Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот obi4am_pirin » 16 ное 2014 01:32

iliev72 написа:Не знам за вас , но май явно са гледали само мача с Поветкин ;)
Явно разузнаване в щаба не е било на ниво и затова се получи това.

Мач с Поветкин нямаше...само клинчове...умори го да му виси на вратът.Днешния мач беше друг!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 16 ное 2014 01:33

Едва ли само този мач са гледали,но определено днеска Кличко излезна на ринга с коренно различна тактика спрямо мачове срещу руснака и Хей.
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 ное 2014 01:33

obi4am_pirin написа:

Мач с Поветкин нямаше...само клинчове...умори го да му виси на вратът.Днешния мач беше друг!

Е точно заради това беше контузията.Да смени клинча с работата с краката ! На мен интересно някой боксьор да каже разликата в ръкавиците и дали това би повлияло сериозно на мача !
Последна промяна от iliev72 на 16 ное 2014 01:35, променено общо 1 път.
Офтопик:

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 16 ное 2014 01:34

obi4am_pirin написа:

Хахахахахха
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 16 ное 2014 01:35

obi4am_pirin написа:
black sea написа:Егати яловата кобричка, язък...нито хапе, нито нищо...

Добре че българите не сме толкова ограничени като теб...

Защо да съм ограничен бе, орленце...какво съм виновен аз, че няма никакво покритие между възможности и претенции при нашия и за това, че се държи като абсолютен селяк, а не като МЪЖ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2014 01:35

parazit написа:Все някога ще има по-добър от Кличо.Чест му прави,че не се изхърля,като Пулев.

Истината е, че Кличко отдавна е обръгнал на всякакви пуяци, които се перчат преди мачове и устата им не млъква, има цялата увереност и спокойствие на света, изчаква си мача и там им "говори". Пулев само може да се учи от Владимир в това отношение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 16 ное 2014 01:35

iliev72 написа:
obi4am_pirin написа:

Е точно заради това беше контузията.Да смени клинча с работата с краката !

Нека те прочетат специалистите дето обясняват че Кличко бил много принципен и честен играч...мизерни номера от до!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 ное 2014 01:35

Квото и да си говорим, Кличко е просто най-добрият боксьор за всички времена, поне според мен. Нашето момче прегоря тотално и това си пролича ясно в самото начало на мача. Съгласен съм с това, че Кубрат изобщо не беше готов за подобен сблъсък с шампиона. Та Кличко има над три пъти повече срещи от Пулев, което за профи бокса е ужасно много! Да не говорим, че тези циркове и номерца преди двубоя някак си озлобиха още повече Кличко и като че ли, не просто искаше да победи Кубрат, а буквално да го премаже и унижи на ринга, което и стана на практика... Наистина жалко, но това е тежката и сурова реалност. Към този момент най-важното нещо за нашето момче е да се възстанови физически и най-вече психически след големия бой, който понесе.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 16 ное 2014 01:36

parazit написа:Все някога ще има по-добър от Кличо.Чест му прави,че не се изхърля,като Пулев.Пулев няма сили да победи Кличко.Просто разликата в класите е огромна.Браво,че стигна дотук и се раздаде,но това е максума.

През неговата кариера предполагам няма да има, след това няма как да се знае със сигурност. Кличко ще направи още 5-6 мача да откаже всички претенденти и ще се откаже от бокса. Големия брат постъпи много умно и двамата ще се запомнят като легенди в бокса. В мойте представи и двамата братя са по-добри от Тайсън. Тайсън коката и курвите му ебаха майката и не можа да достигне пълния си потенциал, но това е живота ! Също така не мога да разбера, защо Пулев се смята за национален герой с това селско държание, а Бербатов с държанието на възпитан и интелигентен човек е обиждан. Такава ни е нацията ...

gogotod69
Контакти:

Мнениеот gogotod69 » 16 ное 2014 01:36

Какво може да бутне украинца? 1 - сложете им маски - това е спорт с риск - иначе не е спорт. Клинча определете на 2 сек. вкарайте 3 поредни клинча с офоц предупреждение. 3 установете ръкавиците само с бинт на ръцете - а не като Кличко да си реже гипсо-бинта днес.
Спрете да наричате мачовете в двубой на човешки същества с прод на определена част над 2 мин - спорт.
Пуснете Кличко или Пулев на мач 5 рунда по 2 мин с истински съдия даже ги пуснете на 15 рунда по 2 мин със маски и съдия от БОКСА и ще видите че и двамата са гладиатори , но не и спортисти! В България винаги е имало Боксова Школа - СПОРТНА - там няма пари в нашия комерсиален свят - Кубрат Пулев е посредствен спортист и добър , много добър гладиатор! Бокса е 49 % крака, 49 % акъл и мисъл и 2 % ръце - доказателство - Серафим, Ивайло, Киркор( питайте във Франция колко добър е КИКИ) Пинчера, Тончо, Лесов( и братовчед му) Бате Геле може да в завърши списъка, аз спирам дотук.
Професионалния бокс не е спорт - както военната музика не е музика

Върни се в “Други спортове”