Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Само да припомня на някои , че преди 1990 в професионалният бокс основно се играеше със свален гард.Всичко се промени с навлизането при професионалистите на руснаците.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- blue avalanche
- Контакти:
dreben23 написа:Изпусна го да му се не види! Много се натъжих.![]()
![]()
Браво на Кубрат Пулев, един ден ще е шампион и наистина ще се гордеем с него!
Кличко си е машина за убиване и не бива да се изправяш неподготвен тактически, когато искаш да сразиш танк, требе си РПГ.
![]()
Страхотен мач с що годе очакван край- за разлика от футбола, в бокса по-силният си бие никой не го е еня за нашия патриотизъм.
Какъв мач,бре???Това си беше едно пребиване...
4akala написа:Много ме е яд!Не знам Кобрата прекалено навит ли беше или какво,невярвам да са били треньорски указания,но да излезеш и да се биеш махленската срещу световния шампион,махленската без никакъв гард.Все пак евала на Кобрата той и Кличко го призна,държа се мъжки на ринга и не се скри.Просто му трябваше малко повече опит можеби в случайте,в които нанесе здрави удари по украинеца да не спира и да продължи серията,а в един от случайте незнайно защо и съдията го спря.Когато започна 5-ия рунд си говорехме с компанията,че Кубрат се бие добре,но да вдигне гарда и да удържи Кличко още 1-2 рунда,да го измори и след това да го метне.Секунди преди Кобрата да се срине той вкара много добра серия на Кличко,но украйнеца отвърна зловещо на свалилият гарда Кубрат.
КОБРА С ТЕБ СМЕ!!!
Определено гарда на Кобрата липсваше.Имах чувството,че мислеше че само той ще удря,а кличко ще се пази.Не го наричат Чука случайно Кличко.Ударите му са много силни,а Пулев отнесе доста на едно и също място.Ако беше станал в този 5 рунд можеше да получи травма за цял живот и постъпи умно,че се отказа.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

и ти си мислиш че Тайсън и Али ил и Форман са спортисти не не са, гладиатори са. Професиналния бой с юмруци почти без правила не е спорт!
Спорт е олимпийския ринг, но го наричат аматьоркси бокс - не е ! Американците на времето си организирали заместител на гладиаторите. Жалко е
Тервел Пулев е поне спечелил боксьор медал - спортист.
Какво може да бутне украинца? Ето това може да бутне украинеца: - сложете им маски - това е спорт с риск - иначе не е спорт. Клинча определете на 2 сек. вкарайте 3 поредни клинча с офоц предупреждение. 3 установете ръкавиците само с бинт на ръцете - а не като Кличко да си реже гипсо-бинта днес.
Спрете да наричате мачовете в двубой на човешки същества с прод на определена част над 2 мин - спорт.
Пуснете Кличко или Пулев на мач 5 рунда по 2 мин с истински съдия даже ги пуснете на 15 рунда по 2 мин със маски и съдия от БОКСА и ще видите че и двамата са гладиатори , но не и спортисти! В България винаги е имало Боксова Школа - СПОРТНА - там няма пари в нашия комерсиален свят - Кубрат Пулев е посредствен спортист и добър , много добър гладиатор! Бокса е 49 % крака, 49 % акъл и мисъл и 2 % ръце - доказателство - Серафим, Ивайло, Киркор( питайте във Франция колко добър е КИКИ) Пинчера, Тончо, Лесов( и братовчед му) Бате Геле може да в завърши списъка, аз спирам дотук.
Професионалния бокс не е спорт - както военната музика не е музика
Спорт е олимпийския ринг, но го наричат аматьоркси бокс - не е ! Американците на времето си организирали заместител на гладиаторите. Жалко е
Тервел Пулев е поне спечелил боксьор медал - спортист.
Какво може да бутне украинца? Ето това може да бутне украинеца: - сложете им маски - това е спорт с риск - иначе не е спорт. Клинча определете на 2 сек. вкарайте 3 поредни клинча с офоц предупреждение. 3 установете ръкавиците само с бинт на ръцете - а не като Кличко да си реже гипсо-бинта днес.
Спрете да наричате мачовете в двубой на човешки същества с прод на определена част над 2 мин - спорт.
Пуснете Кличко или Пулев на мач 5 рунда по 2 мин с истински съдия даже ги пуснете на 15 рунда по 2 мин със маски и съдия от БОКСА и ще видите че и двамата са гладиатори , но не и спортисти! В България винаги е имало Боксова Школа - СПОРТНА - там няма пари в нашия комерсиален свят - Кубрат Пулев е посредствен спортист и добър , много добър гладиатор! Бокса е 49 % крака, 49 % акъл и мисъл и 2 % ръце - доказателство - Серафим, Ивайло, Киркор( питайте във Франция колко добър е КИКИ) Пинчера, Тончо, Лесов( и братовчед му) Бате Геле може да в завърши списъка, аз спирам дотук.
Професионалния бокс не е спорт - както военната музика не е музика
Истината е че Кличко може да бъде победен само от боксьори тип Майк Тайсън. Бърз, мощен който, да скъси дистанцията и да не позволи на Кличко да използва правите удари.
Лошото е че нашето момче беше много бавно и тежко, нямаше въздух за игра с крака да не говорим тях, ги нямаше а, това в бокса често е фатално.
Сега е важно да се възстанови психически и да смени треньорския щаб.
Накрая да питам някой знае ли кога се връща в България за да го посрещнем. Мисля че със смелоста си го е заслужил и има нужда от подкрепа.
Лошото е че нашето момче беше много бавно и тежко, нямаше въздух за игра с крака да не говорим тях, ги нямаше а, това в бокса често е фатално.
Сега е важно да се възстанови психически и да смени треньорския щаб.
Накрая да питам някой знае ли кога се връща в България за да го посрещнем. Мисля че със смелоста си го е заслужил и има нужда от подкрепа.
- diablorojo
- Контакти:
sin4ec написа:Кличко е машина, няма спор. И мафията наистина е с него, факт. Но въпреки всичко можеше да бъде бит днес, а Кубрат и щабът му да анализират къде сбъркаха и с какво. Златният шанс в 20 секунда беше изпуснат заради наша грешка. Дали на треньор, на играч, на тактика, няма значение-наша грешка! Това ли му е великото, че ако нашия му беше забил едно дясно, щеше да плува в облаците? Говорите си с гъза. Но след загуба лесно се пл'е...
Аз това не го видях.Ако може видео.
[center]
[/center]

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Общо-взето от мачовете, които съм гледал, в които Кличко губи - тактиката е една: противникът на Кличко отнася един камион адски бой и ако успее след това да се държи все още на краката и да вкара някой изненадващ удар на украинеца, онзи е до там. Проблемът е ,че малцина успяват да издържат на толкова тежки удари повече от 5-6 рунда.
Да, и аз мисля, че в бокса, както и във военното изкуство, не всичко опира само до мотивацията, героизма и жертвоготовността. Иска се подходящо въоръжение, обученост и умение. Не се съмнявам, че и войниците на Иван Шишман са били големи българи са загивали като лъвове в неравната схватка със завоевателите, но в крайна сметка надделява по-многобройния и организиран враг.. За съжаление.
Иначе, за мача - много ми стана криво, но такъв е животът. Макар предварително да знаех, че шансовете на Пулев са нищожни.
Да, и аз мисля, че в бокса, както и във военното изкуство, не всичко опира само до мотивацията, героизма и жертвоготовността. Иска се подходящо въоръжение, обученост и умение. Не се съмнявам, че и войниците на Иван Шишман са били големи българи са загивали като лъвове в неравната схватка със завоевателите, но в крайна сметка надделява по-многобройния и организиран враг.. За съжаление.
Иначе, за мача - много ми стана криво, но такъв е животът. Макар предварително да знаех, че шансовете на Пулев са нищожни.
sin4ec написа:Кличко е машина, няма спор. И мафията наистина е с него, факт. Но въпреки всичко можеше да бъде бит днес, а Кубрат и щабът му да анализират къде сбъркаха и с какво. Златният шанс в 20 секунда беше изпуснат заради наша грешка. Дали на треньор, на играч, на тактика, няма значение-наша грешка! Да ви еба и великия боксьор Кличко, дето мача не почнал още и обелва очите! Това ли му е великото, че ако нашия му беше забил едно дясно, щеше да плува в облаците? Говорите си с гъза. Но след загуба лесно се пл'е...
Повтаряш едно и също вече сто пъти, не ти ли омръзна. Все едно да сме паднали на футбол 5:0 и ти да говориш за някакво си там положение в началото на мача дето щяло да промени света, направо...и никой не плюе, просто трябва да се научим да бъдем реалисти, а не мечтатели и фантазьори.
OGOGOGO написа:Истината е че Кличко може да бъде победен само от боксьори тип Майк Тайсън.
Кличко нямаше да издържи и 1 рунд на Тайсън в добрите му години.
А, Кубрат Пулев е селски и хамалски боксьор. Няма какво да го посрещате. Да хвърля ръкавиците и да се прибира при Андреа да си харчи милиончетата от този мач ...
Не му трябва повече беля. Опасно е за неговото здраве !
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/416BED ... 3YF1GuNKH_
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]