iliev72 написа:Не знам за вас , но май явно са гледали само мача с Поветкин
Явно разузнаване в щаба не е било на ниво и затова се получи това.
Мач с Поветкин нямаше...само клинчове...умори го да му виси на вратът.Днешния мач беше друг!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:iliev72 написа:Не знам за вас , но май явно са гледали само мача с Поветкин
Мач с Поветкин нямаше...само клинчове...умори го да му виси на вратът.Днешния мач беше друг!
obi4am_pirin написа:iliev72 написа:Не знам за вас , но май явно са гледали само мача с Поветкин
obi4am_pirin написа:black sea написа:Егати яловата кобричка, язък...нито хапе, нито нищо...
Добре че българите не сме толкова ограничени като теб...
parazit написа:Все някога ще има по-добър от Кличо.Чест му прави,че не се изхърля,като Пулев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
iliev72 написа:obi4am_pirin написа:iliev72 написа:Не знам за вас , но май явно са гледали само мача с Поветкин
Е точно заради това беше контузията.Да смени клинча с работата с краката !
parazit написа:Все някога ще има по-добър от Кличо.Чест му прави,че не се изхърля,като Пулев.Пулев няма сили да победи Кличко.Просто разликата в класите е огромна.Браво,че стигна дотук и се раздаде,но това е максума.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта