Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Готвят Кубрат за политик. Помнете ми думата. Това е причината да не взема германско гражданство и да дрънка големи приказки за България.
Последна промяна от pomiqr203 на 16 ное 2014 15:54, променено общо 1 път.
Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?
Alexx написа:2. Не съм единствения който го намира за скучен. Запитай се защо Кличко се бие само в Европа? Защото извън Европа е г-н никой за бокса. В Щатите(меката на бокса) никой не го е чувал или ако го знаят мнението им е негативно за него и брат му. Там той не се котира, защото е скучен. В Европа е вървежен донякъде, защото се бие бие с хора от различни нации и феновете влагат емоции дори когато е мача е скучен, защото е заложена националната чест, но ако трябва да гледаме обективно без емоции, никой няма да гледа Кличко като човек който иска да гледа интересен бокс.
Мдааа. 11 мача и 10 победи в САЩ за г-н Никой. Да не говорим за 38-тте му мача с американци. Поне те са го чували.
- dreben23
- Контакти:
Sith написа:Пулев не може ли да иска реванш, все пак беше претендент сега ?
Няма правото на реванш, вчера го казаха специалисти, защото ще е четвърти-пети в ранг листата сега. За мен и двамата боксьори снощи не бяха съвсем в час, но единият беше по-хитър и се възползва, имаше златен шанс определено..
То и не се знае колко още ще се боксира украинеца- не знам как не му омръзна, деветнайста титла защити мисля, ами ето...колкото всички мачове в профибокса на Кубрат. Не беше благоразумно да се вярва, че ще победим, но пък нали е най-лесно да се винят хейтърите.

Аз мога да кажа за себе си и семейството, че гледахме всички с интерес мача бяхме горди да чуем химна и сме доволни, че Кубрат го цапна в мутрата няколко пъти. А с брата пък още в четвъртък сложихме пет кинта за Кубрат за победа в 10-12 рунд, но в петък прочетох статия на специалистите, които твърдяха, че Пулев ще изкара пет рунда най-много.. И това сега малко породи съмнения за сериозността на мача.

Ние ли не го подкрепяхме, та ние си заложихме парите за него, брат ми по-точно, аз го съветвах да сложи още пет кинта за победа на Кличко в 10-12 рунд, за да се застрахова, добре, че не заложихме още пет лева.

И такъв резил щеше да е за Кличко да падне в първия рунд, че щеше да се откаже от бокса завинаги!

То реално погледнато истинските хейтъри са тези дето не им харесва да чуват обективни мнения и хейтват след тва по хейтърите., ама здраве да е. Сбъркан си ни е манталитета и ще продължаваме да се излагаме не само в спорта, ама като си свикнеш не е проблем

Хейтъри хейтват по хейтъри- цялата ни държава е такава в момента, ако ще и на царе да си кръстим децата, не само на ханове, все тая. Само срамим на хората имената и титлите, падайки от разните му украински блядки.

Блядки и танцьорки, ама не са губили по точки нито един мач, ние па си турихме парите баш на това!

Брата вика аз не съм украинец кай, а българин. Естетствено, че ще сложа за нашето момче. Я му викам пък, като си българин, седи си без пари.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Стига глупости, трябва да приемем загубата защото тя е неразделна част от спорта. А не винаги и за всеки повод да си търсим оправдание.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Кличко преследва рекорда на Джо Луис от 25 защити на титлата.
Айде, пак конспирации и заговори ..... типично по български.
Ако Кубрат беше спечелил, тема дали е уреден мачът нямаше да има, ама сега, като падна, веднага се почна. Много дребнав, завистлив и прост народ сме, уви.
Ако Кубрат беше спечелил, тема дали е уреден мачът нямаше да има, ама сега, като падна, веднага се почна. Много дребнав, завистлив и прост народ сме, уви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Sstefanov написа:Alexx написа:Надявам се Кличко да си намери майстора най-накрая и титлата да се върне в САЩ,че ми писна от скучните му мачове. Това може би е най-смешния шампион в историята на бойните спортове.
Ти ли си по добър от Кличко че казваш такива глупости. Видя се смешният Кличко както го изкарваха по нашите медии че ако реши за 1 рунд ще срути 95% от претендентите си! Нито му се кефя нито пък го харесвам - но реалността е такава по добър както преди 10 години така и сега няма! Това че на тебе ти е скучен не значи нищо за никого - ти си иглата в купа сено и си безгласна буква! Нямаш право да даваш оценки нито на Кличко нито на Пулев - при положение че не си положил и 1 стотна от техния труд - единия да е толкова години шампион а другия да стигне до битката за титлата!
Истината е друга, Не само за " безгласната буква" Алекс е скучен, щом битки за титли от по-малките категории са по-гледани и по-добре платени. Някакъв там кубинец взима по 10-12 мил , а Владимир "Валса" Кучко взима до 6.
90-те години беше НЕмислимо.
Грешна тактика, курвени номера на Кучко, дълги ръце, постоянно прегръщане, допинг, рутина, добри спаринги и добра организация.
Но най-вече ГРЕШНА ТАКТИКА, Пулев трябва да смени част от екипа си.
gogotod69 написа:gogotod69 написа:майтап да си прав с приложеното видео и коментар за перфектния замисъл. Ударил си съперника секунди по рано главата му отхвърча (пулев го направи), но се оправи отдели се от теб . сега го пускаш да те крочира, ако си добър с краката няма да дойде до теб, 2 ескиважа удар за измъкване, втри ескиваж удар с кроже завършване на обратния ескиваж с удар и оново в гард - това е Серафим и Ивайло и - 352 мача - 7 загуби! Бокса е спорт- като имаш атлетизъм техника и време, - МАйк Тайсън бил боксьор - айде бе- Теофило Стивънсън го е нокаутирал 3 пъти на истинския спорт - после американците видели че от тайсън спортист и Теофило е непреодолим на световния СПОРТЕН ринг и не става и го пратили в гладаторския плонж да им носи пари - А кубинеца Теофило е най техничния тежък боксьор и спортист победил на истинския ринг абсолютно сички полуидиоти, какъвто е и Пулев, преди да отидат на гладиаторския ринг. Сам той там не отива - не му е достойно - човека е спортист, спечелил всичко във спорта- БОКС. Пулев във Спорта Бокс не е спечелил почти нищо
До онези, които казват че Тайсън бил най младия световен шампион - не е! Най младия световен шампион в тежка категория е ТЕОФИЛО СТИВЪНСЪН,
Нокаутирал 3 пъти тайсън! А написаното от мен, един коментатор тук е написал - Това изчерпва всичко!
Професионалния БОКС не е спорт и никога няма да бъде!!!
Няма такъв спрт като професионален БОКС - има спорт Бокс и той се играе на Олимпиада, Свет. първенство, дори на Странджата, останалото е пари на едни фирми дето си гледат мачовете за да си гладят егото!
pomiqr203 написа:Alexx написа:2. Не съм единствения който го намира за скучен. Запитай се защо Кличко се бие само в Европа? Защото извън Европа е г-н никой за бокса. В Щатите(меката на бокса) никой не го е чувал или ако го знаят мнението им е негативно за него и брат му. Там той не се котира, защото е скучен. В Европа е вървежен донякъде, защото се бие бие с хора от различни нации и феновете влагат емоции дори когато е мача е скучен, защото е заложена националната чест, но ако трябва да гледаме обективно без емоции, никой няма да гледа Кличко като човек който иска да гледа интересен бокс.
Мдааа. 11 мача и 10 победи в САЩ за г-н Никой. Да не говорим за 38-тте му мача с американци. Поне те са го чували.
Флойд Мейуедър на мач в полусредна категория получава по 50 млн,а КлЕчко сега е взел 5,7 млн ... прави си сам сметката кой колко е популярен.
damyanov1963 написа:Red Warrior написа:m.unaited forever написа:Истината е, че Пулев толко си може.
Последното десетилетие не се е появил някой, който може повече от Кличко. Теб сигурно те бие жена ти, но си тръгнал да се подиграваш на Кобрата. Забравих, че всяка година имаме световен шампион по бокс в тежка категория и това е срам за Майка България.
А смока, пардон - кобрата, не се ли подиграваше преди мача на Кличко - момиче бил, не знам още кво си! Поне елементарна съпротива да беше оказал някаква!
Дядка, живота ти мина във злоба, жалко че вече не можеш да душиш смока, ПОНЕ.