Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr203

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот pomiqr203 » 16 ное 2014 15:33

Готвят Кубрат за политик. Помнете ми думата. Това е причината да не взема германско гражданство и да дрънка големи приказки за България.
Последна промяна от pomiqr203 на 16 ное 2014 15:54, променено общо 1 път.

pomiqr203

Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?

Мнениеот pomiqr203 » 16 ное 2014 15:41

Alexx написа:2. Не съм единствения който го намира за скучен. Запитай се защо Кличко се бие само в Европа? Защото извън Европа е г-н никой за бокса. В Щатите(меката на бокса) никой не го е чувал или ако го знаят мнението им е негативно за него и брат му. Там той не се котира, защото е скучен. В Европа е вървежен донякъде, защото се бие бие с хора от различни нации и феновете влагат емоции дори когато е мача е скучен, защото е заложена националната чест, но ако трябва да гледаме обективно без емоции, никой няма да гледа Кличко като човек който иска да гледа интересен бокс.

Мдааа. 11 мача и 10 победи в САЩ за г-н Никой. Да не говорим за 38-тте му мача с американци. Поне те са го чували.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2014 15:46

Sith написа:Пулев не може ли да иска реванш, все пак беше претендент сега ?

Няма правото на реванш, вчера го казаха специалисти, защото ще е четвърти-пети в ранг листата сега. За мен и двамата боксьори снощи не бяха съвсем в час, но единият беше по-хитър и се възползва, имаше златен шанс определено..

То и не се знае колко още ще се боксира украинеца- не знам как не му омръзна, деветнайста титла защити мисля, ами ето...колкото всички мачове в профибокса на Кубрат. Не беше благоразумно да се вярва, че ще победим, но пък нали е най-лесно да се винят хейтърите. :mrgreen:

Аз мога да кажа за себе си и семейството, че гледахме всички с интерес мача бяхме горди да чуем химна и сме доволни, че Кубрат го цапна в мутрата няколко пъти. А с брата пък още в четвъртък сложихме пет кинта за Кубрат за победа в 10-12 рунд, но в петък прочетох статия на специалистите, които твърдяха, че Пулев ще изкара пет рунда най-много.. И това сега малко породи съмнения за сериозността на мача. :)

Ние ли не го подкрепяхме, та ние си заложихме парите за него, брат ми по-точно, аз го съветвах да сложи още пет кинта за победа на Кличко в 10-12 рунд, за да се застрахова, добре, че не заложихме още пет лева. :lol: За ваше сведение майка ми си ляга към 10 часа, но тоя път вика айде да гледаме Пулев и викаше, че той ще бие, победата ни беше съвсем близо, мили деца.
И такъв резил щеше да е за Кличко да падне в първия рунд, че щеше да се откаже от бокса завинаги! :) Затова оценяваме свършеното от българина, да ви кажа честно аз не очаквах да се представи толкова добре затова съм доволен винаги съм си малко скептичен, но пък си казах мнението къде ми се струва, че е сбъркал. Четейки обективните коментари на хора чаткащи спорта, си давам сметка, че мъничко разбираме и от бокс, ама сме зяпали всякакъв спорт- от шорттрек и кърлинг, до спускане с шейни и търкаляне на бъчва вино, когато българският спорт беше на ниво, а и сме си спортували достатъчно за разлика от другите хейтъри. :)

То реално погледнато истинските хейтъри са тези дето не им харесва да чуват обективни мнения и хейтват след тва по хейтърите., ама здраве да е. Сбъркан си ни е манталитета и ще продължаваме да се излагаме не само в спорта, ама като си свикнеш не е проблем :mrgreen:
Хейтъри хейтват по хейтъри- цялата ни държава е такава в момента, ако ще и на царе да си кръстим децата, не само на ханове, все тая. Само срамим на хората имената и титлите, падайки от разните му украински блядки. :cry: :cry:
Блядки и танцьорки, ама не са губили по точки нито един мач, ние па си турихме парите баш на това! :mrgreen:
Брата вика аз не съм украинец кай, а българин. Естетствено, че ще сложа за нашето момче. Я му викам пък, като си българин, седи си без пари. :cry: Залага се за силния боксьор бре момко, още повече ако коеф. е 1.11, боксът не е футбол, че да стават изненади.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 ное 2014 15:46

Стига глупости, трябва да приемем загубата защото тя е неразделна част от спорта. А не винаги и за всеки повод да си търсим оправдание.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

pomiqr203

Мнениеот pomiqr203 » 16 ное 2014 15:53

Кличко преследва рекорда на Джо Луис от 25 защити на титлата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2014 15:54

Айде, пак конспирации и заговори ..... типично по български.

Ако Кубрат беше спечелил, тема дали е уреден мачът нямаше да има, ама сега, като падна, веднага се почна. Много дребнав, завистлив и прост народ сме, уви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 16 ное 2014 15:58

Sstefanov написа:
Alexx написа:Надявам се Кличко да си намери майстора най-накрая и титлата да се върне в САЩ,че ми писна от скучните му мачове. Това може би е най-смешния шампион в историята на бойните спортове.

Ти ли си по добър от Кличко че казваш такива глупости. Видя се смешният Кличко както го изкарваха по нашите медии че ако реши за 1 рунд ще срути 95% от претендентите си! Нито му се кефя нито пък го харесвам - но реалността е такава по добър както преди 10 години така и сега няма! Това че на тебе ти е скучен не значи нищо за никого - ти си иглата в купа сено и си безгласна буква! Нямаш право да даваш оценки нито на Кличко нито на Пулев - при положение че не си положил и 1 стотна от техния труд - единия да е толкова години шампион а другия да стигне до битката за титлата!

Истината е друга, Не само за " безгласната буква" Алекс е скучен, щом битки за титли от по-малките категории са по-гледани и по-добре платени. Някакъв там кубинец взима по 10-12 мил , а Владимир "Валса" Кучко взима до 6.
90-те години беше НЕмислимо.

Грешна тактика, курвени номера на Кучко, дълги ръце, постоянно прегръщане, допинг, рутина, добри спаринги и добра организация.

Но най-вече ГРЕШНА ТАКТИКА, Пулев трябва да смени част от екипа си.

gogotod69
Контакти:

Мнениеот gogotod69 » 16 ное 2014 15:59

gogotod69 написа:
gogotod69 написа:майтап да си прав с приложеното видео и коментар за перфектния замисъл. Ударил си съперника секунди по рано главата му отхвърча (пулев го направи), но се оправи отдели се от теб . сега го пускаш да те крочира, ако си добър с краката няма да дойде до теб, 2 ескиважа удар за измъкване, втри ескиваж удар с кроже завършване на обратния ескиваж с удар и оново в гард - това е Серафим и Ивайло и - 352 мача - 7 загуби! Бокса е спорт- като имаш атлетизъм техника и време, - МАйк Тайсън бил боксьор - айде бе- Теофило Стивънсън го е нокаутирал 3 пъти на истинския спорт - после американците видели че от тайсън спортист и Теофило е непреодолим на световния СПОРТЕН ринг и не става и го пратили в гладаторския плонж да им носи пари - А кубинеца Теофило е най техничния тежък боксьор и спортист победил на истинския ринг абсолютно сички полуидиоти, какъвто е и Пулев, преди да отидат на гладиаторския ринг. Сам той там не отива - не му е достойно - човека е спортист, спечелил всичко във спорта- БОКС. Пулев във Спорта Бокс не е спечелил почти нищо

До онези, които казват че Тайсън бил най младия световен шампион - не е! Най младия световен шампион в тежка категория е ТЕОФИЛО СТИВЪНСЪН,
Нокаутирал 3 пъти тайсън! А написаното от мен, един коментатор тук е написал - Това изчерпва всичко!
Професионалния БОКС не е спорт и никога няма да бъде!!!

Няма такъв спрт като професионален БОКС - има спорт Бокс и той се играе на Олимпиада, Свет. първенство, дори на Странджата, останалото е пари на едни фирми дето си гледат мачовете за да си гладят егото!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 ное 2014 16:12

pomiqr203 написа:
Alexx написа:2. Не съм единствения който го намира за скучен. Запитай се защо Кличко се бие само в Европа? Защото извън Европа е г-н никой за бокса. В Щатите(меката на бокса) никой не го е чувал или ако го знаят мнението им е негативно за него и брат му. Там той не се котира, защото е скучен. В Европа е вървежен донякъде, защото се бие бие с хора от различни нации и феновете влагат емоции дори когато е мача е скучен, защото е заложена националната чест, но ако трябва да гледаме обективно без емоции, никой няма да гледа Кличко като човек който иска да гледа интересен бокс.

Мдааа. 11 мача и 10 победи в САЩ за г-н Никой. Да не говорим за 38-тте му мача с американци. Поне те са го чували.

Флойд Мейуедър на мач в полусредна категория получава по 50 млн,а КлЕчко сега е взел 5,7 млн ... прави си сам сметката кой колко е популярен.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 16 ное 2014 16:13

damyanov1963 написа:
Red Warrior написа:
m.unaited forever написа:Истината е, че Пулев толко си може.

Последното десетилетие не се е появил някой, който може повече от Кличко. Теб сигурно те бие жена ти, но си тръгнал да се подиграваш на Кобрата. Забравих, че всяка година имаме световен шампион по бокс в тежка категория и това е срам за Майка България. :roll:

А смока, пардон - кобрата, не се ли подиграваше преди мача на Кличко - момиче бил, не знам още кво си! Поне елементарна съпротива да беше оказал някаква!

Дядка, живота ти мина във злоба, жалко че вече не можеш да душиш смока, ПОНЕ.

Върни се в “Други спортове”