан от глупостите, които ръси Кобрата след мача. Май изобщо няма идея къде се намира. Хората в залата и в България му дадоха това измамно чуство, че едва ли не няма как да не бие.

За това се получи толкова сконфузно и на хората не им се вярва още, че нашия така беше бит. Той не е от класата на Кличко.

После Кличко били мафия. Да беше паднал по точки - да се оправадаваш по тоя начин. Ама след 3 нокдауна и нокаут в 5тия рунд и още 2-3 удара, които ти цепят лицето, някак си си мисля, че не точно щото Кличко са неква мафия, колкото са много по-добри от Кобрата.

И след като са те били като шкембе у довар и след като бияча ти казва, че заслужаваш уважение, ти да говориш, че той не заслужава е много кофти проява на мръсна селяния.

Върни се в “Други спортове”